Ne mogu a da ovo ne "iskomentarisem".
Molim te objasni kakav ti je ovo odgovor? Razumijem, savjetujes covjeka da proda kompjuter i da kupi novi(jaci, bolji...). Ali... Zar mora ovakvim "tonom" tj. ispada da se sprdas sa ljudima koji imaju ili kupuju slabije konfiguracije?! Normalno je pomoci covjeku, ali to se moze uraditi na neki kulturniji nacin. Zar ne zvuci ljepse: "Bozo, tvoja je konfiguracija preslaba za 6600GT, 6800LE... To ti je bacanje para! Kupi npr. Asus 9550 GE ili neki 6200(128 bit), a ostatak para "sacuvaj" za neki sledeci uppgrade."
Mislim (a nadam se da grijesim), ako ti je ispod "casti" da odgovaras ljudima koji imaju takve "krsheve" NEMOJ NI ODGOVARATI. Postenije je prema njima jer vjeruj mi, nemaju ih zato sto su glupi vec zato sto NEMAJU PARA(90% je takvih). Vjeruj mi i ja bi jednu DFI-cicu, Venice 3200+ (koji bi mi "probrao" Mihailo :wave: ), 1GB bijesne memorije koja pici na 600MHz, 6800 Ultra(ma jok, 7800GTX), ali sam "kratak" za 1000eura minimum :zgran: ! Svaka cast onome ko to ima, postujem i "skidam kapu", ali takvih je manje od 1%.
Znaci ovo nije poziv na "noz" i neku polemiku vec samo moj komentar! Ako sam nesto prekrsio neka moderatori o'ma brisu!
P.S. Posteno po "raji" iliti "puku" :whip: