Šta je novo?

Koju graficku uzeti???

Milos J.

Čuven
Učlanjen(a)
08.04.2002
Poena
619
Doslo je vreme da ovo djubre od Vante zamenim za nesto pristojno pa mi treba pomoc.Imam Duron800,AopenAK73apro i 512MB ram i hteo bih nesto sto ce da traje bar 1-2godine.Na raspolaganju mi je do 400DM.Razmisljam o MicrostarGF3Ti200 ili mozda da sada uzmem nesto slabije pa kasnije zamenim(ali opet imam ukupno 200€).Sta preporucujete(moze i nesto trece,samo je bitno da dobijem sto bolju karticu za dto manje pare)?
P.S.Sta mislite za koliko moze da se prode CreativeTNT2Vanta sa 32MB?

Hvala unapred.

Milos J. je napisao(la):
Doslo je vreme da ovo djubre od Vante zamenim za nesto pristojno pa mi treba pomoc.Imam Duron800,AopenAK73apro i 512MB ram i hteo bih nesto sto ce da traje bar 1-2godine.Na raspolaganju mi je do 400DM.Razmisljam o MicrostarGF3Ti200 ili mozda da sada uzmem nesto slabije pa kasnije zamenim(ali opet imam ukupno 200€).Sta preporucujete(moze i nesto trece,samo je bitno da dobijem sto bolju karticu za dto manje pare)?
P.S.Sta mislite za koliko moze da se prode CreativeTNT2Vanta sa 32MB?

Hvala unapred.

Upravo taj MSI GF3Ti200 sa TV-outom.

a mozda nekog ATI-ja
npr 7500 ?? ili LE ako nadjes...

boggyman je napisao(la):
a mozda nekog ATI-ja
npr 7500 ?? ili LE ako nadjes...

Sta bunis choveka??
Pa, kako ce to ovde da nadje i jos po povoljnoj ceni??
Da zivi u USA, bez razmisljanja bih mu rekao da kupi Hercules 3D Prophet 8500LE, koji tamo kosta oko 135$. I ovde bi ih kupovali samo tako da ih ima po toj ceni.

Apsolutnoi best buy je gf3ti200 bez obzira da li imas na raspolaganju 400 ili 1400dm! To je moje misljenje...

MAD_MUzzY je napisao(la):
Uporedjujes 7500 sa gf3ti200? :D

Apsolutno uzmi tog ti200 ako ne MSI neki drugi.. nema razlike. Cuo sam da MSI ima ogromen probleme sa BIOS-om u poseldnjim izdanjima kartica.

ok pogresio sam jednu cifru ... zna se na sta sam mislio :D :D

Nazad
Vrh Dno