Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako ne mora kad ne možeš ni da uđeš u contracts ako nisi verifikovao mail. bar meni nije davao.

jos kad bi mogla i tema nekako da se ogranici da niko van foruma ne moze da udje ko nije clan,nije potrebno da sirimo bratstvo i jedinstvo

kako ne mora kad ne možeš ni da uđeš u contracts ako nisi verifikovao mail. bar meni nije davao.

ja na pola akaunta nemam verifikovan mail mrzelo me da verifikujem vecinu zbog one fore sa tackom 🙂

Ma kakav crni slovenac... svakodnevno imam kontakt sa Slovencima i nikad nisam video/cuo da neko na taj način priča srpski...

Bravo omnik, samo seci...🙂 svaka cast...

A mozda I spijunira za litvance I on je iz eu😛

Ma da je htio da spijunira ne bi se javio u temi citao bi i nafato sto ga interesuje registrovao se na moj kod mozda je covjek bas htio da se ukljuci u temu *** postavio sam temu javno nije fer sto ste ga isprasili, ako kopaju italijani estonci litvanci i svi ostali nek onda kopaju i slovenci, nisu oni velika nacija 😛
Ja kad sam otvorio ovu temu na ovome forumu otvorio sam istu temu i na forumu u Bosni ljudi me iskulirali kazu nista to 😀, isto tako na hrvatskom forumu aktivan sam vec 3 godine, ali kazu hrvati oni su u EU njima zarada od 5€ po karti nije nesto malo im to 😀... mislim da na ovome forumu ima ljudi sa cjelog balkana, mozda nije fer da im se na ovaj nacin uskrati ucesce u ovoj temi.

Ma da je htio da spijunira ne bi se javio u temi citao bi i nafato sto ga interesuje registrovao se na moj kod mozda je covjek bas htio da se ukljuci u temu *** postavio sam temu javno nije fer sto ste ga isprasili, ako kopaju italijani estonci litvanci i svi ostali nek onda kopaju i slovenci, nisu oni velika nacija 😛
Ja kad sam otvorio ovu temu na ovome forumu otvorio sam istu temu i na forumu u Bosni ljudi me iskulirali kazu nista to 😀, isto tako na hrvatskom forumu aktivan sam vec 3 godine, ali kazu hrvati oni su u EU njima zarada od 5€ po karti nije nesto malo im to 😀... mislim da na ovome forumu ima ljudi sa cjelog balkana, mozda nije fer da im se na ovaj nacin uskrati ucesce u ovoj temi.

E da se ti I ja jednom slozimo u misljenju , a ono za spiju je bilo zezanje

jos kad bi mogla i tema nekako da se ogranici da niko van foruma ne moze da udje ko nije clan,nije potrebno da sirimo bratstvo i jedinstvo

Vidis tvoj mi se post isto nimalo ne svidja ja recimo da sam se vodio tvojom logikom da ne treba da se ovo siri ne bi ni otvorio temu iz cega sljedi da ni ti ni ostali clanovi foruma ne bi iskopali nijedan € jos bi kopali monero...ako cete ograniciti temu onda bolje izbrisite je nema je nikako i cao ko je vidio vidio skonto je kako ovo funkcionise i caooo, ko nije vidio nek se snalazi.
Tema je otvorena suprotno tvome razmisljanju izvini ali ako nas ovde kopa recimo 1000 ( ustvari ko zna koliko je na osnovu ove teme ljudi pocelo da kopa), onda nek i taj jedan slovenac kopa ustvari omnik ima u vidu odakle je lik jer ima pristup njegovoj ip, ostalo je lako provjeriti jel bas slovenac ili neki uljez.

Vidis tvoj mi se post isto nimalo ne svidja ja recimo da sam se vodio tvojom logikom da ne treba da se ovo siri ne bi ni otvorio temu iz cega sljedi da ni ti ni ostali clanovi foruma ne bi iskopali nijedan € jos bi kopali monero...ako cete ograniciti temu onda bolje izbrisite je nema je nikako i cao ko je vidio vidio skonto je kako ovo funkcionise i caooo, ko nije vidio nek se snalazi.
Tema je otvorena suprotno tvome razmisljanju izvini ali ako nas ovde kopa recimo 1000 ( ustvari ko zna koliko je na osnovu ove teme ljudi pocelo da kopa), onda nek i taj jedan slovenac kopa ustvari omnik ima u vidu odakle je lik jer ima pristup njegovoj ip, ostalo je lako provjeriti jel bas slovenac ili neki uljez.

respect!!!!

hrvatske forume u vezi rudarenja morao bih povećalom tražiti,sva sreća pa sam našao vaš forum ovdje....može čovjek svašta da nauči,a i svako je spreman pomoći u svakom trenutku...🙂

omnik ,ne rece mi za wallet , zar ti on sam ne obracunava fee?(pominjo si nesto da si dodavao 0.0001)
@pmfrulez
Sto rece jednom ledio za mog druga , pa ti bre trazis sam da budes banovan🙂
Jel ti odgovorise nesto za onu zaradu od affilieta ,nisam ispratio?

Poslednja izmena:
Pa za kupovinu demoa i mora da se ima mail, tj. da je potvrdjen nalog mailom...

Vec danima server niti ne salje email za verifikaciju tako i da hoces ne mozes.
Ja ipak pri kreiranju unosim regularan mail samo sto od juce nisam kreirao email naloge nego cu ako zatreba da ih napravim.

Vec danima server niti ne salje email za verifikaciju tako i da hoces ne mozes.
Ja ipak pri kreiranju unosim regularan mail samo sto od juce nisam kreirao email naloge nego cu ako zatreba da ih napravim.

Ja danas kreirao par naloga I uredno dobio mail ,tacnije ona dva maila od njih

omnik ,ne rece mi za wallet , zar ti on sam ne obracunava fee?(pominjo si nesto da si dodavao 0.0001)
@pmfrulez
Sto rece jednom ledio za mog druga , pa ti bre trazis sam da budes banovan🙂
Jel ti odgovorise nesto za onu zaradu od affilieta ,nisam ispratio?

mi o vuku ...upravo sad stiglo
Hello Milan, how are you today?

Our management has reviewed your account and they did not notice anything wrong with your earnings. Your affiliate earnings might have decreased, because many fraudulent accounts were blocked and you cannot receive commission from those accounts.

Should you have any other questions, feel free to ask. We are happy to help.

Sincerely, Kristine.
CoIntellect Customer Support & Sales
cointellect.com | mining done right |

Our management has reviewed your account and they did not notice anything wrong with your earnings. Your affiliate earnings might have decreased, because many fraudulent accounts were blocked and you cannot receive commission from those accounts.

Sincerely, Kristine.
A daju ti zaradu manju kad saberes samo tvoje affiliate? Lopovi:smash:

Sincerely, Kristine.

Sad ti njima napisi vi ste mene zaj-eba-li ali na srpskom, a zaj-ebacu i ja vas 😀
Salu na stranu neces nista dobit od prepiske e-mailom, meni od juce pocelo regularno da baca zaradu od referala, vidi veceras mozda ce proraditi 😉

A daju ti zaradu manju kad saberes samo tvoje affiliate? Lopovi:smash:

znaci od mojih bi trebalo da kapne 0.53...oni mi daju 0.1 plus gde je ostalih 19aktivnih....sad sam prikacio jos ona dva naloga koji su mi bili za skupljanje od referala pozvani su preko njega....sada i oni aktivno rudare pa cu da vidim ima li povecanja....ako ima onda ispada da su svi ili banovani ili iskljucili masine na tim nalozima...ali ipak nije tako moji nalozi aktivno rudare tako da je kradja sigurno nema ih 0.4 e od mojih i da su svi na off

uh cryptsi mi postavi sigurnosna pitanja...jedno znam devojacko od majke...ali dgrugo brate...nadimak iz detinjstva.....davno sam se reg ko zna sta sam stavio kuku 🙂

nemo da mi izedu zaradu od ovoga...ostalo mi 0.37btc

Poslednja izmena:
Ajde gnjavite ih jos malo, mozda nas na kraju i odj**u.
"Kako nema para od affiliate-a kad licno ja imam jos XY naloga"
Zar ovako nije dovoljna zarada!?

znaci od mojih bi trebalo da kapne 0.53...oni mi daju 0.1 plus gde je ostalih 19aktivnih....sad sam prikacio jos ona dva naloga koji su mi bili za skupljanje od referala pozvani su preko njega....sada i oni aktivno rudare pa cu da vidim ima li povecanja....ako ima onda ispada da su svi ili banovani ili iskljucili masine na tim nalozima...ali ipak nije tako moji nalozi aktivno rudare tako da je kradja sigurno nema ih 0.4 e od mojih i da su svi na off

Meni sve vreme normalno ide , bar ono moje sto mogu da ispratim.A tvoji referali za koje ti ne daju, jesu li sa iste ili one druge IP adrese?

Meni sve vreme normalno ide , bar ono moje sto mogu da ispratim.A tvoji referali za koje ti ne daju, jesu li sa iste ili one druge IP adrese?

sa druge ip provereno i to nije bitno al nelogicno...mada po mojoj racunici vise od 2 e dnevno

Postoji BOX paket i bez IPTV 🙂

box2 paket, telefon i internet je uzeo.

Nego jel uspeo neko da potera 280x na ploci sa ddr1 memorijom, neko se bese mucio sa tim?

Sta je bilo sa slovencem nisam primetio?

Sto se suporta tice ne cackajte mecku, dovoljno je da samo jedan od njih obrati paznju na te banovane naloge i mozemo da udarimo katanac na vrata

Poslednja izmena:
Nije ti losa ideja😉
Jeste.
Nije li cilj saznati njihova pravila,pa se u to uklapati?

Svakako, samo s obzirom da ih se ni sami ne drze (dobro za nas), ne znam sta mozemo ocekivati da saznamo? Da se sa jedne adrese moze kopati jednim nalogom, zar to nije njihovo pravilo? Tesko mi je i za poverovati da nisu svesni situacije, takav master plan i usput ovakvi propusti, ali ne treba cackati mecku.
Cisto sumnjam da bi dosli do nekih epohalnih saznanja i jednostavno bi bilo dobro da letimo ispod radara, kako sa brojem naloga tako i sa upitkivanjima.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno