Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bojane evo mojih podesavanja sa kojima dobijam oko 270-280khs, wu je 250, temperatura 64-66 stepeni a fan oko 1500 obrtaja i dobijam oko 1.2-1.4 e.

--worksize 256 --thread-concurrency 8192 --intensity 13 -g 1 --gpu-engine 900 --gpu-memclock 1250

Ako bi povecao intenzitet na 18 i klok gpu na 1000 onda bi davala oko 380khs ali mislim da to ne bi povecalo zaradu.

jesi probao da je delis na pola, tj na 2 naloga?

Nisam,to je sve sa 8 ip jeva na 1 acc koji je starter i refferal ostalima

koliko khs po nalogu je dovoljno za 1e po nalogu ?
Planiram da prebacim ovu kucnu masinu na integrushu od proc-a a da 280x podelim na 4 naloga i onako nije bacila sher 2 meseca.

Mene samo nervira ovo njihovo njakanje svake večeri "connection to pool X interrupted, waiting for work bla,bla...setting gpus to idle performance, pool not responding" i tako svakih par minuta...pa kako da ih pelješimo kad nas stalno prekidaju 😛
edit:
2014-12-07_203254.png

Poslednja izmena:
koliko khs po nalogu je dovoljno za 1e po nalogu ?
Planiram da prebacim ovu kucnu masinu na integrushu od proc-a a da 280x podelim na 4 naloga i onako nije bacila sher 2 meseca.

u mineru 160-180kh, WU: 127, daje 1e

EDIT:
opet ne rade, primetio sam kad im se snaga priblizi na 43 pocinje da puca pool, prosli put je tako bilo i kad su proradili palla im je snaga na oko 39

Poslednja izmena:
Opet krece da zeza ovo njesra od kojna...
Ne cudi te se ako vam izbace mineri i nece da krenu

Radio, ne radio... Opet dobijes isto na kraju...barem je tako bilo pre neki dan kada je isto zabadalo...a cini mi se da ce i veceras 🙂

Radio, ne radio... Opet dobijes isto na kraju...barem je tako bilo pre neki dan kada je isto zabadalo...a cini mi se da ce i veceras 🙂

ma jeste,no mi danas bila nestala struja na lokaciji pa mi nisu radile masine na dve adrese preko 6 sati pa cu imati manje...

Problem je do njih ili ih neko ddos-uje ili nemaju dovoljne kapacitete. Takodje manja zarada za 30% poslednja dva dana zbog prekida ali i to je odlicno...😉

Kod mene je vise manje ok, bice preko 3e po nalogu. Mozda je za 0.1e manje od proseka ali to je nista. Sve preko 3e mi je ok.

ma daj sad su nasli kad ovde munjim ove 7850-ice da seckaju ... 🙁

Ali meni ne rade svuda...na jednom kompu kod kuce rade to na svakih par minuta...ali na drugom kompu ne rade to skoro uopste 🙂

*EDIT* Cvrc rade to svuda...nadam se da ce se brzo srediti 🙂

Rekao si da ako uplatis demo ne treba ti kartica....ne razumem kakva je to konstatacija...a posto si povezao to sa predhodnom porukom....ispadne kao "jel probao neko cryptopay? tamo vam ne treba verifikacija karticom vec samo uplatite demo" = tako sam ja to protumacio.

I BTW kaze se ne treba (odvojeno) 🙂

Meni je cifra normalna, nista manje nego prethodnih dana. 10 naloga 31.59e, sve je ok.

Rekao si da ako uplatis demo ne treba ti kartica....ne razumem kakva je to konstatacija...a posto si povezao to sa predhodnom porukom....ispadne kao "jel probao neko cryptopay? tamo vam ne treba verifikacija karticom vec samo uplatite demo" = tako sam ja to protumacio.

I BTW kaze se ne treba (odvojeno) 🙂
da te ne zbuni 1 red jedno pitanje 2 red konstatacija u mom postu
jel probao neko cryptopay?
netreba vam verifikacija karticom samo uplatite demo
zato sto je neko pitao da mu traze da se verifikuje karticom.netreba da dajes licne podatke samo uplatis demo.
a prvo zbog preskakanja trgovine u dogama

KZnaci moze na 1 Ip ..4 neverifikovana naloga ili 8 verifikovanih..a jel probao neko da pomesa neverifikovane i DEMO naloge na 1 IP a da ih ima ukupno vise od 4

1 demo i 3 divco moze.
Moze i 10 demo na ip.

Omnik druze bilo bi dobro da na neki nacin zatvoris ( da bude nevidljiva ili sta vec ) temu za goste, odnosno da bude vidljiva samo za nas koji je komentarisemo... ti najbolje znas kako !
Bojim se da cemo za neki dan proci kao sto je IE uradio.

meni jedan nalog popio ban, i to onaj gde sam koristio istu adresu za isplate, na svim minerima malo amlo pa problem sa vezom, mada neka veca odstupanja nisam video od zarade na kraju

Poslednja izmena:
Koja ******stina popio si ban zato sto kerove prebacujes na adresu na koju si prebacivao vise puta...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno