Šta je novo?

Koju 6600GT?

SilentDEX

Čuven
Učlanjen(a)
01.09.2003
Poena
620
Dakle zanima me iskljucivo u AGP varijanti. E sad posto je dosla Sparkle 6600GT, molio bih vlasnike ove karte da nepisu nesto o tome kako radi, da li su je klokovali i uopste kakvi su utisci....
Takodje me interesuje vase misljenje da li je bolje sacekati da se pojave jos neki proizvodjaci ove karte ili je i ovo dobar pazar?

Karta ide stabilno na 540/1170 MHz u otvorenom kucistu i zaista je odlicna kupovina. Cisto sumnjam da ce joj cenovno moci parirati bilo koja pridoslica...
Za sve one koji hoce najvise performanse u toj cenovnoj kategoriji ovo je ultimativni izbor koji obesmiljava sve 5900XT-ove i 9800Pro-ove! A bogami ugrozava i famozni 6800LE od koga je skoro 50% jeftinija!

Znaš kako se kaže, strpljen spašen! ?va kartica jeste dobra ali je daleko van svog cenovnog ranga. Koliko sam shvatio potražnja je dosta velika a ponuda mala i nema konkurenciju u svojoj klasi još uvek (radeon X700 će malo kasnije doći). Uostalom idi na www.pcberza.co.yu pa ćeš videti. Do juče (bukvalno) je samo jedna firmu nudila ovu kartica, sad ih je već dve. Nije nešto ali.....

a po kojoj ceni i gde ima da se nadje ta Sparkle 6600GT?
Pozdrav. :wave:

Trenutna cena joj je oko 210 eura.

M3 je napisao(la):
Imas kod Simpsona 😉
Aha, a jel bi se čika Simpson ljutio :smackbum: ako bih ja napravio neki fini, mali, malecki, ma ovolicni overklokčić
i postovao ga ovde :angel: 😀
Pozdrav. :wave:

Pa ljutice se ako bude tako malecki :d

Kupio sam juce Sparkle 6600gt AGP i radi kao zmajcek! Malo sam ga overklokovao, i sada sam jos odusevljeniji. A sto Nedjo kaze, da je bolja kupovina od 6800le i nije bas. Sa 6800LE sam ima oko 9000 3d marka, a sada imam samo oko 8500. Jedini "problemcic" koji sam imao sa 6800 je sto i nije bas radila....

dakle preporuka za Sparkle 6600GT. Planiram da ga pazarim i da zamenim stari dobri 9600PRO...

Nedjo je napisao(la):
Karta ide stabilno na 540/1170 MHz u otvorenom kucistu i zaista je odlicna kupovina. Cisto sumnjam da ce joj cenovno moci parirati bilo koja pridoslica...
Za sve one koji hoce najvise performanse u toj cenovnoj kategoriji ovo je ultimativni izbor koji obesmiljava sve 5900XT-ove i 9800Pro-ove! A bogami ugrozava i famozni 6800LE od koga je skoro 50% jeftinija!

Kakvih, bre, crnih 50%, da se nisi "malcice" zeznuo? :d

Pre ce biti oko 10% 🙂

Nazad
Vrh Dno