Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su svi nalozi sada u blokadi. Odustajem od ovoga, necu vise da se mlatim.

od 14tog do sad samo taktika sa prve strane... tutorijal lepo ispisan ...ni jedan ban sem onog eksperimenta 8 naloga po ip-u...i sve funkcionise savrseno....verujte sve sam probao...sve ispitao iso na ogroman rizik ko muva bez glave i skockao vam nesto cega treba da se pridrzavate...da bi bili mirni....

aj da ponovim neke stvari kojih nema na naslovnoj a koje bi trebalo da se dodaju.....najsigurnija varijanta
...rig 4 280x karte 8 naloga
svaka 280x podeljena na dva naloga
podesavanja

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 1234 -u 177bccbf76f4945e -d 0 --thread-concurrency 8192 -g 1 -I 13 -w 256 --gpu-fan 45 --temp-cutoff 80 --gpu-engine 1050 --gpu-memclock 1500 --gpu-powertune 20 --lookup-gap 2 --expiry 5

275kh po karti temperature i ostalo :

Untitled3.jpg

ako neko zna bolje nek ispravi ...ja radim ovako ...stabilno i bez pucanja vec 5 dana

na drugom kompu drugi ip situacija ista

napravis osam naloga deveti koristis za referale

Untitled.jpg

ja sam napravio dva naloga za referale koji prikupljaju zaradu od po 4 naloga na kojima imam aktivne minere
slika gore je njihova zarada ...od oko 0.53 e dnevno + 0.53 na drugom 1.1 e dnevno

svaki nalog mi na tom hashrate-u baca po 1.33e dnevno
8x1.33e=10.64e dnevno

ukupno 12e dnevno za 4x2180x i ti mi kazes da odustajes 🙂

i to bez kupovine demo naloga...potrebna su ti dva kompa koja verujem da imas i dve telekom ip adrese pisljive...jedna tvoja i druga primer komsin wifi....mozes da mu platis ceo net pretplatu nece da se buni sigurno 🙂

moj primer s tim sto imam jedan nalog vise koji prikuplja referale od vas koji ste zahvalni ...danasnja zarada 0.15e 🙂

kupio 11demo naloga
sa iste ip adrese
sa koje i pratim i isplacujem bez ikakvog cimanja

1.64+1.33=3e dnevno po nalogu (koji su aktivni sa po 270kh tj rudare)
x 8= 24e+1.1e moji referali 25.5e i vasih 0.15 25.65e

a ulozio sam 165e koji ce se otplatiti za 6 dana otprilike

pogodnost koju sam dobio skidanje limita od 10e
i oko 30e zarade za 10 dana u odnosu na ulozeno(samo od demo-a)+ ono sto zaradite miningom ...ono prvo je mnogo bitnije ...ali ni ovo drugo nije zanemarljivo....
znaci sigurica telekom internet....za izbegavanje usb mts telekom vip...da ne ponavljam razloge u nedogled
moze da se okaci na naslovnu...

Poslednja izmena:
pa dobro bre majku mu kazem da iskljucite reconect if line is drop jer od 5-6 zdrave zakaci 1 banovanu i onda se us3ru i ove zdrave....

To sam saj ja hteo juce, smucilo mi se vise, radi ceo dan i pred isplatu pap ban, znaci samo kupovina,,,,,,,

i znaci gasite da se modem rekonektuje jer za 1 noc mozete da pohebete mnostvo adresa......
.
Znaci 4 karte na 2 riga, 2 karte-4 naloga-1 rig-1 ip adresa

Poslednja izmena:
da dodam....nece ovo dugo da traje i ja imam utisak da je ovo jezda i dafina prica ali tih 10 dana sam bio spreman da preuzmem rizik...ne preporucijem kupovinu starter paketa od tri meseci jer je isuvise rizicno ....ali daj da iskoristimo dok je sveze....
ne preuzimam nikakvu odgovornost za nastalu stetu ukoliko se odlucite za ovaj korak

da ne ispada da navlacim ljude....

dao sam moj primer koji sa sobom povlaci rizik od gubitka 165e

tj moje zarade od 14-tog do sad na ovom pool-u nista sa strane nisam ulagao

ako nekom treba pomoc nek se obrati na pm da ne spamujemo temu vise ...a ukoliko mislite da sam vam pomogo svojim tutorijalima imate dole moju doga adresu jer od referala nema vajde 🙂

tolko od mene

Zasto su ti blokirani?

Neki su puni, traze antibot verifikaciju, na ostalima mi je pucao net pa su blokirani zbog koriscenja nekoliko IP adresa. Kazu, ili da verifikujem naloge ili da posaljem podrsci objasnjenje zasto sam koristio vise IP adresa. E pa nemam zivaca ni mogucnosti ni za jedno od ta dva. Mozda bih probao sa demo nalogom ali i to ce mi trajati 10 dana i sta onda? IP ne mogu da promenim na sbb-u.

Ja sam tethering koristio ali dzaba kad mi svaki drugi dan pukne net zbog necega. Probao sam i varijantu da se radim reconect 50x da bih nekako dobio onaj stari IP ali nista od toga, neko ga je verovatno zauzeo i meni nije dostupan. Probao sam i da odradim antibot verifikaciju ali nece da prodje iz nekog razloga. Nemam nameru da se mlatim vise s ovim. Demo od 10 dana mi ne resava problem, starter bi bio ok da nema sumnje da ce ovo puci uskoro.

Poslednja izmena:
Neki su puni, traze antibot verifikaciju, na ostalima mi je pucao net pa su blokirani zbog koriscenja nekoliko IP adresa. Kazu, ili da verifikujem naloge ili da posaljem podrsci objasnjenje zasto sam koristio vise IP adresa. E pa nemam zivaca ni mogucnosti ni za jedno od ta dva. Mozda bih probao sa demo nalogom ali i to ce mi trajati 10 dana i sta onda? IP ne mogu da promenim na sbb-u.
Kad istekne demo valjda kupiš ponovo...

Kako to mislis trajace ti 10 dana tj.otkud znas?

@pmfrulez što kažeš da je 3g net za izbegavanje ako bih kupio demo?

Ja sam tethering koristio ali dzaba kad mi svaki drugi dan pukne net zbog necega. Probao sam i varijantu da se radim reconect 50x da bih nekako dobio onaj stari IP ali nista od toga, neko ga je verovatno zauzeo i meni nije dostupan. Probao sam i da odradim antibot verifikaciju ali nece da prodje iz nekog razloga. Nemam nameru da se mlatim vise s ovim. Demo od 10 dana mi ne resava problem, starter bi bio ok da nema sumnje da ce ovo puci uskoro.

A da li si probao da menjaš IP, tako što promeniš MAC adresu na SBB routeru ?

Od kud sad to da demo traje 10 dana? ovde stvarno nece niko da cita, najbolje da se tema izbrise 😀

videcemo sutra ujutru sta se desava nocas mi istice demo...

@ciki kada se promeni mac adresa nema vise interneta tako je podeseno posle moras sbb da zoves da to sredi i da objasnjavas sto si to radio..

Poslednja izmena:
Tamam danas gledam temu i cudim se kako nema postova, ali to je bilo zatisje pred buru...Krecemo opet.... 🙂

Od kud sad to da demo traje 10 dana? ovde stvarno nece niko da cita, najbolje da se tema izbrise 😀
Cek cek cek, pa koliko traje ako ne traje 10 dana? Izgleda da sam propustio nesto a?

A sta se inace desava kada istekne demo?

naglasio sam najbolja opcija sigurica telekom adsl...ako nemas u blizini nekog od kog ces da pokupis wi fi vezu i ako nemas mogucnosti da ga povezes na toj lokaciji neznam kako da ti pomognem....takodje koliko mogu da vidim vec kreirani nalozi na usb netu koji su kupili demo nisu podlozni block-u....ali ajde sad kad su vec potrosene skoro sve ip adrese imaj srecu da kreiras 8 naloga i ne pokupis vec banovanu...zato adsl kao resenje

a posto je zakupljeno mnogo hasha *u ekstazi je trenutno pogledaj na sajtu* jezda i dafina pakuju trenutno kofere sa parama prespavaj bez demoa jutro je pametnije od veceri sa 15e u djepu

@*** ne znam vise ni kome pisem neko od vas se interesovao malopre

Poslednja izmena:
naglasio sam najbolja opcija sigurica telekom adsl...ako nemas u blizini nekog od kog ces da pokupis wi fi vezu i ako nemas mogucnosti da ga povezes na toj lokaciji neznam kako da ti pomognem....takodje koliko mogu da vidim vec kreirani nalozi na usb netu koji su kupili demo nisu podlozni block-u....ali ajde sad kad su vec potrosene skoro sve ip adrese imaj srecu da kreiras 8 naloga i ne pokupis vec banovanu...zato adsl kao resenje
Pa nemam adsl, imam kablovsku na kojojxne mogu ds promenim IP i nemam od koga da uzmem wifi jer su sve matorci u stanovima okolo ako mi verujes. Imam par mreza ali su zakljucane i ne znam ljude inace bih odavno napravio deal.
Nista, cekam sutra pa cu videti sta cu dalje.

@pmf

ti reche na pochetku onog posta najsigurnija varijanta 8 naloga na 4 karte.
to pretpostavljam da je sa 8 demo naloga?
to znachi da si probao i da radi? sve naravno na 1 IP?

@demios pa za to treba da organizujemo donaciju da bi neko probao sa demo nalozima, gde nema demoa napisano na prvoj strani samo 4 po ip adresi rade

a posto je zakupljeno mnogo hasha *u ekstazi je trenutno pogledaj na sajtu* jezda i dafina pakuju trenutno kofere sa parama prespavaj bez demoa jutro je pametnije od veceri sa 15e u djepu

@*** ne znam vise ni kome pisem neko od vas se interesovao malopre

+1
Ne upadajte u zamku sa demoima i ostalim contractima.
Stojim iza toga da je prevara iako vec 15ak dana cepam sa 20ak naloga bez greske...

A sta se inace desava kada istekne demo?

Desava se to da sve radi savrseno to sto se pise da se trazi starter i li jaci paket da se kupi cista laz, moj se demo otplatio i znam iz iskustva kako radi - radi perfektno vec sam 40€ povukao sa tog naloga gdje je demo bio, znaci sve radi perfektno uzmes demo i ne trebas se za ostalo brinuti, nema bana, nema blokade naloga, sve radi perfektno... ovakav sam post napisao bar 10 puta u ovoj temi, i cimao moderatore da dodaju u prvi post ljudi ubacili pa daj bar toliko procitajte prvi post pa ako ne shvatite onda pitajte... previse je stvarno svaki dan se jedno te isto pita.

Ma kakvi da im dajem lovu tek tako. Ne ulivaju ni trunku poverenja, menjaju pravila u hodu...

+1
Ne upadajte u zamku sa demoima i ostalim contractima.
Stojim iza toga da je prevara iako vec 15ak dana cepam sa 20ak naloga bez greske...
Da je prevara , toga smo nadam se svi svesni , ali zasto ti je zao da im vratis 15 po 15 evra I da se ne drkas vise sa menjanjem adresa itd ,pa makar I pukao svih 15?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno