Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To nije lepo sa njihove strane. Pa zar oni nisu svesni da nama treba para.

Kod mene čas radi čas ne radi.
Zanimljivo je da na istoj masini ista grafika na 1 mineru ima accepted shares a na drugom pokazuje waiting work from the pools...

75a2e5aa6629f61f9e34cf4b2dcf9bd3.jpg

Sta se ovde desava? Jel ovo to zabadanje poola ili?

Rekoh ja pre neki dan, trebace njima ozbiljan upgrade...kod mene vise ne radi, nego sto radi...

Ja sam pustio nocas oko pola 2h, po racunici izadje oko 0.8evra na jednom nalogu, WU 550Kh/s salta na 3 naloga. E sad da l' me hebe sistem, cgminer ili oni ne znam, ali ovo je malo.
Ja sam uzeo demo, najveci baksuz u kraju, a i sire 🙂 . Zato zabada :smash:

i registracija novih naloga je "zabranjena" tj. stalno izbacuje pogresna captcha...

Kod mene nije ni dolazilo do nekih znacajnijih prekida. Izgubi se na 20-30 sec i nastavi. Od sinoc 23h do danas 11h tacno pola od uobicajene dnevne zarade. Ne verujem da nesto znacajnije utice na zaradu ako se diskonektuje na kratko.

Kod mene nije ni dolazilo do nekih znacajnijih prekida. Izgubi se na 20-30 sec i nastavi. Od sinoc 23h do danas 11h tacno pola od uobicajene dnevne zarade. Ne verujem da nesto znacajnije utice na zaradu ako se diskonektuje na kratko.

To da, ali se desi da samo zabode i stoji, ne izbacuje poruku a i ne baca sherove.

ma kaki meni evo vec 2 sata ne radi uopste, samo po nekad jedan nalog mi se poveze i to je to...

Da li imate problem sa minerima koji saltaju sa naloga na nalog ili koji su fiksni? Kod mene je saltanje i na neki nalog nece da se nakaci, ali ode na drugi (to traje minut-dva). Prebacio sam na 5min da menja, na 10min mi je bila mala zarada ili je krenulo ovo nocas da zeza.

A pre ovog zezanja, koji je najbolji interval za rotaciju za 280x/7970 na tri naloga? WU mi je od 450-600 kako za koju kartu.

i mene nesto zezaju 750ti rade 2 karte na 4 naloga pola dana nesto jace od 0.3e na jednoj 0.45e trebalo bi malo bolje. Kako tu rotaciju da postavim da ih ojacam sa jednom 270 da salta sva 4 naloga i koji interval da stavim?

@hvala shoomy na setupu, 1 750 ti karta mi je sinoc malo probrljavila pa je zato bilo slabija ova druga koja je radila non stop za 14 sati €0.5252, necu da se zalim 4 naloga voze na 68W/h ili 49kw/h mesecno, jedino sto mora hladjenje da se obezbedi

Poslednja izmena:
napisao je neko vec:
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 1 -p 1 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 2 -p 2 -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u 3 -p 3 --shaders 1280 --thread-concurrency 15232 --intensity 15 -g 1 --rotate 10 -w 256 --gpu-memclock 1450 --gpu-engine 1050 --gpu-fan 50
Sad da li staviti na 3,5,10,15 ili 30min ne znam, nisam imao prilike da isprobam i uporedim rezultate

Mislim da se od danas pravila menjaju čim ovoliko zakucavaju kopanje :S:...fiksni mineri se zakucali pa rekoh ajd da probam "šaltanjem".... opet isto...
2014-12-05_125900.png

Poslednja izmena:
koja je situacija kod korisnika bez demo naloga ? Verovatno je smo preterali 1 IP do 10 demo naloga pa nas sutaju dole.

Pre 9 minuta se diskonektovao prvi miner a malopre i poslednji. Kod mene se do sada ovo nije desavalo.
Upravo kako ovo kucam poceli opet da se povezuju i ponovo iskljucuju i tako ponovo u krug.

sad cu probat samo jedan nalog 1 ip da vidim sta se desava

EDIT: sve isto

Poslednja izmena:
Mislim da svi imamo isti problem bio free nalog ili demo...gledam sad na pool-u ...nikakvih promena , banovanja i sl.....

Polako bre ljudi,ne panicite.
Ja prvi imam 42 naloga na jednu ip adresu😛
Nije do toga.DDOS ili stratum zakucao.Lagano.
Nemojte samo da cepate support i da panicite
Vratice se konekcije.
Do tad razoruzajte sve minere i cekajte...

@nenandubica
Cekaj, imas 42 verifikovana naloga?
Edit: vidim da se zezas, ali me ni bi cudilo da neko ima 50+

Poslednja izmena:
10 po ip moze (tako je receno po forumu), ja sam stavio 8 i to je to. A ovih 42 no comment 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno