Šta je novo?

Koju 6600GT PCI-express

• Začetnik teme Začetnik teme Rax13
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rax13

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
319
Kupujem sutra MSI NEO4 Platinum i Winc. 3000+ ,ali se dvoumim koju 6600GT.
Nemam vremena da trazim po forumu. Pozurite, svaka pomoc je dobro dosla. Hvala!

Leadtek px6600gt td.

Ja sam mislio da uzmem ili Gainward ili MSI. Koja je bolja od ove dve?

Mislim da ce ti kod Gainwarda malo zasmetati buka, jer su poznati po "jakim" rashladnim sistemima kartica... Suzi izbor na MSI i Leadtek, pa koju nadjes. Obe su se za sada pokazale u dobrom svetlu...

Imam neko kinesko napajanje od 350W. Imam jos i Maxtor 30GB i 40GB, cd i combo. Da li cu morati da menjam napajanje?

Skroz moguce da ce moci da tera, npr. meni je Aurora 350W (doduse, malo preradjena, bilo mi dosadno 😀) terala 8RDA3+, overklokovanog bartona, 1GB Corsair RAM-a, MSI 6800LE, itd... Ali bi bilo dobro kad bi ga promenio, cisto da budes siguran da su naponi OK i da neces sprziti nista u dogledno vreme 🙂

Preporuka LC Power 550W za 45 Eura, a uzmi u obzir i DTK i Chieftec koji su tu negde sa cenama...

Gde ima da se nadje taj LC Power 550W?

sad sam gledao po pc berzi: ima ga i u md & profy

Posto kupujes MSI plocu onda i ne bi trebao da razmisljas osim MSI 6600GT.
Osim sto je dobra ja imam AGP verziju NX6600GT 570/1100 ima potpunu podrsku samo u slucaju ako je i ploca MSI. Ako ti to treba onda nema razmisljanja.

POZ

Ima jos 3 komada 6600GT extreme version sa 1.6ns memorijom u PiN-u. Cena je oko 215 evra sa porezom, a ako imas na foru da uzmes po dilerskoj mislim da može i manje. Ultimativni 6600GT!!! Uzeo je i moj komšija dva komada (zato je PiN i naručio te specijalne modele, ali kapiram da nije moglo da se šalje manje od 5 komada) za SLI, pa znam da imaju još tri...

p.s. radi se o Leadteku naravno...

Vule je napisao(la):
A kakve veze ima sto je MSI ploca? 😀

Ma nesto sam hteo da skinem sa oficijalnog sajta za MSI NX 6600GT a oni mi rekose da moram da imam i MSI-jevu plocu pored graficke!
Ma nije bitno dobra je kartica jer je ne bih ni preporucio coveku. Posebno ako mu je bitna tisina jer se stvarno ne cuje.
Gainvard ima manji kuler ali radi na vecem broju obrtaja pa se Bogami cuje.
Ja sam trazio Asus i to TOP model ali ga tada nije bilo u Austriji. Bio sam sumnjicav za ovaj MSI jer nemam bas dobro iskustvo sa njihovom plocom koju sam zamenio sa Abit-ovom. Medjutim kartica odlicno radi i dobro se hladi i za sad nemam problema

POZ

msi 6600 diamond nema konkuranciju,400/800 ali obzirom na gddr3 memoriju 100% ide na takt GT verzije,ima VIVO i kosta 170€

beat this!

Nazad
Vrh Dno