Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas tako, slazem se sa tobom gaspar... Mreza je bila oko 42 kada je ovo pocelo, sada je 37...i dalje lose radi....a pre neki dan sa 39 je savrseno radila...Odgovor se namece sam, a te price oko rotacija i mnogo naloga ''ne piju vodu''...

Nadam se da ce ovo jos da potraje, ali i kada ovako sugavo radi opet je isplatljivije nego bilo sta drugo da se kopa...

Da znas da jeste, ovo i kad ne radi RADI bolje od svih ostalih valuta

Meni se cini da karte koje rotiraju zaradjuju isto kao i do sada, dok karte koje kopaju na jednom nalogu zaradjuju manje..barem je tako kod mene.
jel ima jos neko ko moze ovo da potvrdi...?!

radi 750ti max brzinom mnogo se bolje snalazi od 270 u ovoj situaciji brzo se kaci, 270 mnogo zeza sa wu pada sa 300 na 170 ne znam da li ima veze sa ovim ali samo 3.7.3 oce da je pokrene. Nvidia 0.67e otprilike danas, 270 0.62 i 0.55e rotacija dva naloga jednom 270.

Poslednja izmena:
evo kod mene situacija 280x na dva nalogaUntitled.jpg
da dodam da sam se jako tesko nakacio na sajt! uz poruku "server not found":wall:

i meni masine trokiraju, WU je dosta los, a nekad mi se desi kartica je vruca kao da radi a u mineru stoji not responding

Bas tako nesicu samo sto je cudno da se neke kartice lakse nakace i rade a neke skoro a nikako

evo pre sat vremena mi je ispao jedan ceo rudar, na njemu sam samo jednu karticu uspeo da konektujem i to iz drugog pokusaja samo na jedan nalog, na drugi nalog nece da se konektuje , ostale karte odbijaju da se konektuju ... po svemu sudeci izgleda da su nas resili kao problem odnosno da sa 1 IP-a moze da se konektuje samo na jedan nalog .... bas me interesuje dali je jos neko u skorije vreme uspo jednu kartu da konektuje na 2 naloga????? ako nije, verovatno je To TO ... 🙁

malopre sam napisao 280x 2 naloga sa konstantnim prekidima po nalogu zaradila po 0.9 I 1.01 do sad, probao sam I sa samo jednim nalogom I isto radi kao I sa dva

Meni puce skroz na skroz...ubise ga k'o zeca...ni da cuje da se nakaci...a do malopre vrtelo po malo...

proradili svi rigovi, samo stavite gpu threads 1 , lakse se nakaci

Levim klikom [emoji39]

ponovo vise ne radi nego sto radi !!!

jel vozi neko 5970, koliko daju i na koliko naloga,
ali bese one trose kao sporet?

cujem vent se pojacava, mislim dobro je rade, onda se smanji i tako njori neko vreme pa se vent pojaca opet na trenutak, i tako u krug

Poslednja izmena:
Zanimljiva statistika od pre 2 minuta...

Prilozi

• stat.jpg
    stat.jpg
    40.5 KB · Pregleda: 107
eto znaci sto baguje, i do sad su bile oscilacije u snazi u talasima ali ne ovako

jel vozi neko 5970, koliko daju i na koliko naloga,
ali bese one trose kao sporet?

cujem vent se pojacava, mislim dobro je rade, onda se smanji i tako njori neko vreme pa se vent pojaca opet na trenutak, i tako u krug

evo stoji mi u fioci ceka bolje dane sa drugim kartama se nikako ne slaze sve zivo poremeti od radeona na btc ploci, na am1 resetuje sistem za 30sec i sad cekam plocu da nabavim za xeon 5630 pa da radi sama valjda ce tada moci normalno da radi. Inace nikako da je podesim u cgmineru da proradi jedino taj tvoj problem za fan je lako resiv stavi u afterburneru manual na 43 posto to joj je optimalno ako je razdvojena od ostalih karti bar 12cm a bolje 15cm i vent obavezno iza karte da je ohladi ne sme da ti ode preko 58 inace nece dugo stradace jezgro. Potrosnja na 800/1000 je mislim 380W, imas varijantu 600/166 to je valjda najnize oko 150-160W ali ja to nisam uspeo da podesim jer AB neda ispod 500 koliko se secam pa tu treba neka gimnastika uglavnom moze ali moras malo da se pomucis.
evo nasao sam ti:
cgminer:
Miner: cgminer
OC software: cgminer
Card: 5970
Core: 805
Memory: 300
Voltage: 1.012
Mh/s: 747
Wattage: 185

Core: 850
Voltage: 1.050
Mh/s: 790
Wattage: 225

Core: 680
Memory: 166
Voltage: 0.95
Mh/s: 630
Wattage: Huh?

Miner: pheonix
OC software: bamt
Core: 775
Voltage: 1.02
Mh/s: 704
Wattage: ?

I jos nesto sad sam se setio ovde treba da se menjaju 2 napona da bi se ustedelo max e sad taj drugi *** ne secam se kako i gde

Poslednja izmena:
da li je neko citao sta kazu ova italijanska braca po oruzju, i oni imaju problema. tako da je ovo na GLOBALNOM nivou (srecom)

Ne moze se nesto mnogo ustedeti sa 5970 to su veliki potrosaci i mogu bez problema da rade na 70 stepeni ( prvi rudnik imao ih 8 komada ) , samo moraju na extendere ne moze u kuciste i dobro napajanje i napred

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno