Floyd je napisao(la):r9600,r9600,r9600...i za promenu r9600
kesic007 je napisao(la):Tacno R9600 ima za 115e
Floyd je napisao(la):nisam se sreo sa connect3d kartom,zasto je bije los glas? jel nesto kao eagle za g-force?
maxer je napisao(la):...
Ma kakvi.
Conect3D je kao i Sapphir (sto se tice ATi-ja). U Americi i Engleskoj (za ove dve zemlje licno znam) ova dva proizvodjaca najvise prodaju ATi-ja.
Svi ostali im nisu do kolena.
Darko je napisao(la):...A HIS? A Club3D? Ne znam bash... Ali nisam ni probao Conect3D, pa ne komentarisem... Samo sam rekao da mi ne uliva poverenje, nisam rekao da je bije los glas! ,)
Gigabytea izbegavaj.
Pa verovatno zato sto ih tamo ni nema... :mrgreen:maxer je napisao(la):...
Ni jedan ali bas ni jedan od Amera nije prijavio da je kupio Club3D ili HIS cak ni Gigabyte (ako se dobro secam).
Darko je napisao(la):...da se Sapphire (koji je namenjen americkom trzistu) nasao kod nas.
HIS do sada ima prilicno dobre modele; slika perfektna, a OC sasvim solidan. Club3D 8500LE sam probao i ima jako lepu sliku. OC ocajan, ali slika je sasvim na nivou ATI-a. Gigabyte nisam probao, ali suska se na forumu da nije bas najbolji...
kesic007 je napisao(la):Jel ima negde MSI Ti4200-TD8x Lite 128MB DDR TV-o DVI (no games)
Ova je sa 128mb a cena bi trebala da bude ista kao ona sa 64mb sa Full pakovanjem.
Koliko dodje TI4800se??
Malo da procitas testove po netu pa da vidis ocene a ako nisi lenj - ajd u Zemun kod mene da vidis to parce hardvera o kome se suska da bas nije najbolje. Kartice je perfektno uradjena, posedovao sam originalne ATI kartice i mogu da kazem da ova ne zaostaje za njima... Slika perfektna, komponente fenomenalne (Samsung 2,8ns memorija), ATI referentni dizajn 100%, cooler koji koristi ASUS na svojim karticama. Power & Silence.Darko je napisao(la):... Gigabyte nisam probao, ali suska se na forumu da nije bas najbolji...
Marti Misterija je napisao(la):...
Malo da procitas testove po netu pa da vidis ocene a ako nisi lenj - ajd u Zemun kod mene da vidis to parce hardvera o kome se suska da bas nije najbolje. Kartice je perfektno uradjena, posedovao sam originalne ATI kartice i mogu da kazem da ova ne zaostaje za njima... Slika perfektna, komponente fenomenalne (Samsung 2,8ns memorija), ATI referentni dizajn 100%, cooler koji koristi ASUS na svojim karticama. Power & Silence.
9600Pro .. http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=33015Darko je napisao(la):... Koja je u pitanju? Vidim da nije 8500 i nije 9000 (po memoriji), vec neka jaca; mozda 9500? 9600? 9700?
Marti Misterija je napisao(la):...
9600Pro .. http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=33015
Srkki je napisao(la):...
mozda neku informacijicu gde bi mogao da ga kupim, do 120 Evra :happy:
Marti Misterija je napisao(la):Momci da se razumemo... ja nisam rekao da je 9600pro 120 evra vec sam samo reagovao na "tvrdnje" da je GA 9600pro "problematican". Inace navodno 9600 non pro ima da se nadje za 120 evra a pro je 40-50 evra skuplji.
Pa iskreno nemam iskustva sa non pro 9600 vec samo sa pro verzijom. Za ono sto tebi treba 9600 ce sasvim lepo da ti odradi posao, isto tako i 4200 ce da bude dobra ali ako gledas dosta filmova na kompu onda je Ati u prednosti u odnosu na nV. na PC berzi imam mali milion oglasa, ljudi prodaju sve i svasta a i imas i cenovnike raznih firmi pa nadji sta ti je najpovoljnije.Srkki je napisao(la):... A kakva su ti iskustva sa tim non pro Radetom 9600 valja li ga pazariti mislim ja nisam neki ultra mega giga zaljubljenik ubrzinu i ne treba mi sada nesto preterano..
Nego bih ja eto cisto da imam dobru Grafiku i za igrice i za programe..
pa me interesuje kakav je taj non pro i gde moze da se pazari do 120Evra naravno ili neku drugu preporuku ako mislis da je isplativija za ono sto ja trazim...Ne trazim idealnu nego vrlo dobru... :beat:
Pa iskreno, ovde je i bila prica o grafickoj do 120e cheersMarti Misterija je napisao(la):...
Pa iskreno nemam iskustva sa non pro 9600 vec samo sa pro verzijom. Za ono sto tebi treba 9600 ce sasvim lepo da ti odradi posao, isto tako i 4200 ce da bude dobra ali ako gledas dosta filmova na kompu onda je Ati u prednosti u odnosu na nV. na PC berzi imam mali milion oglasa, ljudi prodaju sve i svasta a i imas i cenovnike raznih firmi pa nadji sta ti je najpovoljnije.
Srkki je napisao(la):Ali mladici mislim da je bila rec o nekoj grafickoj do 120 Evra koliko sam ja video ovde na pc berzi nema nijedan model ispod 140 Evra ...
ja sam mladici obbican Smrtnik nisam diler i hteo bih da kupim normalnui karticu po mogucnosti do 120 EVra ni CENT vise a da bude nesto najbolje sto mogu da dobijem za te pare i za igrice i za grafiku...
:boom:
Unapred hvala na savetima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari