Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa mozda je neko otvorio i 142 naloga po IP, pa zato tako i radi :trust:

Verovatno ljudi nešto rade na sjatu i pripremaju se za veliki udarac jer se promovišu na sve strane i sve više i više ljudi im se kači na sajt...opet mala nagradna igra...
Sunday Night-Monday Morning 12am C$T * U$A
Dec.8th/2014
We Will Announce The Facebook 100,000 DOGE
Winner & New Dogecoin Millionaire Promotion!

Nemam pojma sta se desava, ali na zaradu za sada ne utice. Sad je 14h, upravo proverio neverifikovan nalog, i kad podelim-pomnozim bilans bi veceras u 23h bio isti kao i juce.

napisao je neko vec:
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 1 -p 1 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 2 -p 2 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 3 -p 3 --shaders 1280 --thread-concurrency 15232 --intensity 15 -g 1 --rotate 10 -w 256 --gpu-memclock 1450 --gpu-engine 1050 --gpu-fan 50
Sad da li staviti na 3,5,10,15 ili 30min ne znam, nisam imao prilike da isprobam i uporedim rezultate

Koja ti je to kartica, 280x?

Ako jeste nikako ne teraj sa G 1 nego stavi G 2 a spusti klokove na 800/1200. Stedis grafiku i struju a baca odlicno.

Meni MSI sa tim podesavanjima prave oko 0.175 na 4 naloga sa rotacojom na 5 minuta.

Ista ta kartica je pravila 0.130 na cetiri naloga kada je kopano sa 4 instance minera preko jedne karte.

Ocigledno je da imaju neki problem i to ne svojom voljom. Da li su dobili vise naloga nego sto su planirali u nekom vremenskom periodu, imaju neki napad, problema sa serverom... ko bi ga znao.

Ja mislim da njih ubi ovo nase saltanje i da to smatraju kao DDOS (mozda gresim)

Edit:
@gaspar To sam pokupio sa prethodne stranice, nije moje, kod mene je g 2, I 12 (ona koje daje sliku 13) w256, klokovi 700/1000, daje 650(I13), 550(I12)
rotacija sada na 5 min
Malo radi malo trokira... mrsavo nesto i dalje

Poslednja izmena:
napisao je neko vec:
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 1 -p 1 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 2 -p 2 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 3 -p 3 --shaders 1280 --thread-concurrency 15232 --intensity 15 -g 1 --rotate 10 -w 256 --gpu-memclock 1450 --gpu-engine 1050 --gpu-fan 50
Sad da li staviti na 3,5,10,15 ili 30min ne znam, nisam imao prilike da isprobam i uporedim rezultate

da li mora da se ponavlja ovaj stratum koliko ima rotacija ili je dosta samo jednom da se napise i moze li 4 rotacije da odradi ili 3 maksimum?

@jordan posto sada rade uporedo nvidie i radeoni mogu reci da se nvidie bolje snalaze sa ovim prekidima i nema znacajnog pada brzine

Poslednja izmena:
Ovo jezivo zakucava, nadam se samo da ne puštaju sistem koji će onemogućiti kačenje više od jednog majnera sa jedne IP adrese.

Ja sam probao ovako sa 3 pisanja i rotira mi, s tim da sam sad digao da to rade na 10min i koliko mi se cini izgleda za nijansu bolje.

Ma nije do njih, izdali bi neko obavestenje...kao sto rece neko, meni ovo lici da ih neko DDOS-uje...Nadam se da ce se izboriti,tj.izdrzati...

@shaolin_RS postaviš -o stratum koliko naloga imaš tj. na kojima hoćeš da ti vrti...ako imaš 3 staviš onda 3 stratuma ako imaš 4 naloga staviš sva četiri...

Ja sam probao ovako sa 3 pisanja i rotira mi, s tim da sam sad digao da to rade na 10min i koliko mi se cini izgleda za nijansu bolje.

hvala ljudi reseno, ok je sad rotira 4 naloga sa nesto oko 200khs boosta. Ne mogu da nadjem odgovor na ono sto sam pitao u vezi demoa za ip adresu telenora one naloge sto su banovane sam hteo da aktiviram kupim demo pa mining da li je bezbedna ta ideja sa ovog sbb ip-a da majnuje na te banovane naloge?

Poslednja izmena:
ajde da se trkamo ko ce pre da razhebe sve..

ako imas vise kartica na rigu kupi lepo neku drtavu plocu i procesor i ram i na nju zakaci jednu karticu, ili odnesi kod nekog, snadji se malo, ponudi komsiji kazi placam ti net za ceo mesec ili pola, vecina pristaje mada ima nekih koji nece, znaci sedim ne radim nista a ocu pare toga nema, aktivirajte se malo, sacuvajte ovo dok jos moze

Poslednja izmena:
Meni je fascinantna cinjenica da vi mislite da mi sa svim nasim hashevima mozemo da uticemo na politiku firme koja ima pool od 40000+ mhs.
Ja sam siguran da ceo bench komjuniti ne moze da sakupi 500 mhs.
I ako su nesto menjali, sigurno nisu zbog nas.

Ja racunam negde oko 40%, prvi dan mi je bio sa rotiranjem ali mislim da je tu negde. Na 9 naloga sa 3 7970/280X dobio 7.4 bez referala. I sa ovim sam prezadovoljan. Zadnjih 6 meseci da prodam ono sto nisam prodavao imao bih 50 evra, a struja placena 120evra. 😡

Ljudi zna li neko kako da najbezbolnije namestim rotaciju na bamtu/pimpu?
Imam tu neki rig koji sam dovuko iz pm,i sad mogu ja da instaliram win al braaate,umoran sam vise od zivota...
Nego ako zna neko onako iz rukava kako da mu namestim rotaciju?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno