Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I par nas je htelo da uzme nekoliko desetina stikova. Sto znaci .........

jel zna neko tor na koju foru dodeljuje ip adrese, da ne bude da se istrose slobodne kao ove

jedna od mojih je 109.245.1.63 i 109.245.0.150 ako je neko zakaci neka trazi drugu

Poslednja izmena:
tor daje nasumicno adrese iz vise drzava, preko racunara koji su u njegovoj mrezi
ali ne mozes da kopas preko tor-a

sad ste me zabrinuli jer treba jos 6e da zaradim da otplatim verfikovan nalog. Imam 4 naloga na sbb i 4 na telenoru koji su referali ovom sto je verifikovan. Sta da radim sad blizu sam 10e na ovim nalozima na telenoru. Kako da se tu sad promeni ip ili ne moze vise i da li da stavljam da verifikovanom budu referali ili ne zbog bana?

@karanovicz pa da sta vredi ako ja sad nista ne ukakim kad ce mi na telenoru promeniti ip i neko ce popiti ban na ovom sto koristim i to stize preko referrala do verifikovanog i sve banovano na kraju, nisam trebao da povezujem naloge ***

Poslednja izmena:
Pokusavam da nadjem podesavanja za kopanje sa R9 290.

Koji taktovi i koja podesavanja u but file-u?

Izvinjavam se ako je vec bilo pitanje. Prelistavao sam dosta strana i ne mogu da nadjem. Hvala.

pusti je bez icega samo stavi neki intenzitet i taktove a za vise naloga na istu kartu g1, moras shadere da ubacis i tc sigurno 24k ili vise

Mene već danima kopka kako oni obračunavaju isplatu u kerovima...sinoć i sada cena ista 0.0000066/67 satošija a oni isplatu sada računaju manje nego sinoć..primer 0.1721 (sinoć slučajno odabrana cifra za proveru) je u 23:15 dala 864 (u 23:55 893) sada daje 824 kerova. Napominjem da je cena na berzi ista kao i sinoć...

Mene već danima kopka kako oni obračunavaju isplatu u kerovima...sinoć i sada cena ista 0.0000066/67 satošija a oni isplatu sada računaju manje nego sinoć..primer 0.1721 (sinoć slučajno odabrana cifra za proveru) je u 23:15 dala 864 (u 23:55 893) sada daje 824 kerova. Napominjem da je cena na berzi ista kao i sinoć...

Mozda je ista cjena kerova ali nije ista cjena btc-a 😉
Prati se kurs sa BTC-e berze €/BTC, unesi koliko trenutno sada dobivas u dogama za 1€ razmjeni toliko doga za btc, pa taj iznos btc-a unesi na btc-e berzi i vidices da se poklapa.

to su se vec zalili neki pre tebe na stranim forumima samo kome se zaliti...
Za sta da se zalimo? Sto dobijamo iks puta vise po kartici...ahahaha, dobra fora...I ovako je nereano dobro, jos da se zalimo....vrh... 🙂

ban
93.86.112.123 sa ove sam kopao sve dok nisam doso do 10e po nalogu a onda izvrsio eksperiment 4 karte 8 naloga sa iste ip adrese kada sam popio ban
212.200.65.241 mobilni net sa telefona ....proveravao sam stanje na nalozima (vise ne ulazim jer znam sta me ceka nego idem na soluciju mobilni net teamviewer pa pratim preko kompa 🙂 )
212.200.65.243 ista prica mobilni net
195.154.64.214 tor verovatno
194.150.168.95 tor verovatno
204.8.156.142 tor verovatno
146.185.253.221 tor verovatno
94.242.252.41 tor verovatno
DB3GN1SDNVTiukXpMh9aBNDrgzEZa9Phdx adresa na koju sam isplacivao kerove sa banovanih naloga

*** svi moramo da vodimo statistiku...
ja sam do sada popio samo jedan ban zbog kopanja 93.86.112.123
ali sam isto tako potrosio dosta adresa zbog provere tih naloga tj samo dve mts mobilni net

kupio sam jedan demo sa trenutne adrese na kojoj kopam nalog mi veceras prelazi 10e zbog referala ...razmisljam da u 11 prekinem kopanje sa svih naloga na toj ip i resetujem modem...
imam jedan nalog na kom sam prekoracio 6e dali mogu posle kupovine demo da povucem tih 6 e prilikom prve isplate od demo-a?

da samo kakve veze ima verifikacija sa 6e mozes i bez verifikacije da ih podignes

Poslednja izmena:
da samo kakve veze ima verifikacija sa 6e mozes i bez verifikacije da ih podignes

stigo do 16e zato kazem da sam prekoracio 6... kopao sam na tom nalogu do nekih 5e pa sam prestao a sad mi on od druge ture naloga sluzi za pozivanje novootvorenih

Poslednja izmena:
jasno onda kad verifikujes onda ces moci da podignes, nego bilo bi interesantno da im se posalje pismo sa pitanjem da li moze da se verifikuje banovan nalog i odblokira

ma neka to ovi strucniji urade ja nisam popio dosada nijedan ban ,) , nego opet da pitam sta da radim kad dodjem do 10 dolara na telenor netu da otvaram nove naloge ili mora nov paket neta?

Poslednja izmena:
sa iste nebanovane adrese, ako iskoristim prva 4 naloga, sacekam da padne hash na nulu na svim, mogu da otvorim novih 4 naaloga i da kopan na njih sa iste ip adrese ili nee moze odma ide ban?

ma neka to ovi strucniji urade ja nisam popio dosada nijedan ban ,) , nego opet da pitam sta da radim kad dodjem do 10 dolara na telenor netu da otvaram nove naloge ili mora nov paket neta?

Pogasis minere u 21:00,za to vreme pravis nove naloge ,proveravaj hashrate na nalozima na kojima prestajes da kopas,kad hashrate padne na nulu na sva cetri naloga slobodno pokreni sva 4 nova naloga tj minera sa iste ip adrese na kojoj si kopao i ranije,normalno pre toga prvo povuci dnevnu zaradu za taj dan

Hash ne pada, ja sam danas proverio neki nalog od pre 5-6 dana i na njemu stoji zakucan hash iako je nalog banovan i ne kopam na istom...tako da od sada, jedan IP 4 naloga i opet novi krug sa novom IP...

Pisite im da poprave to. Zalite se kako ne mozete da pratite svoje minere.:d

Jel zna neko jos neki pool koji kopa DOGE i sa kolikom snagom...da mi ne forkujemo novcic sa ovom nasom snagom koja se svaki dan uvecava? 🙂

Jel zna neko jos neki pool koji kopa DOGE i sa kolikom snagom...da mi ne forkujemo novcic sa ovom nasom snagom koja se svaki dan uvecava? 🙂
kada bi sve žive grafe prešle na ovo, ostele PoW novčiće bi zadesio kripto armagedon i na kraju bi preživeli samo BTC, LTC i DOGE :d

Hash ne pada, ja sam danas proverio neki nalog od pre 5-6 dana i na njemu stoji zakucan hash iako je nalog banovan i ne kopam na istom...tako da od sada, jedan IP 4 naloga i opet novi krug sa novom IP...

ja sam greskom dva puta pokrenuo isti bat fajl u tri izjutru juce tako da sam umesto na 4 naloga kopao na tri...kada sam dosao sa posla i proverio stanje na tom nalogu mi je hash bio 0 odna sam bacio pogled na usernames u minerima i video da je to to...tako da kod mene vraca hash na nulu..neznam kad je spustio tacno jer sam proverio tek posle14 sati

Jel niko nije imao problema oko provere stanja i povlacenja novca sa istog IP-a za vise rigova?

I ja sam se zacudio kada sam video hash, mada danas kada sam se ulogovao takodje sam video da mi je i neke tri adrese gde sam povlacio novcice banovao, to nije pisalo prvi dan...znaci dopunio mi obavestenje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno