Šta je novo?

Koju ddr2 memoriju?

• Začetnik teme Začetnik teme jbl
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jbl

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2005
Poena
349
Cao svima,posto prelazim na nf5 i am2 procesor moracu da menjam memoriju na ddr2 pa mi treba malo pomoci koju bi bilo dobro da uzmem.Trenutno imam 2x1gb hp memorije na 400mhz tako da bi ostao na 2gb.Dobro bi mi doshao neki savet ako ga neko ima 🙂

Nedjo je napisao(la):
U slucaju AM2 platforme, DDR2-800 (5-5-5-15) je brze od DDR2-667 (4-4-4-8)
Ovo je covek rekao,a ja sam odradio testove,i na 667Mhz( 3-3-3-6),gde je opet meorija koja je radila 800MHz(5-5-5-15)bila brza!Mislim cemu vise Misko plemisati,odradicemo zajedno testove uz kafu,ako hoces!A sto se tice za onoga kad porastem,mislim da je to bio vrhunac tvoje konstatacije na ovu temu!:d

Poslednja izmena:
Spacemaster je napisao(la):
Ovo je covek rekao,a ja sam odradio testove,i na 667Mhz( 3-3-3-6),gde je opet meorija koja je radila 800MHz(5-5-5-15)bila brza!Mislim cemu vise Misko plemisati,odradicemo zajedno testove uz kafu,ako hoces!A sto se tice za onoga kad porastem,mislim da je to bio vrhunac tvoje konstatacije na ovu temu!:d

Na cemu mali? Na Intelu to i vrapci znaju, na AMD-u drugacije stoje stvari, u stvari zasto polemisati, odradicemo testove i videti ko je u pravu.

Poslednja izmena:
Evo ovako,stavio sam na 2.0 volti jer mi je sledeci korak vec 2.5 v,a tajminge na 4-5-4-6 ti si mi rekao da ovaj zadnji stavim na 8 ali meni ide samo do 6 nema vishe,tako da sam na to stavio i za sad radi .... Nebi bilo loshe malo i proc da kloknem samo neznam kako 🙂 graficku znam to sam vec odradio

Poslednja izmena:
Ukratko, Apacer 533 i Transcend JetRAM 667 su najbolji izbor u toj klasi.
Kakav je ovaj JetRAM 667? Pitam posto apacera koga sam planirao da uzmem u novom sadu nema nigde a JetRAM mi je dostupan po istoj ceni kao apacer na 667 pa me zanima kako bi radio u poredjenju sa apacerom i athlonom i nforce5(m2n-e)plocom uopste,da li je dobar izbor (512mb) ?

Samo da prijavim losa iskustva sa ovde preporucenom apcer 533 memorijom. Prvi modul od 1g koji sam ubo u plocu na mem testu je bio prepun gresaka i dr.testovi su pucali.. drugi koji smo dobili ista prica samo malo manje gresaka i tako redom ...

Nazad
Vrh Dno