M3 je napisao(la):Defitivno Ati Radeon 9600Pro !!!
Pozdrav...
Cus ti ovoga , 9600Pro moze da se nadje za 110 eura max...to mislim na dilersku cijenunoki je napisao(la):9600 PRO ne kosta oko sto, vec oko 130 (30% vise) osim ako si mislio na
polovnu ali i one sa krecu 110-115 eura.Uzmi 9600 ne SE ona ti je
negde 85 eura (ustedis 3 zvona(10) DVD Verbatima).Ili 9550 sa cenom
ispod 70 eura (pazi da ne bude SE,memorija postavljena u obliku slova G
cirilice).Ipak je 9600 PRO daleko bolja kartica (npr.sapphire).
M3 je napisao(la):Cus ti ovoga , 9600Pro moze da se nadje za 110 eura max...to mislim na dilersku cijenu
Pozdrav...
ToxiC je napisao(la):ovo je najjeftinije sto sam mogao da nadjem:
Club-3D ATI Radeon 9600, AGP8, 128MB DDR, 128bit, DVI, TV-out,garancija 2 god. 94.52 Imtel PC Mega Store
011/20.13.460
i veoma povoljno:
Asus ATI 9600 XT 128MB TV DVI 139.00 M & S Computers
011/30.56.70
Stari bez nervoze molim te , to nije potrebno to " placate hardver zlatom" i kakve to veze ima sad sa ovim...ja cu nabaviti jeftiniju robu masu od tebe iako sam iz CG i bez tih provokacija u buduce da te zamolim...noki je napisao(la):Crni Niggeru koliko ja znam vi tamo juznije(tuznije) placate hardver zlatom,
a ovamo se pravite neki dilerosi.Za tvoju informaciju nisu svi furumasi dileri.
Inace najjeftinija dilerska koju sam dobio za Club3D 9600pro je 118.50 eura
E o tome vam pricam :banana:pnjaf je napisao(la):Gigabyte 9600pro 100-110 dilerska, NS !
M3 je napisao(la):Stari bez nervoze molim te , to nije potrebno to " placate hardver zlatom" i kakve to veze ima sad sa ovim...ja cu nabaviti jeftiniju robu masu od tebe iako sam iz CG i bez tih provokacija u buduce da te zamolim...![]()
J Lo je napisao(la):Jos jedan glas za Radeon 9550 Gamer Edition. Odnos kvalitet-brzina-cena.
LBC Veselina Maslese 8.bigone je napisao(la):Noki, gde se nalazi taj "ibc", ciji link ka cenovniku si postovao "ibc.co.yu/cenovnik.htm"
Ziveli i hvala
shilja je napisao(la):Jel moze neko da objasni kako to da su na pcberzi cene 9550 SE, obicne, GE oko 70 evra. Valjda bi trebala da postoji neka razlika u ceni i kvalitetu. :hump:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari