--load-balance 15-20 posto bost........280x na 4 naloga baca 1.05-1.15e pricamti za prosek dnevni negde 1.25 negde 0.9e jer ni na jednom nalogu ne dobijas isto klokovi 1000/1500 imas na naslovnj bat i sve ostalo....rotate 5,8,10 nista nije bacilo preko 0.9e
sta tacno radi komanda --load balance? kako se ova komanda implementira u bat file?
kao i svaka druga imas i bat primer na pocetku teme citajte malo ljudi!
stavis u bat fajl --load-balance i to je to nema 10,5,2 kao na -rotate samo --load-balance
sto se tice sta radi...i to je objasnjeno koliko se secam balansira da svi nalozi koji se stave u bat dobijaju ravnomerno sherove.
sta tacno radi komanda --load balance? kako se ova komanda implementira u bat file?
Za ovo sa @ravojsom je neko već odavno napisao...ako imaš 4 demo sa 1 IP na kojima kopaš i otvoriš 5ti (u ovom slučaju 6ti nalog) i kopaš na njemu kao free nalogu dobiješ ban....
Nema nikakvih problema u vezi uplata
Danas uplaceno preko 30 naloga i sve ok
Nego niko ne cita svi su najpametniji
LOAD BALANCE:
This strategy sends work to all the pools to maintain optimum load. The most
efficient pools will tend to get a lot more shares. If any pool falls idle, the
rest will tend to take up the slack keeping the miner busy.
Pa ako uplata nije legla njihov bot to vidi kao free nalog (koji kopa) sa jedne IP gde imaš 5 demo i zato ti šalje "opomenu" za taj free nalog..nebitno da li banuju ili ne ovde je nesto sa uplatom krenulo naopako, danas cu otvoriti jos 2 naloga sa jedne ip tako da cu imati 8 sa jedne i sa telenor nekoliko adresa jos 8, uglavnom terace 16ti nalog veceras sa iste ip adrese od toga 10 aktivnih a 6 je isteklo.
Za ovo sa @ravojsom je neko već odavno napisao...ako imaš 4 demo sa 1 IP na kojima kopaš i otvoriš 5ti (u ovom slučaju 6ti nalog) i kopaš na njemu kao free nalogu dobiješ ban....
Danas uplaceno preko 30 naloga i sve ok
@Phoenix257
jel to imas neki info da ce ovo da potraje cim si se odlucio na ovaj korak ili se vodis onom ''ko reskira, taj profitira'' ?! :d:d:d
Bas to. Dovoljno je 5 dana da se izgura i vise nema minusa. Do sada bi svi trebali da smo zaradili dovoljno da ne razmisljamo. Samo mozemo da se nadamo da ce ovo da potraje sto duze.Rizikuje 5 dana, tako sam i ja sa prvom turom demo naloga. Posle ne mozes da izgubis 😉
mnogo je puknuti 1000e druze razmisli dobro...znam da ima puno posla taj deseti dan kad pravis nove naloge ali je rizik minimalan a i zarada je vredna tog posla...taj tvoj korak ne preporucujem nemoj da mislis da baksuziram...samo iznosim moje misljenje i vodim se zdravim razumomBas to. Dovoljno je 5 dana da se izgura i vise nema minusa. Do sada bi svi trebali da smo zaradili dovoljno da ne razmisljamo. Samo mozemo da se nadamo da ce ovo da potraje sto duze.
Ja se nesto razmisljam da platim 10 startera i da se ne smaram vise sa demoima, otvaranjem naloga, povlacenjem novca svako vece. Mozda odradim jos jednu turu s demoima i posle toga me bas briga, nije mi zao ni da dam taj novac kad sam vise od pola vec zaradio. Za 15 dana izvukao svu lovu nazad i sve posle toga bi bio cist profit.
Imam jos par dana fore da osmotrim kakva je situacija ali kako stvari stoje ovo je vec u najavi odradjeno.
mnogo je puknuti 1000e druze razmisli dobro...znam da ima puno posla taj deseti dan kad pravis nove naloge ali je rizik minimalan a i zarada je vredna tog posla...taj tvoj korak ne preporucujem nemoj da mislis da baksuziram...samo iznosim moje misljenje i vodim se zdravim razumom
Kapiram ja sve to, svestan sam i rizika, znam u sta se upustam. Odradicu sigurno jos jedan krug demoa a za posle cu videti. Veruj mi da sam razuman lik skroz, dobro cu ja sve da preracunam pre nego sto zagrizem. Nije ni ovo nikakav problem, sat vremena se gubi svakih 10 dana, nije to nista.
@Phoenix257
jel to imas neki info da ce ovo da potraje cim si se odlucio na ovaj korak ili se vodis onom ''ko reskira, taj profitira'' ?! :d:d:d
problem sa cryptsyjem...kerica nema ni u pending...takodje pre par sati poslao 5kbc transakcija prosla nema ni njega u pending...mute nesto opasno...povlacim sve cim legne i uvalja se za btc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari