Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nalozi na kojima sam banovan su:
* 4 naloga su bila otvorena sa 1 IP adrese koja se nije menjala, sa te iste IP adrese su i mineri (2 karte na po 2 naloga)
* logovao sam se sa razlicitih pretrazivaca, svaki nalog svoj pretrazivac, ali sa uvek iste IP adrese sa koje je i kopano
* svaki nalog je imao svoju doge adresu

EDIT:
shomy daaaaaaaaaaaa ja sam tako radio, jos se forsiram da stignem sve aaaaaaahahhaahhahahahahaha:d

A jel su ti bili jedan drugom referali?Ja sada pustih 8 nalog sa iste IP kreiran i za sada sve ok...

I kod mene manja zarada. Nalozi juce napravljeni, pusteni u rad i za 24h sakupilo se 0.62/0.64 po nalogu.

Ja sam poceo da zapisujem od starta IP adrese koje sam koristio,da slucajno sam sebe ne zeznem, ali kako smo krenuli i ako ovo potraje ko zna sta ce biti sa IP adresama...Mada, vidim da Telekom ADSL menja celu adresu, a ne samo zadnja tri cifre kao Telenor ili Telekom na 3g netu...

Ja sam poceo da zapisujem od starta IP adrese koje sam koristio,da slucajno sam sebe ne zeznem, ali kako smo krenuli i ako ovo potraje ko zna sta ce biti sa IP adresama...Mada, vidim da Telekom ADSL menja celu adresu, a ne samo zadnja tri cifre kao Telenor ili Telekom na 3g netu...

+1
Doduše u pitanju su samo 2 IP (nadam se da će tako i ostati) 😀

Pitanje da li na tome mozes da poteras 280x. Mislim da je tu problem u verziji pci-e slota, na ploci je 1.0 a grafa ti je 3.0.

upravo tako a krivo mi bas sam se potrudio da napravim drzace za kartu i simuliram neki rig da kazem i ubio se sa flesovanjem biosa i bem li ga sta sve celo popodne ....bem ti maler 🙂

U čemu je prednost demo naloga, da li isplati dati novac za to?

Aham, pa koliki je onda limit ? Jel demo važi za 4 naloga ili samo jedan (predpostavljam jedan), dali sledi ban ako sa tog IP-a gde je demo pristupam na pool gde su nalozi od drugog IP-a?
Predpostavljam da demo radi na bilo koji IP i na onaj koji je bio banovan ranije i šta se dešava sa demo nalogom ako npr koristim neku doge adresu za isplatu a bila je banovana sa nekim predhodnim nalogom....

Poslednja izmena:
Znam da je bilo price, ali ne znam ishod...
Da li neko kopa sa iste IP na 4 verifikovana naloga?

kidence,

nalozi mi nisu bili referali jedan drugom, ref je bio neki levi nalog koji nema nikakve veza sa ovim banovanim,

mozda sad banuju kad ti ostane oko 1 evro do 10e? Videcemo sutra posto mi isticu druga 4 naloga

Ne znam za vas ali ja sam dobio isto kao i obicno. 5.9695e na cetiri naloga. To je to, sve je ok, mozda vam je prekidao net.

U čemu je prednost demo naloga, da li isplati dati novac za to?

Aham, pa koliki je onda limit ? Jel demo važi za 4 naloga ili samo jedan (predpostavljam jedan), dali sledi ban ako sa tog IP-a gde je demo pristupam na pool gde su nalozi od drugog IP-a?
Predpostavljam da demo radi na bilo koji IP i na onaj koji je bio banovan ranije i šta se dešava sa demo nalogom ako npr koristim neku doge adresu za isplatu a bila je banovana sa nekim predhodnim nalogom....

Pa limit ti je 10e.
Jedan demo jedan nalog.
Pojma nemam. Nemoj to da radis, instaliraj lepo TOR, malko je spor ali je sila "broser", ja ga koristim od pocetka.
Pojma nemam.
Ne razumem zasto bi ikad vise koritio istu doge adresu ako je vec banovana?

Poslednja izmena od urednika:
imam jednu 270 saphire karticu , da li je moguce da ona radi na 2 naloga. Pokusavao sam sada da namestim ,ali nece. Mislim svasta nesto sam radio , ali su se tolike komplikacije napravile da mi je na dr masini cak otisao jedan extender. Tako da popizedo ne mogu namestim ovu. Jednostavo kada pokrenem drugi bat ukoci komp maximalno i baca 6,7,8, khs . ima li neko ? moj sett je -I 13 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 15232 --gpu-engine 900 --gpu-memclock 1250 --gpu-fan 45

Kod mene 270X radi na 3 naloga, a moze i na 4. Probaj I19 i sto mozes jace klokove.

Pa limit ti je 10e.
Jedan demo jedan nalog.
Pojma nemam. Nemoj to da radis, instaliraj lepo TOR, malko je spor ali je sila "broser", ja ga koristim od pocetka.
Pojma nemam.
Ne razumem zasto bi ikad vise koritio istu doge adresu ako je vec banovana?

Adresa se ne menja samo kada ti namerno rekonektujes uredjaj nego to forsira i provajder. Neko to rade cesce a neki bas retko.
Kopas regularno, sve u redu, provajder ti promeni adresu i dobijes neku vec banovanu i odmah dobijas i ban na svim nalozima na kojima kopas sa te nove ip adrese.
Znaci nije tvoja greska nego losa sreca.

Inace i ja sam sinoc kada sam radio isplate otkrio da mi je jedan set naloga banovan, taj rig je nesto zezao i nekoliko puta sam ga resetovao i eto, zakacio banovanu adresu i crven bad 🙁

Nisam siguran ali mi se cini da je neko uspeo posle par dana da pukupi novac i sa tih banovanih naloga. Da li je to neko stvarno ovde napisao ili sam pukao nacisto.

EDIT: Vidim da si ti pisao o banovanoj DOGE adresi a ja o iP. Polako odlazim u 3pm 🙂

Poslednja izmena:
Imam problemčić na druga 2 naloga puštena prekjuče, zarada 0,45 € za ceo dan po nalogu. Miner isti kao na prva 2 gde sve radi kako treba, jedino je druga mašina. Iz nekog razloga na poolu mi je brzina 10 puta manja nego što mi je u mineru..značu umesto npr 0,25MH stoji 0,025MH ...kad sam stavio jednu kartu da kopa sa 450khash onda mi piše oko 0,045MH ..kakva glupost :trust: . Jel imao neko ovakav problem?

Imam problemčić na druga 2 naloga puštena prekjuče, zarada 0,45 € za ceo dan po nalogu. Miner isti kao na prva 2 gde sve radi kako treba, jedino je druga mašina. Iz nekog razloga na poolu mi je brzina 10 puta manja nego što mi je u mineru..značu umesto npr 0,25MH stoji 0,025MH ...kad sam stavio jednu kartu da kopa sa 450khash onda mi piše oko 0,045MH ..kakva glupost :trust: . Jel imao neko ovakav problem?
Pisao sam ja za ovo pre dva dana , nije samo kod tebe problem
pogledaj moje postove videces

Jel? Jesam preleteo sve postove ove teme ali nije mi zapalo za oko ovo tvoje... *** onda, ne znam kako rešiti ovo, stvarno nema logike, kao da kopam CPU-om sad takvu mi brzinu "priznaje" pool... :whip:

Primetio sam da je cena kucica ujutru najmanja. Ko povlaci ujutru dobija veci broj DOGE, a posle ako prodaje oko 18-19h kada je cena veca, dobice i do 20% vise nego da povlaci u 23h i da prodaje odmah. Ispravite me ako gresim...

Pa nisam ja beze pisao da povlacim doge ujutro 😛 nece niko da cita, a i ovi sto otvaraju nove naloge treba da zakace jedan nalog na moj Kod i nece imati problema 😛
Sad ozbiljno pazite na te banove banovacete ko zna koliki broj ip adresa pa ce svi ljudi doci u problem, kacice vec banovane ip.
Zamislite neko kupi demo plati 15€ i pokupi neciju banovanu ip - a uopste nije iskljuceno s obzirom koliko naloga se otvori i koliko banuje.

Mozda su ispravili bug i sveli na normalnu zaradu - 0,15 eur po nalogu dnevno. 😀

digao sam 2.3e na verifikovanom nalogu jutros cpu 2 jezgra+integrusa+zarada od cloud mininga+refferali tako da nema zime i dalje iako je ladno, ne bojte se :d

Ajde ne mracite bez veze, nesto zeza pojedince a ne generalno. Ja sam sinoc pustio novi set naloga i sada sam proverio i statistika kaze 0.75e od sinoc u 23:00.

Pa blago vama ako sve radi kao i do sada to je dobra vest. Jedino mi koji imamo problem ne znam kako da ispravimo/popravimo to jer zbog nekog nelogičnog razloga računa mnogo manje čak i kad nalog/karta radi duplo jače..:trust:.bem li ga

Jel se isplati da se sad pocne cima oko toga..nisam usao u tu pricu jer sam mislio da ce da traje par dana i da nije vredno raznih podesavnja po 1000ti put

To niko ne moze da ti kaze, moze da traje do sutra a moze da traje mesecima.
Odluka je na tebi. Ipak je jako dobra zarada pa mislim da vredi svakog cimanja ako vec imas opremu.

2 grafike, 6e dnevno... Ja bih rekao da je vredno da potrosis sat vremena na pustanje u rad jer ovako neces zaraditi ni blizu toga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno