Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto niste zainteresovani za expert uplaticu pilot, ako sam dobro razumeo na prethodnim stranama odblokirace mining kada se uzme jaci paket? ili mora nov nalog na cistom ip-u da se pravi?

Posto niste zainteresovani za expert uplaticu pilot, ako sam dobro razumeo na prethodnim stranama odblokirace mining kada se uzme jaci paket? ili mora nov nalog na cistom ip-u da se pravi?

kako da odblokiraju mining?
da moze i n ostalim nalozima?

@nenadubica ne zanima me za ostale naloge, zanima me samo taj pilot koji uplatim da na njemu mogu da kopam normalno sa jednom grafickom 1.4e da se pokrijem za 42 dana
ajde sad da ne trazim opet neko je spomenuo da na starterima moze normalno da se kopa nema veze da li je banovan ip ili ne zato pitam

Poslednja izmena:
Evo da potvrdim da četiri nova free naloga na jednom (novom) IP-ju rade kao Doxa.

@nenadubica ne zanima me za ostale naloge, zanima me samo taj pilot koji uplatim da na njemu mogu da kopam normalno sa jednom grafickom 1.4e da se pokrijem za 42 dana
ajde sad da ne trazim opet neko je spomenuo da na starterima moze normalno da se kopa nema veze da li je banovan ip ili ne zato pitam

a tooo.to moze..
Mada mi je to suvise veliki rizik za nikakve pare

Poslednja izmena od urednika:
a tooo.to moze..
Mada mi je to suvise veliki rizik za nikakve pare

ok znaci mogu da uplatim na nekom od ovih blokiranih naloga i moci cu ponovo da kopam to sam hteo da cujem, bez neke gimnastike 1070e cisto za 6 meseci sa jednog naloga meni je ok uplaticu pre nove godine samo da mi ovaj held istera 15e i isplate me

Jutros do 7 pravio banovane naloge. 40-ak komada, ni jedan nije banovan. Stim sto sam jedan nalog uspeo da pokrenem iz sedmog puta.

Poslednja izmena:
pa koliko imas dnevno zaradu 280e?
@vojkan bar migetu nije problem da plati 40 pilota od kad je zavrnuo ie 😉

Poslednja izmena:
mige,
kako si pravio banovane naloge, mislis nove ili nove pa odma uzmes demo ili neki jaci paket

Jutros do 7 pravio banovane naloge. 40-ak komada, ni jedan nije banovan. Stim sto sam jedan nalog uspeo da pokrenem iz sedmog puta.
Pravio si banovane naloge i ni jedan nije banovan ? ? ?

ma 40 naloga ne 40x4. Pravio nove, umesto banovanih.

cryptsy down.....

Crkao cryptsy. Pa ***** im hiljadu majki, sve mi je tamo bilo... Vece su mi sanse bile da dignem milion na ruletu nego da nabodem menjacnicu koja nece zapaliti sa parama...

Meni oko 80% ostade tamo... Sada sam probao opet, unesem pass medjutim bude eror505 kada unesem google auth.
Da li se moze povuci btc odmah na btc-e menjacnicu?

Meni oko 80% ostade tamo... Sada sam probao opet, unesem pass medjutim bude eror505 kada unesem google auth.
Da li se moze povuci btc odmah na btc-e menjacnicu?
ja sam u zadnjem momentu povukao na btc-e dok je jos otezano radilo...proslo je relativno brzo

sve u svemu rezime novonastale situacije je da znamo da nista ne znamo! :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno