Šta je novo?

Koju graficku da kupim?!?

• Začetnik teme kevo_dobar_ti_pasulj
  • Datum pokretanja
K

kevo_dobar_ti_pasulj

Guest
p4,2.0Ghz-intel
1Gb-333Mhz-Kingston
mb-MSI645 ultra (ms-6547)
To je ono sto imam.Hocu da uzmem novu graficku do 200eur
Sta mi preporucujete?
Predlagali su mi ati9600xt. i msi5900 ultra.
Da uzmem neku od navedenih,ili nesto trece? :wall:

Juri neki 6600 GT (naravno AGP :) )

Poslednja izmena:
Sparkle 6600GT.

Dabome.Za sparkle 6600GT AGP svi kazu da je odlican.

:)
Ne mogu da verujem da mi svi isto preporucijete! Ocekivao sam totalno drugacije predloge! :) :) :)
Hvala vam u svakom slucaju ! ! !

koliko staje 6600GT???
ja imam 5900xt razmisljam da dam moju i doplatim

6600GT je oko 200 evra.

Ja sam uzeo Leadtek GF6600 GT i prezadovoljan sam. Toplo ga preporucujem.

E? A pazi sta reče A1200 na jednom drugom threadu:

A1200 je napisao(la):
Shta god radish neuzimaj Leadtek 6600GT AGP! Aluminijski kuler (ako se moze tako zvati) je chisti promashaj. Temperatura GPU:a ide preko 80+ C pri standard frekvenciji od 500 MHz i zakucava mashinu.

Underclock je jedino shto pomaze u 3D-modu. Ja je drzim na 200 MHz u 3D modu. Ako je postavim na 300 MHz u 3D-modu (sto je opet 200 MHz manje od standarda) zakucava posle pola sata u HL2.

MSI pomeni ima najbolji kuler (od bakra) tako da bi ti ja preporuchio MSI 6600GT AGP.

PS Ja chekam da izadje VGA silencer za 6600GT AGP i ako i dalje bude zezala na default frekvencijama kartica leti napolje.
Pa ti vidi...

Pa rekao je da ga toplo preporucuje. :D

a i racunar mu je verovatno skroz zatvoren u nekom malom neo kucistu sa brdom kablova koji ko puzavice hvataju sve komponente i nema ventilatora da izbacuju vazduh, a i CPU na sebi verovatno ima neki aluminijumski hladnjak iz koga siba vazduh od 60C i duva po karticama...Ne verujem da je LEadtek toliko glup da napravi karticu koja ne moze da radi na default klokovima...problem mora da je u necemu drugom :S:

gx-x je napisao(la):
a i racunar mu je verovatno skroz zatvoren u nekom malom neo kucistu sa brdom kablova koji ko puzavice hvataju sve komponente i nema ventilatora da izbacuju vazduh, a i CPU na sebi verovatno ima neki aluminijumski hladnjak iz koga siba vazduh od 60C i duva po karticama...Ne verujem da je LEadtek toliko glup da napravi karticu koja ne moze da radi na default klokovima...problem mora da je u necemu drugom :S:
Verovatno mu je zapao neki ne baš najispravniji primerak. Ej bez obzira što furam ATI-ja Leadtek je ime za respect... i stvarno bih vole jednoga dana da vidim kako bi on "odradio" ATI-jeve kartice. :D UUUUU ovo je bilo ravno samoubistvu sada će da me kamenuju za Bogohuljenje. :d :d ;)
Pozdrav. :wave:
I zaboravih najvažnije... bez obzira na toliko najavljivani i iščekivani X700pro u AGP varijanti i ja mislim da ti je 6600GT najbolji izbor. U thredu koji je čini mi se Vule postavio imaš opširnije o tim karticama (www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=62084) sa sve putanjama za razne testove i sl. Vidi i odluči da li je to ono što ti tražiš.
Pozdrav. :wave:

Poslednja izmena:
Temperature i buka 11 6600 GT kartica (doduse PCI-E varijanti, ali moze dosta da pomogne pri odlucivanju o proizvodjacu):

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=19

Sparkle je medju najtoplijim, a leadtek medju najhladnijim i najmanje bucnim.

A MSI i Gigabyte su djubre neopevano bar sto se tice konkretno tih kartica, spustili su se na nivo Prolink-a (koji ja imam i greje se bas kako kazu do 90 i kusur stepeni ali ne zakucava).

Vrh Dno