Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@nesic1
Ae prvo resetuj ruter i promeni IP adresu.
Lepo skini TOR, imas gore link, pa otvori 4 naloga preko njega, posle svakog otvorenog, klikni na onaj praziluk gorelevo pa na New Identyty.
Kad otvaras naloge stavi mail nesto tipa [email protected] i nemoj da verifikujes naloge. Nema potrebe za tim.
Sad startuj minere.
Nema sanse da ti ne radi, ja znam da ovde vlada opste uverenje da si baksuz ali da 3 puta dobijes vec banovan IP je prosto nemoguce.

ne posecujem banovane, kad vidim ban ne cackam nista vise, odma menjam ip, sve ip adrese, loginove, pisem da mi se ne padne stara

Pa kada dobijes ban, pise ti zbog cega si dobio...vidi uvezi, nije to problem...Nemoguce da te bas toliko hoce...

I ja sam primetio da nije potrebno verifikovati naloge, ali da li stižu referali na neverifikovane naloge? Jel' neko to proveravao? Na koliko uopšte stižu referali, kakva je tu dinamika?

koristim telenor i vip pripejd internet, kad mi izbaci da sam banovan pise ip adresa i razlog da sam otvarao vise naloga sa 1 ip-a, sad kad odem kuci verovatno opet ban pa cu da okacim gresku

ljudi dobio sam ban na adresi koja radi vec 3 dana...
adresa se nije menjala i uvek sam sa te adrese otvarao naloge i isplacivao
znaci nisam pipao kompjuter, samo posle 23h isplata iskljucivo sa te adrese

edit: evo sad sam promenio adresu, kad sam pokrenuo jedan miner radi, otvorim jos 3 naloga i pokrenem minere i dobio sam ban

Poslednja izmena:

edit: evo sad sam promenio adresu, kad sam pokrenuo jedan miner radi, otvorim jos 3 naloga i pokrenem minere i dobio sam ban

Jel se zahebavas il si ozbiljan?

Da li si brisao keš i kukije u browseru kada si otvarao nove naloge?

eto i tebe uhvatilo, isto kao i mene, verovatno nesto cackaju, sinoc su cackali verovatno jer je bagovao sajt...

Poslednja izmena:
cistim cookie, daj neki link za taj tor? kako posle povlacis novac sa njim? zadrzava iste ip adrese ili druge

U medjuvremenu su postavili link za tor browser https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en, menjaj tor adresu posle svakog naloga (ideš na new identity u sys tray-u) uz čišćenje kolačića, keša i svega ostalog (napr.addon Askforsanitize). Samo napravi naloge sa njim, povlačiš novčiće sa adrese sa koje kopaš, ja tako radim i nije bilo problema do sada.

Poslednja izmena:
nisam brisao kukuje, ali to nisam ni ranije..
nalozi su bili referali jedan drugom
pustio sam sad novu adresu, jedan nalog radi, napravio sam sad drugi ali koji nije referal prvom, pa javljam da li radi

edit: rade 2 naloga...

Poslednja izmena:
hvala za tor linkove,

aj javi bas me zanima, da vidimo ako su menjali da ukapiramo sta

Ja konacno rijesio problem sa dobijanjem nove IP adrese od provajdera. S' obzirom da mi svi uredjaji rade preko wirelessa, i desktop i rigovi, zamjenio sam MAC adresu TP-Link router-a i poslije toga resetovao modem. Modem detektovao novi uredjaj zbog nove MAC adrese i odmah mi dodjelio novu IP adresu 🙂

Nego da nije doslo vrijeme da se u proceduru pravljenja novog seta adresa i naloga, mijenjanja IP adrese, ukljuci i mijenjanje MAC adrese. Generalno mogu povezati i reci: vidi..ova MAC adresa tj. ovaj uredjaj je do sad primjenio vec 15 IP adresa i kopao na 15 naloga do sad. Ide njemu BAN!!

Moraš sve tragove da brišeš. Njihova skripta nije toliko brza da te među hiljadama drugih korisnika ukeba odmah, ali dođeš na red. Kad naleti na "tužibabu" (npr. neki cookie) ili se podudare dva ili više parametara koje češlja, padaš.

212.200.65.025 i 212.200.65.011 i 212.200.65.012 i xxx.009 i xxx.018 i xxx.115 i xxx.006 i xxx.116 i xxx.124
sve banovane satima vec idem po banovanim ip. sa mts usb od 350 din mesecno. sta reci
212.200.65.107 isto
212.200.65.117 isto

Poslednja izmena:
Nema drugog objašnjenja nego da taj MTS sistem ide preko nekog njihovog lokalnog proxy-a, kao što je u početku Sezam radio, ko se seća. Ovi imaju sistem za detektovanje proxy-a, što i ne kriju.

sve MTS-ove adrese su 212.200.65.xxx
sad mi je dao na dva racunara sa dva stika istu adresu.. verovatno me je zato i banovao jer je neko kopao na istoj adresi kao ja...

ja kopam na 212.200.65.105, nemoj neko da je kopao na toj adresi 🙂

sad mi je dao na dva racunara sa dva stika istu adresu.. verovatno me je zato i banovao jer je neko kopao na istoj adresi kao ja...

Ma 100% dao je nekome istu adresu i taj neko i tvoji nalozi su banovani, vjerovatno imaju mali broj ip adresa cim se ovako nesto desava.

ja je dobio bio i reko aj koga j.. poznata mi 🙂
ja sam na 212.200.65.114
ovo nece na dobro da izadje,sreca ce nam biti potrebna da nam neko neuleti na ip dok se naplatimo.svi dobijamo iste adrese koje su vec il ce tek biti banovane.ovo nije resenje.kako da zakucam jednu ip?

Pa koliko je samo nesic ti ip adresa potrosio hahahhah XD

ja je dobio bio i reko aj koga j.. poznata mi 🙂
ja sam na 212.200.65.114
ovo nece na dobro da izadje,sreca ce nam biti potrebna da nam neko neuleti na ip dok se naplatimo.svi dobijamo iste adrese koje su vec il ce tek biti banovane.ovo nije resenje.kako da zakucam jednu ip?

ne vredi nam da zakucamo adresu, zato sto mts koristi proxy kao sto je rekao fly... dok ti kopas, neko moze da dobije istu tu adresu i da banuje obojicu...

jel moze neko da kaze ko ima telenor ili vip, da li je tamo isto ili se dobijaju adrese iz veceg opsega??
ako je veci izbor adresa, jel zna neko kako se otkljucava mts modem pa da predjemo na telenor/vip 🙂

Evo sad sam i ja, tj IP 212.200.65.107, dobio ban, nalozi kreirani juče oko 18 sati, radili celu noć i danas, i kvrc, odoše 5 eur

Cini mi se da i telenor radi na istu foru...menja samo zadnje tri iz adrese...

kazem ja da mi posaljete ip adrese da napravimo listu 😛 mene ovo banuju na telenor i vip, mts nisam koristio

telenor menja zadnja tri broja

Poslednja izmena:
evo ja sam na 105, macola na 114, nek se jave ostali
banovane adrese meni do sad poznate:
006, 009, 011, 012, 016, 018, 025, 104, 106, 107, 109, 113, 115, 116, 117, 118, 123, 124, 125, 127, 244

Poslednja izmena:
pa ovo su skoro sveeee aaahahahaha, nemamo ip adrese vise,

na koji foru tor dodeljuje ip adrese

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno