Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakav je kod tebe Wu de pogledaj sjecas se da je neko pisao da sa 250kh/s lupa blizu 1.5€ jel kod tebe dobar wu de pogledaj nadam se da ce jos neko izaci sa nekom racunicom.
Nek 280X baca i 1.4€ na 2 naloga sa 2 referala opet bude oko 3€.

ma ina 230-250kh wu mi je bio preko 200 nije bio ispod 200 u to sam siguran

Jedno pitanje sto se tice demo naloga - s obzirom da su mi dve graficke (4 naloga) na jednom IP, da li ce biti problema ako kupim za svaki taj nalog po jedan demo? 🙂 Kapiram da se to kupi jednom, isplati za 10 dana, nema drndanja sa nalozima, i onda kopa sve dok se vlasnici ne pokupe i odu na Tahiti da uzivaju?

to sam ja vec pitao ali ocigledno niko nije probao, meni su uvezani referralima i po onome sto su napisali na sajtu trebao bi da padne ban. Meni danas prelaze 10e svi nalozi i jedan cu verifikovati sigurno ali dok neko ne proba sva 4 ostace enigma, valjalo bi kad bi moglo nema hebavanja...

Jedno pitanje sto se tice demo naloga - s obzirom da su mi dve graficke (4 naloga) na jednom IP, da li ce biti problema ako kupim za svaki taj nalog po jedan demo? 🙂 Kapiram da se to kupi jednom, isplati za 10 dana, nema drndanja sa nalozima, i onda kopa sve dok se vlasnici ne pokupe i odu na Tahiti da uzivaju?

E to nez druze da li ces imati problema ako kupis demo za sve 4 naloga sa jednog ip-a to nez dok neko ne isproba. Meni se to ne radi puno mi rizikovati 60€( toliko treba za 4 demo-a), a ako banuju ode 60€ puno mi se kockat sa tim.
Ostalo si polzio/ukapirao 🙂

E sad imam jedan svajet za tebe a to je sljedece:
Posto imas 2 grafike/4 naloga ti mozes kupit demo za sve 4 naloga (samo ih kupi sa razlicitog ip-a) i nemoj kopat vise na te naloge demo na sve 4 naloga ce se otplatiti. Posto su demo-i kupljeni sa razliciti ip adresa nece biti bana, nemoj kopat na te naloge otvori nova 4.
Kad se demo otplati prvo povuci lovu (ovo obavezno uradi da ne izgubis ono zaradjeno), pa onda pusti minere na te naloge koji su verifkikovani tj. koji su otplaceni tj. nalozi na kojima je radio demo 10 dana.

Ako ne bude bana kad pustis minere na ta 4 verifikovana naloga onda si miran nema vise drndanja pravljenja naloga itd (to je prednost te verifikacije), a ako popijes ban nisi nista izgubio povuko si novcice sa naloga i saznao si da to ne moze da se moraju onda pravit nalozi i to je to.

Poslednja izmena:
7950 gura 2 naloga sa po 228kh/s; R- 0.6% ; wu- 212m ; 1.28e za 24h
280x - / / - - / / - 301kh/s ; R- 0.5% ; wu- 1nalog 269m - 2nalog 282m ; ~1.376e za 24h

Poslednja izmena:
ma ina 230-250kh wu mi je bio preko 200 nije bio ispod 200 u to sam siguran

Nije do wu-a.
Povecali su treshold za minimalni hash.
Meni isto oko 1.2eu lezalo po nalozima na 220-240khs.
Sad mora preko 300,i do 350,370khs.
Uskoro ce morati cela 280x za jedan nalog...

Izgleda da nije isto kad jedna karta nakacena samo na jedan nalog daje 250kh/s i kad jedna karta podjeljena na 2 naloga na oba naloga daje 250kh/s.
Teoretski karta jedna nakacena na jedan nalog daje isto 250kh/s kao i jedna karta nakacena na 2 naloga i na oba naloga ima takodje 250kh/s, Znaci na svim nalozima je ista brzina, ali vjerovatno je uzrok wu manji je wu kad se karta podjeli na 2 naloga i kad jedna karta radi na jednom nalogu. Iako je teoretski brzina ista zbog nesto manjeg wu karta podjeljena na 2 naloga manje daje.

Prakticno bi to izgledalo ovako:
jedna R7 260X baca 250kh/s i nakacena je na jedan nalog
jedna R9 280X baca 250kh/s na dva naloga
Na svim nalozima brzina je ista, ali wu na r7 260X ce biti visi nego na nalozima gdje radi R9 280X i iz tog razloga ce r7 260X ici na 1.4€ dok ce nalozi gdje radi R9 280X dati ispod 1.3€.
To bi ovako trebalo da bude, a uzrok treba tazit u wu.

@ako je istina ovo sto nenad kaze onda nije do wu onda se zna razlog gdje se moze pratiti taj minimalni treshold odakle ti ta informacija?
I da ovo me interesuje ako je taj treshold uzrok kako neko sa 250kh/s dobije 1.4€ a neko sa 250kh/s ispod 1.3€?

Poslednja izmena:
Kod mene razlicit modeli karata bacaju razlicito kada rade na dva naloga.

Asus i na dva naloga napravi oko 1.45 po nalogu, svaki nalog ima invite od prethodnog
Posle nje su MSI koje bace oko 1.4 po nalogu, setovanja potpuno ista, referali isti princip
Najlosije su se pokazale Safirke i one bacaju 1.3, ista setovanja, isti sistem referala

Naravno, sve su R9 280 modeli karata

Kod mene razlicit modeli karata bacaju razlicito kada rade na dva naloga.

Asus i na dva naloga napravi oko 1.45 po nalogu, svaki nalog ima invite od prethodnog
Posle nje su MSI koje bace oko 1.4 po nalogu, setovanja potpuno ista, referali isti princip
Najlosije su se pokazale Safirke i one bacaju 1.3, ista setovanja, isti sistem referala

Naravno, sve su R9 280 modeli karata

Haj pogledaj wu na asusu, pa na msi, pa na safirkama usput koji su safiri u pitanju?
Koliko baca kh/s asus, msi safir haj napisi te podatke.

Koje klokove i napone drzite na 280x kartama ?

Koje klokove i napone drzite na 280x kartama ?

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -p 1234 -u x -d 0 --thread-concurrency 8192 -g 2 -I 13 -w 256 --gpu-fan 40 --temp-cutoff 80 --gpu-engine 900 --gpu-memclock 1500 --gpu-powertune 20 --lookup-gap 2 --expiry 5 --gpu-vddc 0.95

kod mene je sada ovako jer testiram koja je granica za 1.5e 630khs wu 550

@goldi
Imao sam malo vremena juce , pa sam pustio da saram sa nekih 100khs (nemam vise🙂)na 3 naloga , krugovi po 20 minuta sa promenom ip adrese(svaki nalog-svoj javni ip).
Reci cu ti veceras tacne razultate , davalo je oko 0.95 dnevno , cini mi se da ce ovako davati oko 1.3 eura.
Ovo se verovatno jos vise isplati sa jacim hash rateom.

Extra hvala za podesavanja , krenuo sam sa 1070/1500 1100mv pa gledam sta pisete i spustio na 950/1500 jer nema potrebe za natezanjem karti ...

wtf odakle ti toliki khs na Vaporkama ?

ja Toxice teram na 500/500 🙂 sem Elpide koju teram malo vise 🙂
3 komada , potrosnja 580w iz zida
Untitled-1.jpg

Skontao sam do cega je falio mi -g 2

Ipak nije do -g 2 . Koje drivere imate i ostalo ?

Nesto tu ne stima kod mene kako treba... Imam 2x280x na rig sa 4gb ram-a .

Ipak nije do -g 2 . Koje drivere imate i ostalo ?

13.12 nikad nisam menjao za svaki algoritam koji sam kopao bilo koji drugi drajver da sam koristio dasvao mi je manji hash rate ...bez starca nema udarca.....karte su mi 280x asus dcIItop

ja Toxice teram na 500/500 🙂 sem Elpide koju teram malo vise 🙂
3 komada , potrosnja 580w iz zida
Pogledajte prilog 155135
Ove 2 prve sto ti imaju wu preko 300 extra kopaju ova treca wu 246 i manje baca digni i ovu na vise nek bude wu preko 300 i gurace ko i ove prve dvije.
Ova slika vam moze puno pomoci ganjaj te wu preko 300 da bi se primakli 1.5€

Poslednja izmena:
Kod mene ista prica kad pokrenem prvi bat imam oko 650 po karti cim pokrenem drugi bat padne na 240 po karti .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno