Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
NECU to da kazem,uzo sam demo-e pre 2 dana.
Znaci,kad istekne demo,game over,tako?
To sam i ja odmah pretpostavio...
Verovatno je ok ako uzmes 4 demo-a sa jedne ip adrese?

Reci te mi sta se onda desava kad isteknu demo-i na nalozima?
Nema kopanja,blokiraju te?
Moze te li da nakon onih 14 dana podignete affiliates zaradu koja je held-ovana na nalogu?
Ne verujem da moze da se podigne to. Mislio da se ide direkt u blokadu posle isteka demoa.

A najbolje da i bez toga ostanem, tu imam skoro 15 e u heldovanom, To mi je jos jedan demo 🙂

Ma cemu onda to ako nece da isplate... pise da isplacuju kad istekne demo.

Juce uzeto 4 komada demoa sa iste ip . bez ikakvih problema. Polako resavaju nase grbavljenje, ta ne moze vise ovako , te nemoze onako ! Pa dokle drugovi to tako 🙂

ostaje heldovano nakon blokade kopanja, verovatno mora da se uzme starter ili pilot da bi odblokirao heldovano ako skupim lovu ici cu na pilot pa cu vas obavestiti, ovo do sada ako ne pukne i isplate sve demoe treba da je jace od 100e tako da jos moram da skupljam za pilot
***.jpg

Poslednja izmena:
DObro probali smo ove demo-e?
Jel neko za jedan starter?😀

Eto odakle njima para da nas isplacuju 😛

jel kopa neko ovo sa MSI 7850 one od 1Gb rama ?????

ako moze podesavanje za njih ???

Bojane evo mojih podesavanja sa kojima dobijam oko 270-280khs, wu je 250, temperatura 64-66 stepeni a fan oko 1500 obrtaja i dobijam oko 1.2-1.4 e.

--worksize 256 --thread-concurrency 8192 --intensity 13 -g 1 --gpu-engine 900 --gpu-memclock 1250

Ako bi povecao intenzitet na 18 i klok gpu na 1000 onda bi davala oko 380khs ali mislim da to ne bi povecalo zaradu.

da li je neko probao da verifikuje nalog sa intesa internet karticom? Meni nikako ne uspeva!

Bojane evo mojih podesavanja sa kojima dobijam oko 270-280khs, wu je 250, temperatura 64-66 stepeni a fan oko 1500 obrtaja i dobijam oko 1.2-1.4 e.

--worksize 256 --thread-concurrency 8192 --intensity 13 -g 1 --gpu-engine 900 --gpu-memclock 1250

Ako bi povecao intenzitet na 18 i klok gpu na 1000 onda bi davala oko 380khs ali mislim da to ne bi povecalo zaradu.

probam veceras kad stigne jos jedan rig...

Jel neko probao da kopa na vise od 10 demo naloga sa jedne ip?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno