Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja preporučujem i CCleaner pre logovanja na drugi nalog (radim to već 15 dana i nema nikakvih problema), čisto da se obrišu tragovi (kolačići)...

Ja na svakom kompu sajtu pristupam preko inprivate browsing. Uvek sam ulogovan na jednom nalogu, tj sa kompa na kom kopam. I preko njega proveravam. Na ostale se ulogujem samo da povucem pare

Ne znam da li je iko citao news na njihovom sajtu, ali kazu da ce uskoro zabraniti dizanje novca preko doga. Pokusavaju da nas nateraju da koristimo cryptopay. Preko cryptopay su ukinuli sve provizije.

Nema provizije za cryptopay, ali ti na cryptopay skinu skoro 10% dok evre prebacis u btc i podignes pare... kurs je katastrofa.. trenutno za kupovinu btc je 300$ a na drugim menjacnicama 270$...

Ja sam na Ikomu, sad su bili momci da mi zamene modem, umesto motorole sam dobio cisco, i IP adresa je ostala ista 😀 Uzas.

izgleda da je prestalo da zeza kopanje, pocela je brzina u dashu da se povecava

Ja sam sinoc, tj jutros oko 3 ,povlacio preko cryptopay , 2 naloga po 11e , za 3 sekunde stigli na CP acc. Za vikend je bio fee 30 posto za povlacenje u dogama, danas vidim opet nema fee. Ja kopam na 3 free naloga i jedan demo , koji danas istice ,a nadam se da ce nastaviti kopanje na njemu , a na drugi neki free nalog stavljam demo i tako dok ne ispucam sva 4 naloga . Pa mislim da ce tako raditi . Malo su popeglali anti bot ili ti ban masinu 🙂 Tako da verujem da ce svima redovno raditi kopanje na jednom demou ili 3 startera koliko je vec dozvoljeno tamo kod njih...

Radi i dalje varijanta 4 free naloga na 1 IP adresi. Zeznuh se jutros, obratite paznju da ne povlacite novac sa druge IP adrese. Popio sam ban jer sam pokusao da povucem novac sa IP adrese na poslu. Dakle sinoc sam proveravao stanje bilo oko 9 eur po nalogu, racunam taman cu ujutru da podignem pare kad bude blizu 10e po nalogu, kad ono medjutim, ostadoh kratak za nesto manje od 40e. Tacno su naveli u komentaru da je razlog za ban sto sam sa 2 adrese pristupao, kucna adresa i adresa na poslu. Mozda sam sa ove adrese na poslu ranije povlacio pare sa nekog naloga pa im je ostalo negde u bazi.

Sto bi bio kratak ako si popio ban. Uplati demo, podigni to i posle cekas deset dana da ti vrate tvoje pare i plus dobijes malu zaradu.
Samo ne pustaj kopace na te naloge jer nece doneti nikakvu zaradu posto su nalozi bili banovani i to jt to.

Celo jutro povlačim pare i dokupljujem demo gde je prešlo 10e, u svakom slučaju sve sam povukao (preko 50 naloga), malo se otezala isplata u prepodnevnim časovima (pola sata-sat) sad sve radi brzo kao što treba. Kupite ljudi demo i uživajte ja imam preko mesec dana stare demo naloge i GPU mining radi OK 🙂

Celo jutro povlačim pare i dokupljujem demo gde je prešlo 10e, u svakom slučaju sve sam povukao (preko 50 naloga), malo se otezala isplata u prepodnevnim časovima (pola sata-sat) sad sve radi brzo kao što treba. Kupite ljudi demo i uživajte ja imam preko mesec dana stare demo naloge i GPU mining radi OK 🙂

Kolko demo-a na ip koji net ,staticka adresa ili dinamicka?

A'hoy Shibes,

We hope you all had a very merry Christmas. Our development team just wanted to issue a quick announcement reminding you all that the Dogecoin withdrawal commission will be waived on January 1st as promised.

However, due to inconsistent pool performance during the weekends, the same commission ranging from 20%-30% may be imposed on Dogecoin withdrawals during the weekends (Saturday and Sunday). Historically, CoIntellect's pool has performed better during the week so the commission will only be in effect during the weekend. Readers should keep in mind that CoIntellect strongly encourages the use of CryptoPay. CryptoPay and PayPal withdrawals will not be subject to this fee and will be processed as usual.

To bypass this weekend commission, simply use CryptoPay for withdrawals. CryptoPay allows you to withdraw via Bitcoin instantly and without any fees. The Dogecoin withdrawal commission will likely be removed once our Dogecoin payouts matches our Bitcoin payouts in terms of volume.

Lastly, CoIntellect will be making an appearance at BitcoinExpo 2015 in London. Our team is excited to attend this influential event and we all look forward to meeting the community. If you happen to be in the area, we invite you to attend. Attendees will range from start-ups, students, companies, exhibitors, entrepreneurs, enthusiasts, and cryptocurrency supporters. For more information, check out the BitcoinExpo 2015 website.

As always, feel free to contact support if you have any questions or concerns regarding these changes.

Happy New Year,

Tek sada vidim, istripovao sam se ja 🙂 Nisam video da puse commisions, nego sam automatski procitao da se isplata u dogama ukida.
Izvinite na zabuni 🙁

Kako li si samo tako razumeo 🙂
Kako bre 50 naloga na 1 ip kada je sto puta ovde napisano da to ne moze, nigde nije to napisao.

Cim ovo vidi neki novi a naravno da ga mrzi da cita temu odmah ce da krene da masovno sjebava IP adrese.

Kako bre 50 naloga na 1 ip kada je sto puta ovde napisano da to ne moze, nigde nije to napisao.

Cim ovo vidi neki novi a naravno da ga mrzi da cita temu odmah ce da krene da masovno sjebava IP adrese.

Jel sam nesto lose procitao?covek kaze dizao sa 50 naloga , drugi covek ga pita , koja ip , koliko demoa ,on odgovara 1 dinamicka...
A onda je mrmot zamotao cokoladicu...

POsle vam nije jasno sto je bila zakljucana tema...

Izgleda zavisi od slucaja do slucaja... ovde ti je kako se kome zalomi...
Nekom radi 4 demo naloga i kopanje kad istekne demo, nekom ne radi, nekom radi i 20 demo naloga zajedno sa kopanjem i kad istekne demo...

Normalan dinamički Ip ExeNet provajder....

Covek ga pita a on ovo gore odgovara.
Gde se pominje jedna adresa?

Izgleda zavisi od slucaja do slucaja... ovde ti je kako se kome zalomi...
Nekom radi 4 demo naloga i kopanje kad istekne demo, nekom ne radi, nekom radi i 20 demo naloga zajedno sa kopanjem i kad istekne demo...

Radi li i dalje kopanje na demo-ima sa nebanovanom adresom na nalozima koji nisu bili banovani?

Normalan dinamički Ip ExeNet provajder....

Covek ga pita a on ovo gore odgovara.
Gde se pominje jedna adresa?
Super , hajde da raspravljamo o ovome.Covek ga je pitao koliko demoa na ip , a odgovor je Normalan dinamički Ip ExeNet provajder.
Koji je tvoj zakljucak , koliko ima demoa na ipu?

Polako, nabrzinu sam odgovorio, i već sam o tome ranije pitao, imam 13-14 internet ppoe naloga i isto toliko javnih dinamičkih IP 🙂
Kao što je već neko reko nekopam sa jednom IP-a, na svakom IP-u je 4 naloga, sve je isto i ranije, Gpu kopanje radi kada istekne demo i to je to...
Jedino mi nije jasno kada se isplaćuju novci iz HELD sekcije, verovatno je potrebno da prestanem da registrujem nove naloge sa referalima od tih demo naloga gde mi je HELD preko 10e, sačekam 2 nedelje i posle mi isplate, tako sam uradio pa čekam još 10 dana...

Pregledajte moje radnije postove u ovoj temi da se nebi ponavljao...

Normalno do maks 4 na jednu ip adresu jer vise nije moguce.
Ovo normalna dinamicka ip adresa shvatam da svaka konekcija, ili ti svaki user, dobija svoju ip adresu, ekskluzivnu, bez nat-a.
S obzirom na provajder lako je realizovati veci broj konekcija kroz jedan fizicki link i tu je poenta, platis koliko ti treba naloga, citaj ip adresa, i to je to.

EDIT: Dok ja napisah on vec razjasni situaciju 🙂

Poslednja izmena:
Polako, nabrzinu sam odgovorio, i već sam o tome ranije pitao, imam 13-14 internet ppoe naloga i isto toliko javnih dinamičkih IP 🙂
Kao što je već neko reko nekopam sa jednom IP-a, na svakom IP-u je 4 naloga, sve je isto i ranije, Gpu kopanje radi kada istekne demo i to je to...
Jedino mi nije jasno kada se isplaćuju novci iz HELD sekcije, verovatno je potrebno da prestanem da registrujem nove naloge sa referalima od tih demo naloga gde mi je HELD preko 10e, sačekam 2 nedelje i posle mi isplate, tako sam uradio pa čekam još 10 dana...

MIcrotikujes se 🙂 ?
Jedan micro i svi redirectovi preko posebnog pppoe naloga?
Odakle ti toliko pppoe naloga?

Ma bre prijatelju , ne moras da se pravdas , mene zanima samo info sta I kako radi ,🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno