Broz je napisao(la):Sta bi uzeli vi od ove tri karte:
1. Radeon 9600XT
2. GF 5900(non-pro)
3. GF5700Ultra
hvala na misljenju🙂
Broz je napisao(la):Hvala. Mene zanima sta bi uzeo ako sve koristis na defaultu. 9600xt je sapphire, a 5900 je xfx i zaista izgleda vrhunski. kazu da je mnogo bolje odradjena od abitove LX varijante...
Dakle, sta ako ni jednu ne oc-ujem?
5900 je pao ispod 200USD, XT je sporiji od 9500pro ili u najboljem slucaju dostize starijeg brata...5700 je nesto novo i ne znam sta da ocekujem i da stvar bude jos gora-najskuiplja je cca. 215USD...
Hvala na odgovoru. Sad mi samo nije jasno jel to polovna kartica ili je kupujes sa nekim popustom? To pitam zato sto ne mogu da verujem da je tako jeftina (200$ bi trebalo da je oko 170€). Kada pogledam cenovnike ovih nasih firmi cena je duplo veca od ove gore pomenute. Samo jos da iskoristim ovu priliku da pitam kakve su FX5900SE karice posto se pricalo (i pisalo) po raznim casopisima i internetu da su trebale da izadju i da budu jos jeftinije od non-pro 5900-tki. Eto toliko od mene, a tebi zelim srecnu kupovinu 😀Broz je napisao(la):Sad letim iz toronta za miami i tamo cu da pazarim za navedenu cifru. hvala za savet🙂
Ma verujem da je nova nego nisam mogao da verujem da je toliko jeftina. Ove nase firme ne da razvaljuju sa cenama nego nije normalno (ne znam samo da li u cenu uracunavaju jos i utovar i istovar robe 😀 ). Da sam na tvom mestu uzeo bih tu karticu bez razmisljanja(overklokujes je i eto ti Ultra). 5900 je ipak klasa vise od 5700 i 9600XT. Pozdrav :boom:Broz je napisao(la):Hvala Filipe😉
Tvisteru, evo je karta, nova retail pakovanje i nema nikakvog popusta, cena je regularna.
pozdrav🙂
Ma jok, sto blam. Pa imace jedno 25fps u HL2 i 20 u D3. :beat: :mrgreen: :dOptiPlex je napisao(la):Blam ga da prizna nakon onoliko pljuvanja po doticnoj firmi i hvaljenja one druge :d🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari