Kapetan DZo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.08.2007
- Poena
- 319
razmisljam da zamenim moju ostareli 8800GT sa jednom 5850, od mnostva brendova ne znam za koji sa se odlucim , naravno i cena igra odredjenu ulogu jer je razlika i do 80 e
A na osnovu čeka se utvrđuje koji model ima digitalnu naponsku jedinicu? Dato je u specifikaciji ili je to samo kod određenih brendova?
Evo dileme na koju nece svako znati ogovor.
Hocu da kupim Sapphire 5850 ali ima vise verzija pa sam se izgubio:
11162-00-40R
21162-00-40R
11162-00-50R i
21162-00-50R
U cemu je razlika?
a koja od njih ima digitalnu naponsku
Uzmite Gigabyte. Daje 3 god garancije, ove ostale daju samo 2.
Onda je Sapphire 5850 po meni najbolji izbor. Najjeftiniji je trenutno, a Sapphire radi po meni najbolje ATI karte.
I sapphire daje 3 godine.
i sta mislite na koliko je mogu kloknuti.
Zavisi, to mora da proba, nema pravila. Moja ide 925/1250 sa default voltazom ali joj zato dizanje voltaze nista ne pomaze
3 godine garancije svakako nije lose posebno kad recimo prodajes grafiku posle 2 godine, onom ko kupuje ostaje jos godinu dana garancije... Koliko znam kod nas za ATI kartice 3 godine daju Asus, GigaByte i MSI.
Radi kao satic sa sve naklokovanom masinom. Iznenadjujuce lako OCZ je trpeo sve, nije se cak ni grejao. Ovaj Cors sam uzeo cisto da se spremim za CrossFire unapredUruk je napisao(la):lepo radi sa OSZ sxs 500W? nemas problema?
Radi kao satic sa sve naklokovanom masinom. Iznenadjujuce lako OCZ je trpeo sve, nije se cak ni grejao. Ovaj Cors sam uzeo cisto da se spremim za CrossFire unapred
Nisam promenio i potpisu, sad imam HX620![]()
Da to nisi pazario od demiosa, kojim slucajem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari