Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa s obzirom da si imao 14 naloga na 1 ip , a rekli smo 10 zakljuci sam

to vise deluje kao DNS error , jer ako ides preko googlovih dns-a oni ti daju ip servera i server te pusta sa tvoje ip adrese. Znaci nije ti zabranjen pristup.

proizvodim ltc na dnewvnom nivou sa 3500kh ko da imam masine jacine 3mh...pa ovo nema ni u ameriki...ziveli estonci 🙂

3500 khash = 3.5 mhash, a ti proizvodis kao da imas 3 mhash? Nije valjda da radis sa gubitkom? 😀

Molim za iskustva na linuxu- pimp, smos.. Imam kod drugara par karti i nekad smo malo kopali LTC i DRK mesecima...a sad on ne može da namesti da kopa normalno cointellect, kaže sve podesi kao i za LTC npr i krene kopanje ali posle neodređenog vremena pukne. Sa kojom verzijom vi kopate (ko kopa na linuxu) i da li imate problema i koja su podešavanja?

Molim za iskustva na linuxu- pimp, smos.. Imam kod drugara par karti i nekad smo malo kopali LTC i DRK mesecima...a sad on ne može da namesti da kopa normalno cointellect, kaže sve podesi kao i za LTC npr i krene kopanje ali posle neodređenog vremena pukne. Sa kojom verzijom vi kopate (ko kopa na linuxu) i da li imate problema i koja su podešavanja?

ako puca posle odredjenog vremena neka malo smanji clockove kartica i memorije pa neka proba

Pa ako je samo to problem onda onda ću da se smejem i plačem jer već 2 nedelje ne radi, kaže nema pojma šta bi mogao biti problem sve je proverio i tako to. Mada pretpostavljam da nije to ali pitaću ga. Jesi ti na linuxu?

Rekao sam da necu da se javljam....ali ovo je hitno.....proverite Vase naloge....zarada je stala pre 4-5 sati od kopanja ...ali kako...tamo gde imam na 1 IP samo 4 naloga ide i dalje....drugaru gde ima free 4 naloga ide i dalje...meni na jednom Starter nalogu ide i dalje a na ostalim DEMO nalozima koji su na istoj masini ne ide vise zarada od kopanja....svi ostali DEMO nalozi su mi stali na 0.7 eura....

jel stvarno? zznao sam pocim ja uplatim demo da ce sve da propadne

i kod mene stoji zarada...demo ne kopa, free kopaju...wtf?

Ajmo svi na mikrotikove sad, da kopamo sa brdom free naloga. 😀

Ako neko ostavi neki dobar tutorial ovde kako odraditi to, ja sam za... moze cak i donacija neka sto se mene tice.

to se cuva ko oci u glavi, ko je ugrabio profitirao je, verovatno su ip adrese skoro potrosene kao i za mobilni net

Poslednja izmena:
pa onda moze lock da se udari na temu...

najverovatnije cackaju nesto na sajtu, videcemo sta kad zavrse

Poslednja izmena:
ja ne vidim nikakav zastoj...zarada ide bez problema

edit ima prolema tacnije kopanje na demo-u je stalo demo zarada ide regularno

Poslednja izmena:
***, nisu svi kao goldi i pmfrulez spremni da podele informacije i znanje.

na koliko naloga? meni su svi demo blokirani, ne kopa na njima...

sta sve nece da mi se desi danas...cryptsy mi zarobi 5k bc....zaglavi mi transakcija iz novcanika...tj nikako da je verifikuje...0.85btc....sad jos i ovo ....wtf

@pmfrulez

cini mi se da shitsy imam problem sa nekim novcanicima, valjda sa 25 komada...ja bih rekao da su na starom ili ne znam tacno o cemu je rec...ali procitah negde ovaj info da imaju problem sa 25 wallet-a...

meni sve ide normalno , ne bi' da malerisem , ali mozda su resili da uvode nova pravila.

pa napisi koliko naloga, jel su demo...koliko IP adresa...pa da mozemo laganano da zakljucujemo sta su menjali...

Odakle ti tolike IP adrese? Koja je fora sa VM, to sa zakupljenim procesorima nesto?

pa ne znam ni sto se javljas kada imas samo jedan IP jedan demo...mi ovde pricamo o 4+ demo naloga sa jedne IP...samo unosis konfuziju...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno