Šta je novo?

Koju 8800gt?

lukasspro777

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2007
Poena
309
Nashao sam MSI NX8800GT-T2D512E-OC i GAINWARD BP8800GT-512-TV-DD.Obe imaju 512MB,256bita,HDTV,Dual DVI i TV-out.Kod MSI je memorija klokovana na 1900 MhZ,a core na 660MhZ dok je kod GAINWARD-ove memorija na 1800MhZ a core na 600MhZ.MSI ima oznaku OverClocked.Koju da uzmem?Hitno mi je jer naruchujem!

Uzmi taj MSI-jev model,fabricki je klokovana,dok je ovaj gainward standardni model sa default frekvencijama. btw. koja je firma u pitanju? ja bih uzeo tog gainwarda,meni i on dovoljan samo da kupim vec jednom.

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo MSI i dobra je kartica. U pocetku mi se cinilo da je bucan i vruc ali vec posle jednog dana forsiranja i maltretiranja shvatio sam da je uopste ni ne cujem a i temperature se vrte izmedju 45-70 sto je meni prihvatljivo...

U svim igrama je odlicna. Moze svaku da sazvace cak i sa AA i AF.... osim sa Crysis. Za nju nije dovoljno jaka. Ali sve ostalo ide perfektno...

Pošto su te ljudi udostojili odgovora i pomogli ti da odlučiš, red bi bio da im odgovoriš gde si kupio kartu (na pm), a ne da ih iskuliraš bez zbogom i hvala. :trust:

ma evga ili palit
dosta vise sa tim glupostima
ko sad oce da kupi nek kupi sta prvo nadje jer je to velika sreca

Poslednja izmena:
Pojavilo se nekoliko GW u gigatronu i valjda su vec otisli do sada. Nisam pitao. Mozda i ostao neki posto je subota. U ponedeljak opet ima da bude kampovanja ispred radnje :D Srecom ne moram da prolazim kroz to ponovo...

Zvao sam ih ja u petak i rekli su da je nemaju vise i da ce je dobijati tek za 10tak dana ali mi nije jasna fora zasto su je ostavili u cenovniku ako je nemaju.
Ja bih najvise voleo da ubodem nekog Gainwarda jer sam prezadovoljan njihovim katricama (7900GS GoldenSample, 8800GTS 320 GoldenSample) samo mi se cini da necu uspeti da docekam da se pojavi njihova 8800GT 512Mb GS ili GLH kartica kod nas.

@lukasspro777
Garantujem da ce taj "obican" Gainward moci da se OC-uje isto ako ne i vise od tog MSI-ja tako da uzmi Gainward ako je jeftiniji. Neces pogresiti a i daju 3 godine garancije (ne znam koliko daje MSI)

Zvao sam ih ja u petak i rekli su da je nemaju vise i da ce je
@lukasspro777
Garantujem da ce taj "obican" Gainward moci da se OC-uje isto ako ne i vise od tog MSI-ja tako da uzmi Gainward ako je jeftiniji. Neces pogresiti a i daju 3 godine garancije (ne znam koliko daje MSI)

Pa isti je hladnjak na kartici sto znaci da OC primerci verovatno imaju samo razlicit BIOS.
A evo i jednog linka: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3904&Itemid=1&limit=1&limitstart=0

Poslednja izmena:
Zvao sam ih ja u petak i rekli su da je nemaju vise i da ce je dobijati tek za 10tak dana ali mi nije jasna fora zasto su je ostavili u cenovniku ako je nemaju.
Ja bih najvise voleo da ubodem nekog Gainwarda jer sam prezadovoljan njihovim katricama (7900GS GoldenSample, 8800GTS 320 GoldenSample) samo mi se cini da necu uspeti da docekam da se pojavi njihova 8800GT 512Mb GS ili GLH kartica kod nas.

@lukasspro777

garantujem da nije nijednu uzeo

Kod nas mnogo forsiraju Gainward-a,najbolji je eVGA,XFX ili BFG,no MSI je pre-clocked tako da je ona bolja na stock no ne znam kakav je kloker,no i to zavisi do same kartice,ja bi licno uzeo ono sto je jeftinije ako je to Gainward onda njega on ce se klokovati.

Shto se tice klokovanja,MSI se klokovala sa referentnih 660 na 690 i sa 1900 na 1960(negde sam video test MSI 8800gt OC).Nije neki klok,a kazu da je loshe uradjeno hladjenje.Pogledajte u mojoj konfiguraciji koje sam dve kartice kupio!:D:DNemate pojma kako sam srecan!!:-devil-::banana:

Ma mozda covek pustio buvu tipa e imam samo mi pomozite koju.....
Neko rece gore da je najbolja eVga a onda XFX, BFG.. Nikao se ne bih slozio da su XFX i BFG dobri barem u odnosu na Gainward, MSI. eVga je odlicna.

A kakva je Palit?

Ima Palit 600/1800 za nesto manje od 200e i
Palit Sonic 650/1900 za oko 215 e

Sta uzeti i kakav je kvalitet Palit-a ?

Devojka ide za Bec pa bi narucio 8800GT. Ako nije problem rangirajte mi jedno pet modela koje da potrazi tamo ili eventualno koje da eskivira ako se neka pokazala losa ( OC, buka...) Hvala!

Poslednja izmena:
1. EVGA super clocked (moze i obicna)
2. Gainward GS ima perverzan hladnjak
3. Palit sonic
4. Galaxy OC
5. Palit obican

kakvi su to hijeroglifi ne mogu da otvorim sve neke gluposti izbacio, napisi u normalnom fontu ili napisi ovde

Nazad
Vrh Dno