Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma retko ko i upisuje...a i nema vise veze sa zivotom koja adresa je ban, koja nije..neki drugi sistem je u funkciji..vise ne banuju IP, nego naloge..barem se kod mene to desava...

koristim --load-balance i jedna 270 kartica umesto 1.1 sad daje ~0.8e po nalogu....

@pmfrulez
Nema mesta nerviranju, suludo je očekivati da svako vodi preciznu evidenciju, a siguran sam da ima dosta ljudi koji kopaju a neprate forum konstantno ili ga veoma retko posećuju....
Ako kopaš preko gprs mobilne mreže odmah batali to, to je kod mene radilo nedelju dana i posle je svaki IP bio ban (probao 10-tak komada i sve je bilo BAN) i lepo sam to batalio i prodao modeme....
Kod tri drugara ni orion ADSL više neradi, probali ljudi po 10-tak Ip i sve je ban nema svrhe, izgleda da su pojedini opsezi kompletno banovani.... Telekom još radi i to je to...

koristim --load-balance i jedna 270 kartica umesto 1.1 sad daje ~0.8e po nalogu....

@pmfrulez
Nema mesta nerviranju, suludo je očekivati da svako vodi preciznu evidenciju, a siguran sam da ima dosta ljudi koji kopaju a neprate forum konstantno ili ga veoma retko posećuju....
Ako kopaš preko gprs mobilne mreže odmah batali to, to je kod mene radilo nedelju dana i posle je svaki IP bio ban (probao 10-tak komada i sve je bilo BAN) i lepo sam to batalio i prodao modeme....
Kod tri drugara ni orion ADSL više neradi, probali ljudi po 10-tak Ip i sve je ban nema svrhe, izgleda da su pojedini opsezi kompletno banovani.... Telekom još radi i to je to...

ma telekom i koristim...obe adrese su mi na njemu...imao sam srecu sto sam primetio pad konekcije i sto se nije sama od sebe vratila pa sam popio ban na dva od 4 naloga jer sam u prva dva neuspesna pokusaja pustao po jedan nalog a ne sva cetri....do sada na telekomu dobijao sam free adresu i kad se sama od sebe promeni u najgorem slucaju iz drugog puta ....sad vec iz treceg... 😡 znaci opseg adresa se jede velikom brzinom...na kraju cemo se drzati za kitu...ako ovako nastavimo...upisujte adrese bar vi koji ste aktivni...juce sam izgubio oko sat ipo da hronoloski sredim adrese sa onoe tabele i nisam stigo ni do pola...hteo da pomognem da lakse ljudi pronalaze i da bude preglednije....ali ovde vidim da nema nikakve svrhe truditi se i trositi bespotrebno vreme pomagajuci drugima na bilo koji nacin jer smo takav narod kakav jesmo...olosh poslednji...svaka cast izuzetcima retki su

Ma sada treba upisivati adrese samo za telekom ADSL, ostalo je otislo sve u nepovrat...A koliko vidim i Telekom ADSL odlazi lagano u .....

za free kopanje samo jos telekom adsl radi, a za startere uopste nije bitno sta, ko, gde i odakle

Šta da se radi primoravaju nas da kupimo jače pakete, mada ja neplaniram da se nešto puno zanosim, ako uopšte kupim neki starter.... Kao što je neko već rekao, došlo vreme da mora da se plati da bi kopao....
Realno sa kopanjem u obliku kao do sada je završeno, ako nekupimo startere neverujem da će moći da se kopa sa free i demo nalozima više od mesec dana....
Zabrinjava me što nema apsolutno ništa drugo da se kopa....

Poslednja izmena:
ma telekom i koristim...obe adrese su mi na njemu...imao sam srecu sto sam primetio pad konekcije i sto se nije sama od sebe vratila pa sam popio ban na dva od 4 naloga jer sam u prva dva neuspesna pokusaja pustao po jedan nalog a ne sva cetri....do sada na telekomu dobijao sam free adresu i kad se sama od sebe promeni u najgorem slucaju iz drugog puta ....sad vec iz treceg... 😡 znaci opseg adresa se jede velikom brzinom...na kraju cemo se drzati za kitu...ako ovako nastavimo...upisujte adrese bar vi koji ste aktivni...juce sam izgubio oko sat ipo da hronoloski sredim adrese sa onoe tabele i nisam stigo ni do pola...hteo da pomognem da lakse ljudi pronalaze i da bude preglednije....ali ovde vidim da nema nikakve svrhe truditi se i trositi bespotrebno vreme pomagajuci drugima na bilo koji nacin jer smo takav narod kakav jesmo...olosh poslednji...svaka cast izuzetcima retki su

ocekujes od ljudi da ti upisu adresu koju su koristili ili naleteli na nju da je banovana a neki nisu u stanju ni da prelistaju 5 stranica u nazad a kamoli da procesljaju celu temu kad im nesto treba....

Dva dana im ne radi pool kako treba, tj danas kao da uopste ne radi... nemam bas nesto hrabrosti da uplatim startere, ne ulivaju poverenje uopste... kao da se sprema veliki beg 😀

@pmfrulez
A sto da sredjujes hronoloski? Pa valjda postoji search opcija u svakom browseru 🙂
Ako je i to tesko da se pogleda, onda......

@pmfrulez
Dzaba ja bacam otpad u kantu za smece, i trudim se da mi ispred lokala bude uredno i cisto.. pola sata kasnije gerga se parkira ispred i na moje oci istrese punu pikslu pikavaca iz auta na parking.. mogu ja njemu da kazem po 100x da to nije u redu, al dzaba gubim vreme..

Identicna situacija ti je i ovde.. neke mrzi da, u mom slucaju, bace otpad u kontejner 30m dalje.. al ***.. pomiris se sa tim i to je to

Poslednja izmena:
@pmfrulez
Dzaba ja bacam otpad u kantu za smece, i trudim se da mi ispred lokala bude uredno i cisto.. pola sata kasnije gerga se parkira ispred i na moje oci istrese punu pikslu pikavaca iz auta na parking.. mogu ja njemu da kazem po 100x da to nije u redu, al dzaba gubim vreme..

Identicna situacija ti je i ovde.. neke mrzi da, u mom slucaju, bace otpad u kontejner 30m dalje.. al ***.. pomiris se sa tim i to je to

Nema druze ni 30 metara... pre neki dan auto vredan preko 30k€ CH table parkiran ispred moje kuce ( ne prvi put) otvara vrata i na mom ulazu istresa pikslu... prilazim i pitam seljancuru da li tako radi u Cirihu... ipak je imala obraza pokupila je par pikavaca sa poda...

Na zalost i startere su poceli banovati, tj stala zarada na kopanje.
Kod mene na srecu jos nije jer imam po 4 na ip, al nekima i sa manje banovali 🙁

Zanimljiva lista.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=878387.0

Estonci se još drže na tankom ledu.

"One thing I missed in criteria in the OP (it might have been said already, didn't have the time yet to read the rest) is plausiblity check on the promised (and delivered) returns. I've done some cloudmining (product) reviews in which I mainly focus on the returns, and based on that I dare to draw even stronger conclusions than the OP did (for two companies).

CoIntellect and ltcgear are both listed as "(very) suspicious". For these two, their product offers are truly absurd.

full review
For LTCGear (full review) I determined that they offer the equivalent of at least 30% ROI per month (take a moment to consider how fast you'll be a millionaire if that holds), and for Cointellect (full review) I even found that they promise (and deliver) more mining income than mathematically possible.

And of course this makes sense for a Ponzi scheme. After all, it is required to attract not only new users, but also keep drop-off rates low and reinvestment rates high. In order to achieve that, the outlook needs to be better than anything else. Hence excessive returns should be one of the criteria. Certainly not the only one by the way, I limit myself to this because I'm reviewing products - not exposing scams (well I end up doing that for some, but that's not the goal). Smiley"

full review

Poslednja izmena:
i kako ide, nekoliko dana nisam se mlatio sa ovim, masine su mi ugasene, samo citam podforum

Kod mene ban u svakom slucaju i varijanti, ali bukvalno. Ispucao sam 3 IP adrese na telekomu, ja se izvinjavam, ali uneo sam ih kod nesica, tako da nemate brige. Masine ugasene, cekaju bolje vreme. Taman imam jednu graficku da odensem na reklamaciju, zeza je ventilator, ukljuci se na 82C i prestaje da radi na 75C, tu kad bi kapnula para bilo bi odlicno :banana: Imam utisak da vise nisu samo problem IP adrese, niti onaj nalog sa koga se registrujes, kao ni jedan nalog 1 IP adresa, mislim da polako ukidaju rudarenje, a ostavljaju samo mogucnost kupovine naloga...

Na zalost i startere su poceli banovati, tj stala zarada na kopanje.
Kod mene na srecu jos nije jer imam po 4 na ip, al nekima i sa manje banovali 🙁

pa sta su radeli **** ih ???? kod mene za sada sve u redu mada sam se nakostresio kad sam ti vido post....

Juče/prekjuče sam kupio 12 demo-a, na prva 4 demoa što sam kupio pre 3 nedelje i dalje odlično radi GPU mining, treba da kupim još 12 demo-a i od mene toliko, zavisi od razvoja situacije ali nebih savetovao neke velike investicije....

Demo si kupio za nebanovane free naloge i radi kopanje normalno i dalje?

Prvih 4 demoa sam kupio pre 3 nedelje kada sam popio ban (nije mi bilo zabranjeno logovanje i kopanje samo mi je bila potrebna verifikacija za povlačenje para)... Pre neki dan što sam kupovao sve su bili free nalozi koji su radili normalno nisu banovani, na svakom je bilo od 8-15e i sve radi kako treba i contract i gpu mining...
Već se vodila rasprava na forumu ali da ponovim nedam im mojih 30% 🙂

Nedopada mi se što mi held na starim demo nalozima nije isplaćen nego je povećan na 4.485e i treba da čekam 14 dana za isplatu pitanje dal će da plate. Neznam dal to ide automatski ili treba negde posebno da se klikne da povuču te pare...

stariDemo.png

Poslednja izmena:
Pa došlo je na red 26-tog, pogledaj sliku ali ništa nije isplaćeno, nego su mi povećali cifru i stavli da čekam još dve nedelje....

Pa došlo je na red 26-tog, pogledaj sliku ali ništa nije isplaćeno, nego su mi povećali cifru i stavli da čekam još dve nedelje....

held se mada nisam siguran produzava svaki put kad na taj nalog nakacis neki novi affiliates

cifra ti je povecana zbog danasnje uplate demoa...a held ce ti se isplatiti kad se prebaci iz zagrade u cifru ispred ...tad predje u live balance na obracunu

Opet negledate sliku, nisam ponovo uplatio demo, već samo jednom i to je isteklo 19-tog, lepo piše u contract earnings, sad imam zaradu od gpu kopanja i referala....

cifra ti je povecana zbog danasnje uplate demoa...a held ce ti se isplatiti kad se prebaci iz zagrade u cifru ispred ...tad predje u live balance na obracunu

ovo sam sad zadnji put poslao nesto na Cryptsy, obicno saljem pola zarade na navedenu a drugu polovinu na Bittrex i 250k dogea leglo na Bittrex pre 30min i vec zamenjeno u BTC a na Cryptsy i dalje ne stize nista !!!!

Opet negledate sliku, nisam ponovo uplatio demo, već samo jednom i to je isteklo 19-tog, lepo piše u contract earnings, sad imam zaradu od gpu kopanja i referala....

gledmao sliku imas 26tog od referala uplacena 2 demoa to je 2.99 i to dolaz na naplatu ZA 14 dana imas danas 28mog od referala 1.5 sto je takodje od referala i dmeo nalog i stize na naplatu za 14 dana od 28mog sto ti je cifra u heldu...kad prodje 14 dana od 26tog cifra u heldu ce ti se smanjiti za 2.99 i to iz zagrade prelazi u redovnu cifru kod zarade od referala i tebi ide u balans
nek me neko ispravi ako gresim ali koliko ja znam tako ide

Poslednja izmena:
gledmao sliku imas 26tog od referala uplacena 2 demoa to je 2.99 i to dolaz na naplatu ZA 14 dana imas danas 28mog od referala 1.5 sto je takodje od referala i dmeo nalog i stize na naplatu za 14 dana od 28mog sto ti je cifra u heldu...kad prodje 14 dana od 26tog cifra u heldu ce ti se smanjiti za 2.99 i to iz zagrade prelazi u redovnu cifru kod zarade od referala i tebi ide u balans
nek me neko ispravi ako gresim ali koliko ja znam tako ide

tako je, ja sam imao od referala za 4 demo naloga od 14.12. i danas su mi prebacili to u live balance, mada ako sam razumeo sasamija on prica o ranijim demo nalozima koji su mu istekli 19.12. sto znaci da ih je uplatio 09.12. i da mu to nije placeno

tako je, ja sam imao od referala za 4 demo naloga od 14.12. i danas su mi prebacili to u live balance, mada ako sam razumeo sasamija on prica o ranijim demo nalozima koji su mu istekli 19.12. sto znaci da ih je uplatio 09.12. i da mu to nije placeno

pa sa slike ja ne vidim da je neko uplatio preko ovog naloga kao referal demo tog datuma tako da nema sta da mu stigne na naplatu

PS kad saberes ova dva datuma sto se vide na slici to je held nema on nista vise da dobija

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno