Posto niste zainteresovani za expert uplaticu pilot, ako sam dobro razumeo na prethodnim stranama odblokirace mining kada se uzme jaci paket? ili mora nov nalog na cistom ip-u da se pravi?
@nenadubica ne zanima me za ostale naloge, zanima me samo taj pilot koji uplatim da na njemu mogu da kopam normalno sa jednom grafickom 1.4e da se pokrijem za 42 dana
ajde sad da ne trazim opet neko je spomenuo da na starterima moze normalno da se kopa nema veze da li je banovan ip ili ne zato pitam
Evo da potvrdim da četiri nova free naloga na jednom (novom) IP-ju rade kao Doxa.
Nego reci mi starteri koliko daju dnevno sa grafikama?
I jel moguce uopste rudariti uz njih i jel daju oko 1.3eu dnevno grafike?
ma kakvo placanje vise, samo free od sad sto se mene tice, samo da izbunarim adrese
a tooo.to moze..
Mada mi je to suvise veliki rizik za nikakve pare
Pravio si banovane naloge i ni jedan nije banovan ? ? ?Jutros do 7 pravio banovane naloge. 40-ak komada, ni jedan nije banovan. Stim sto sam jedan nalog uspeo da pokrenem iz sedmog puta.
ma 40 naloga ne 40x4. Pravio nove, umesto banovanih.
Crkao cryptsy. Pa ***** im hiljadu majki, sve mi je tamo bilo... Vece su mi sanse bile da dignem milion na ruletu nego da nabodem menjacnicu koja nece zapaliti sa parama...
ja sam u zadnjem momentu povukao na btc-e dok je jos otezano radilo...proslo je relativno brzoMeni oko 80% ostade tamo... Sada sam probao opet, unesem pass medjutim bude eror505 kada unesem google auth.
Da li se moze povuci btc odmah na btc-e menjacnicu?
Jedva sam uspeo sada preko telefona da povucem na btc-e. Cim se vratim kuci sve lepo u wallet. Nikako da naucimo lekciju od Goxa i Mintpala...ja sam u zadnjem momentu povukao na btc-e dok je jos otezano radilo...proslo je relativno brzo
Jedva sam uspeo sada preko telefona da povucem na btc-e. Cim se vratim kuci sve lepo u wallet. Nikako da naucimo lekciju od Goxa i Mintpala...ja sam u zadnjem momentu povukao na btc-e dok je jos otezano radilo...proslo je relativno brzo
Pogledajte prilog 157706
Znači pale za novaka :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari