Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi zatrudneli a :d

Jel sad prvi put pool probio 50 GH/s? Mozda su samo to cekali, pa da zapale. :d

Ajmo sad panika, puca sve, propali smo a ne vole me ni ćale ni kewa...

:trust: sto se mene tice cekam jutro za danas je dosta 😉

Pa bilo je vec ovih situacija, samo opusteno...nece oni jos uvek da beze...tek su "popravili" svoj miner...Ali morace da smisle neku drugu vrstu isplate s'obzirom da kerovi umiru lagano...

Kasnili su vec jedno 3 puta od kada se igram sa njima. Nego nije im fora sto nemam btca za demo-e a upravo ih pravim , a kerici nikako da se obracunaju i stignu

Pa svaki put kada skoci snaga mreze za par procenata, oni kasne...los im hardver...mora da padne neki upgrade 🙂

Da rade upgrade od nasih para? Neeeka, sacekacu ja 😉

Ma kojih nasih para, baci pogled na YT i vidi koje pakete kupuju...Mi smo sica... 🙂

Baci link da vidimo i mi

Sad kad je jeftin BTC verujem da se isplate ti jači paketi... kupiš btc za keš i platiš pilot pack. Vredi razmisliti...

Nisi me razumeo.. ako padne BTC, placas vise u BTC, pa ti dodje isto...

Nisi me razumeo.. ako padne BTC, placas vise u BTC, pa ti dodje isto...

Bas tako, ja sam danas demoe placao po 0.0544 ili tako nesto a juce 0.0508.
Nije bitno dal BTC pada ili raste, ti placas u evrima.
Dobra strana ovoga je sto te i isplacuju u evrima pa ne gubis nista na kursu BTC-a, cek sad i kopamo vise u BTC.

Sada kopamo i 15-20% vise nego pre 15 dana sto je s jedne strane dobra stvar.
Super bi bilo da platis nalog dok je jaka cena btc-u i posle da krene da pada. Meni se tako oba puta pogodilo i bas me briga, ja trljam ruke 🙂

Uplacena 2 startera e sad ako odlete za par dana kajacu se sto sam uplatio a ako ostanu u Talinu preko 30 dana kajacu se sto nisam uplatio jos startera 😉

30 dana s kopanjem. To je najbitnije, izvuci ulozene pare, kopanje je za dz u tom slucaju.

index.png
Krenulo oko 04:45h opet trokiranje i pucanje poola,kao i smenjivanje ludacke brzine i tisine ventova kartice. Videcemo do koliko ce sada trajati,prosli put tri dana,...

Poslednja izmena:
a ja taman da pustim jednu 5850 na 2'naloga . Pustam prvi put stare karte pa pomislio do njih nesto. Ucapim prvi bat, drugi nikako. Nisam kopao sa njima skriptu pola godine, cak sam zaboravio koji je beshe bio najbolji driver za seriju 5/6 za scrypt

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno