karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Evo ja imam ideju...dogovorite se vas četvorica i otvorite naloge jedan drugome, tako će svako kopati sa IP koja nije učestvovala u otvaranju naloga 😉
rekoh ja vec, bitna je adresa sa koje se kopa...cim ti izvali jedan nalog, on banuje tu adresu i automatski blokira i ostale...nije bitna provera, ja sva 4 naloga proveravam i povlacim sredstva sa istog kompa, iz istog browsera...Znaci treba smisliti nacin kako podesiti za svaki cgminer drugu adresu i onda su gotovi 🙂
I ja se slazem za ideju ako moze da se odradi neki proxy ili nesto slicno, naravno uz neku donaciju za kreatora... 🙂
A da li su ta dva naloga bili referali jedan drugome?Nije limit 4 naloga znam ljude koji su imali samo 2 naloga i banovani, a znam da moji nisu bar do jutros bili, nego je moguce da mi sto smo se medju prvim registrovali da nismo dosli jos na red.
ja ocekujem ujutro 😀
A da li recimo ima veze i pokusaj konektovanja na neki od banovanih naloga sa banom trenutne IP adrese? 😀
Probao ja pocetkom meseca I nisam bas dobio neku pametnu informaciju (namerno stavljam kao sliku)Pa ako radi antibot,a ne covek onda mora da ima neka caka kako banuje...
Moze neko da proba da ispipa podrsku sa nekog levog naloga koji mu je banovan, kao tipa imam 5 racunara i kopam na 5 naloga, a banovali ste me....zasto,nigde ne pise ogranicenje, koliko smem da imam naloga, da vidimo sta ce reci...pa onda da smisljamo strategiju?

Logicno da ima odma banuje i taj nalog banuje adresu koja je vec banovana i onu adresu sa koje se pokusavas prijaviti na banovan nalog.
Postoji mogucnost da traze samo ljude iz Srbije posto je otvoren ogroman broj naloga zasigurno mozda je sad akcenat samo na Ip adresama koje dolaze iz Srbije i njih prebiraju dok se malo to smiri postepeno otvarat opet naloge 😀
Nemoj da si naivan , procesljaj malo svetske forume , najahali su ih svi odavno😀
pa ako citas moje postove , od pocetka pricam jedan nalog jedan ip ,a obzirom da u zivotu nisam minirao niti se bavio time , prvo po netu trazio informaciju sta ako kopas dobijes najvise para , pa shvatio da je to FTC , pa pokusavao od ljudi da iskopam informaciju koliko se zaradjuje dnevno(koji su me poprilicno kulirali),pa kad sam je dobio dao im predlog za ove prevarante.Ne citam posten da budem druge forume ti si znao za ovo odavno sto nisi otvorio temu ili odma napisao bicete banovani ako pravite vise naloga?
Ne kazem da ne banuju ljude iz drugi zemalja ali sad je sigurno ogroman broj novi naloga otvoren iz srbije tako da su ti ljudi prioritet za ban 😀
I da je deda bio baba😛Pa procitao sam da kopas ovde vec mjesec dana i da koristis virtualne masine, da si bog do otvorio temu pre mjesec bar bi do sad nesto zaradili, mada mi se cini da ce ovo radit malo duze, oni imaju neku svoju racunicu koja realno nas i ne interesuje samo da nam ne diraju naloge 😀
Njihova pravila kao sto kazes su totalno nerealna kao i sve ostalo vezano za njih tako da cemo mi tesko provalit kako oni banuju neko napravi 2 naloga i odma ban neko napravi 10 i nista, kao sto kazem sve im je nerealno tako i ovo ne vaze ovde nikakva pravila.
Pozdrav forumasi. Nadam se da ovde ima neki dobar pametan cova koji mi moze pomoci s problemom. Situacija je sledeca imam 3 280x kartice napravio sam 4 naloga na cointellectu, ali kada pokrenem treci cgminer rig se zamrzne i moram da uradim hard reset. Pokusao sam sledece: odstranio sam onu prvu liniju iz skripte nesto "max gpu allocation 100" problem isti, pokusao sam da cim ukljucim prvi miner iskljucim sve threadove pa palim sledeci u njemu isto, i kad upalim treci cgminer, rig se opet smrzne. Menjao sam virtual memory sve do 32 gb (iako kontam da to nema nekog uticaja na scrypt) ali probao sam, i nece. Pokusavao sam sa intensityjem 11 pa do 19, nista.
Grafike su gigabyte windforce, dva cg minera rade bez ikakvih problema, freez je kad upalim treci cgminer. 4 gb ddr3 ram, celeron dual core 2.8 ghz procesor. Zadnjih godin dana sam kopao sve i svasta i nikakvih problema nisam imao, doduse nikad nisam pokusao da pokrenem vise od 2 minera.
Ja sam ostao bez ideja pa ako neko ima neku nek napise ovde posto me sad vec nervira. I da, cgminer 3.7.2 ati catalyst 13.12 (najbolje iskustvo sam imao sa njima do sada za kopanje scrypt algoa)
Ako te ne banuju I ti nisi pohlepan I zadovoljan tom dnevnom zaradom(verovatno oko 2 evra)-dosta🙂Posto sam iscitao 433 posta...i nista mi nije jasno...namestio sam da na jednoj kartici kopa na dva naloga sa po 150kh svaki nalog...da li je to dosta?
Pogledajte prilog 154557
prvo su bile na 1090/1500 dale oko 1.1-1-3 e ali nisu kopale ceo dan vec sa prekidima, juce sam ih drzao na 950/1500 fabricke voltaze i dobio 1.5e po kartici...sem one sa koje sam pozvao sva tri ostala naloga gde sam imao zaradu 1.93e ja mislim...imam iskopirana 4 cgminera znaci bat fajlovi mi nisu u jednom mineru...kao sto vidis na slici ...
u 11 sati kad je bio presek spustio sam voltazu na 0.95 i spustio klokove na 700/1100 za probu da vidim koja je zarada...mada kolko vidim na glavnom nalogu trenutno stanje 0.7679 tako da ce do 11 uvece opet biti 1.5 e tako da nema potrebe da se siluju karte...iskreno mislim da na ovoj voltazi i klokovima kartice trose manje od bilo kog algoritma...nemam cime da izmerim ispravite me ako gresim
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u xxx -p 1234 -d 0 --thread-concurrency 8192 -g 2 -I 13 -w 256 --gpu-fan 30 --temp-cutoff 80 --gpu-engine 700 --gpu-memclock 1100 --gpu-powertune 20 --lookup-gap 2 --expiry 5 --gpu-vddc 0.95
kartice nikad tise milina u sobi 🙂
Posto sam iscitao 433 posta...i nista mi nije jasno...namestio sam da na jednoj kartici kopa na dva naloga sa po 150kh svaki nalog...da li je to dosta?
Posto sam iscitao 433 posta...i nista mi nije jasno...namestio sam da na jednoj kartici kopa na dva naloga sa po 150kh svaki nalog...da li je to dosta?
@kept kopa se sa cudaminerom ne ccminerom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari