Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto i ja najzad prešao na free naloge al ne svojom voljom. Promenila mi se IP sinoć oko 01:30 kad se restartovao modem i sva sreća što sam bio budan pa sam prekinuo kopanje da ne popijem ban na tim starim demo nalozima (kopam na njima od 20.12.2014 😀)... Ako nekom isplate sa starih demo-a nek javi da možemo povući zarobljene novce 😉

edit:
znam da nije mesto al kad sam dotakao temu...Da li kod promene IP moju staru odmah dodeljuju nekom drugom ili ostaje slobodna neko vreme? Pitam jer sam pokušao da se vratim na nju al nisam uspeo....

edit2:
Ni moj ESS8 ne prijavljuje ništa za Kojn stranicu...

Poslednja izmena:
Nema potrebe on da razbija,sto bi iso tezom metodom.
Keylogger ce lepo da mu kaze @!#sasami87656@$#%!^ i zavrsio je poso
Naravno,ako sam ti slucajno pogodio sifru walleta ,izvinjavam se,nije mi bila namera 😀

Teško da može keyloger da prođe pored antivirusa, antimalwer-a i firewall-a....
Razmišljam da instaliram na jedan desktop linux i tu stavim wallet-e, verovatno je tako najsigurnije...

Poslednja izmena:
Na daljinskom pritisneš 34980/teletext/enter/back/exit.

Legli kerovi sa nekoliko demo naloga. Doge povucene juce ujutro, evo stigle pre pola sata.... demo nalozi uplaceni pre otp nedelju dana....

gpu kopanje mi je od zadnjih demo naloga radilo tačno koliko je demo bio aktivan ni jedan dan preko 🙁

Meni je juče istekao jedan set demo naloga i kopanje i dalje radi. Da li će i isplate videću. Isplata je stigla i za onaj poslednji, okrnjeni dan, po isteku demoa.

Poslednja izmena:
kako da namestim da mi nevraca ip na telekom adsl?i da se nekaci na druge wifi kad nije ovaj pravi dostupan

Blog im je hakovan ili stagod... pogledajte.
NE bih se ja tamo vise kacio, pogotovo sto isplate nema.

Jadni oni sace hakeri da ih opljackaju 😀

pa da, izgleda da su ljudi poceli opasno da se bune pa su odlucili da cekanje kursa i btc-a nece uroditi plodom, pa u fazonu daj da placamo dok se ne ode u tri lepe...

zaostale isplate od demo naloga koji je istekao, da li vam i to stize ?

zaostale isplate od demo naloga koji je istekao, da li vam i to stize ?

Kod mene ništa za sada...zadnja isplata bila 25.01...nakon toga prvi pokušaj podizanja vraćeno sve na stanje (kad i svima) a posle toga stoji (još uvek) withdrawals in progres...

edit:
Možda su hakeri pokrenuli proces isplata :-devil-:

Poslednja izmena:
Meni za sad sve uredno isplaceno bice puni rafovi na kp i limunu sa grafickim karticama uskoro vidim ja ,zadnji demo isteko pocetkom januara imao sam osecaj za filing 🙂
Edit😱na dva profila gde su referali zarobljendn 20-tak eura da ne bude zabune

Poslednja izmena:
definitivno si imao, ja sam zadnjih 20-tak demoa kupio oko 18-20 jan, po prolično visokoj ceni, nažalost možda sam trećinu izvukao 🙁

Tek ce da bude slicnih ponzia poput tellecta.. i uvek ce veseli srbin nesto tu izburgijati 😉

Podmazivanje kulera, menjanje termalne, glancanje fensi srebrnog ASUS Direct CU II znaka 🙂 i karte idu na zasluzeni godisnji odmor

9.februar tacno godinu dana kako je upaljena mahina ,hdd ce napuniti prvi rodjendan najkasnije dan dva kasnije 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno