Šta je novo?

Koju 7600 Gt?

Poslednja izmena:
e a kakva je razlika izmedju crvene i zelena stampe
vidim siv to pominju

cisto estetike radi, da se uklopi sa plocom :d ili sta?

KIBLA`s je napisao(la):
vidim siv to pominju

Zelena ima onaj klasican cooler, a crvena dosta bolji (koji zauzima josh jedan slot pored grafickog).

Estetika

KIBLA`s je napisao(la):
vidim siv to pominju

NX7600GT-T2D256E.jpg

Svidja mi se ta "estetika"....:D

Poslednja izmena:
meni je ovaj gainward prelep(btw. nisam nastran :D)....

Prilozi

• 7852_BP7600GT_PM8373_256M_TD.jpg
    7852_BP7600GT_PM8373_256M_TD.jpg
    370 KB · Pregleda: 81
Poslednja izmena od urednika:
ja sam se razocarao u to hladjenje
siguno je bolje od green-a
ali toliko je jdano, plasticno i lagano da to nema smisla

zalman je mama

edit: cemu tolika slika ????? ajde prve dve ali ova :smash:
kako ce dial up da se izbori sa ovim

Poslednja izmena:
KIBLA`s je napisao(la):

So true......

KIBLA`s je napisao(la):
edit: cemu tolika slika ????? ajde prve dve ali ova
kako ce dial up da se izbori sa ovim

Nije bila manja,gainward oce da svi dobiju epilepsiju kad vide njihove kartice....:p

@Rax cestitam za zalmana,neka te dobro sluzi i sa narednim karticama :wave:

bojsa je napisao(la):
@Rax cestitam za zalmana,neka te dobro sluzi i sa narednim karticama :wave:

'Fala :D

Da nije bilo tebe, mozda ga i ne bih kupio. Ti si postovao onaj oglas sa PC berze na forumu... Cini mi se da si i ti bio zainteresovan, jel tako?

Jesam al' vec neko vreme nisam pri kinti za kuler,imam nekoliko bitnijih stvari prvo da zavrsim,a i nemam vremena za testiranje krajnjih oc dometa kartice....ali to je vec offtopic

Poslednja izmena:
Evo ja sam nedavno ugradio MSI sa pasivnim obostranim bakarnim hladnjakom!
Na prvi pogled sam se razocarao misleci kako ce ovo da se hladi medjutim kartica ima skoro 1kg, ne prelazi 53 stepena tj stvarno sam prijatno iznenadjen kako se hladi!I dosta se dobro klokuje!
Stoga ako hocete tiho resenje MSI je dobar izbor!

Da!
Svakako je tise resenje od obicnog a i ako se ugradi kuler jos neki overklok je mnogo veci nego sa obicnom verzijom!
Samo nisam proveravao da li je u potpunosti ista sa drugom verzijom tj sa kulerom!Tipa mem i jezgro graf proc!

Poslednja izmena:
Gainward. Uzeo pre dva dana. Ventilator za 2D moze da se uspori toliko da se necuje a da hladi karticu. OC ne moze ni za 1%... ali sve u svemu sam zadovoljan zbog tisine pre svega..

Kako to mislis ne moze ni za 1%?

moze za 10-20MHz, posle toga brljavi sa teksturama i poligonima... inache radi na 560/700 po defaultu

Cekaj, to za Gpu ili memoriju?
Ne mogu da verujem, ostale 7600GT idu za memoriju i preko 800

i za GPU i za memoriju... i to se prilicno cudno ponasa:
temperatura GPU ne prelazi 55C i kad se OC, doduse to je suvishe mali OC da bi se temperatura podigla ali opet...
i nema sanse da se digne takt jer osim toga sto se poligoni raspadaju u FEAR-u i na desktopu se pojave tackice raznih boja... znaci da je to limit za karticu... ne znam koliko bi pomoglo da zamenim pastu na hladnjaku?

EDIT: http://www.theinquirer.net/?article=31568 kazu da su isli do 600/780 ali sa tim taktovima dobitak je najvishe 2 FPS-a u odnosu na default tako da necu ni da se zezam oko toga...

Poslednja izmena:
Pa nista ne mozes da izgubis, a i temperatura ce ti pasti za par stepeni...

Ovaj MSI dual slot ide i preko 1600Mhz za memoriju, ali posle sat-dva se moze videti po koja greska u 3dMarku05, a to isto se vidi vec posle 5 minuta u ATITool, tako da nema ni govora da to ide na 1600Mhz+, mislim moze ako je korisnik neiskusan i samo podigne takt, obrne jedno 2-3 puta 3Dmark i naravno zakljuci da nema gresaka. Zato ATI Tool ili nesto slicno u sake i testirajte. Ispada da svaki MIS Dual Slot (onaj crveni) staje na tacno 1550-1560 Mhz. (ima napon za memoriju 1.88V umesto 2.02V kao kod vecine drugih). MSI dulaslot ima bolje hladjen GPU, koji je prica za sebe, uspeva na 640-650Mhz zavisno od primerka karte ;)
sa tim taktom to je oko 6900 3DMark05 na S754 masinama (2.5+Ghz) i nesto malo preko 7000 na 939 platformi (2.6+Ghz) u 3Dmarku05. U svakom slucaju 7600GT karte su jako dobra kupovina, a za one sa manje para tu je Leadtek 7600GS, ima 256MB DDR2, klokuje se na 480/970 Mhz i postize 4500+ 3Dmark05 i 10500+ 3Dmark03. Karta se moze modovati obicnom grafitnom olovkom (podizanje napona GPU na 1.3V), a tada uspeva 600Mhz za GPU i postize 5000+ poena u 3DMarku05 i oko 12000 u 3Dmarku03, a sve to za cenu starih 6600GT modela!

Nazad
Vrh Dno