Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Kidence:

svaka cast na trudu, znacice ljudima kada ovako lose radi pool.

Dve stvari samo, sta dobijas sa intervalom od 180 sekundi za rekonektovanje? Ako se ne nakaci nakon 5 sekundi nece ni nakon 30 sto je minimum u CGWatcheru, a ni nakon 180. Ja tu stavljam minimalnih 30, kad vec ne moze nize.
Drugo, mislim da je vreme za restart minera od samo 20 minuta bez accepted serova kratko. I ja sam jedno vreme tako drzao, ali sam pratio miner i desava se da pool nesto luduje, izbacuje razne poruke bez accepted serova i duze od tih 20 minuta, ali sam miner ne zakuca. To bi ga samo ranije bacilo u bespotrebni ciklus rekonektovanja. Ja sad drzim 45 minuta, mislim da daje bolje rezultate.

Poslednja izmena:
Pa nema pravila, pokusavao sam par setovanja...ali ova su mi ostala na kraju...U sustini kada pool radi kako treba ili malo trokira, ova setovanja nisu ni bitna...ali kada zeza, ja sam ostavio ova.Iskreno, nisam mnogo ni mozgao oko toga, bitno mi je samo da mi miner ne zapuca...A setovanja moze svako da podesi po zelji, ovo je bilo samo da ljudi znaju na sta da obrate paznju...

Ja se opste ne opterecujem koliko zaradjuje 🙂 Mene vise brine ako kerovi ne stizu, jer onda ne znam dal da racunam na njih ili ce mi biti vraceni na neki stari nalog...

još uvek čekam kerove od pre 3 dana... a kerovi pali 7%.

Ja već 2 dana ne zarađujem skoro ništa, imam 3 free naloga i ponekad ubode jedan i zakači se i radi malo ali posle stane...i nikad da ubode 2 naloga da rade...uglavnom užasno radi. Zanima me da li ko imam demo ili starter itd da li njemu radi kako treba i kopanje? Ja sam imao 4 demo naloga i tada je radilo svakako

Ajde da vidimo ko je na free nalozima dobio vise od 1e 😉
Blagi uzas... od 0.75-0.9 po nalogu manje 20% fee = 😉

Sa kojim to karticama, sa jednom ili dve?

Meni su svi juce nacukali po 1-05 do 1.1e, po dve 280x kartice, klok 1020/1500, nista specijalno.

Koji su rezultati sa jednom 280x na 4 naloga, moze li info od nekoga ko tako kopa.

Ja već 2 dana ne zarađujem skoro ništa, imam 3 free naloga i ponekad ubode jedan i zakači se i radi malo ali posle stane...i nikad da ubode 2 naloga da rade...uglavnom užasno radi. Zanima me da li ko imam demo ili starter itd da li njemu radi kako treba i kopanje? Ja sam imao 4 demo naloga i tada je radilo svakako
Za sve vrste naloga je isto sto se tice kopanja, u trenutku kad free nalog izgubi konekciju gubi i starter bar u mom slucaju...

Poslednja izmena:
Za sve vrste naloga je isto sto se tice kopanja, u trenutku kad free nalog izgubi konekciju gubi i starter bar u mom slucaju...

kao vlasnik startera moga bi pitati sta se desava. Poslati im poruku sa mejla gde je reg starter.

Kod mene je zadnja 3 dana na novim nalozima ocaj. Imam 4 naloga i na svakom lose radi.

Prilozi

• 7950.jpg
    7950.jpg
    26.7 KB · Pregleda: 72
još uvek čekam kerove od pre 3 dana... a kerovi pali 7%.

Druze izgleda se mora pustati po max 0.5e iz 2-3 puta zavisi ko koliko ima na livebalance... istant stize 😉

Meni su svi juce nacukali po 1-05 do 1.1e, po dve 280x kartice, klok 1020/1500, nista specijalno.

Koji su rezultati sa jednom 280x na 4 naloga, moze li info od nekoga ko tako kopa.
1x280x 0.97e jedan nalog
1x280x 0.95e jedan nalog
1x280x 0.85e puta 2 naloga.

Rezultati R9 280X na 4 naloga prosjek 0.78, neki nalog preko 0.8 neki ispod 0.75 kad sam sve sabrao 0.78€ po nalogu kad pool ne stuca to ide preko 1€ po nalogu zaradu spustise nisko jos kad se na ovi 0.78€ doda fee 20% prepolovila se zarada u odnosu na pocetak kad smo tek krenuli u ovo.
Bar da BTC pregura oni famozni 325$ blizu je, ali siguran sam iako ukinu fee nace neki drugi nacin da smanje zaradu

Rezultati R9 280X na 4 naloga prosjek 0.78, neki nalog preko 0.8 neki ispod 0.75 kad sam sve sabrao 0.78€ po nalogu kad pool ne stuca to ide preko 1€ po nalogu zaradu spustise nisko jos kad se na ovi 0.78€ doda fee 20% prepolovila se zarada u odnosu na pocetak kad smo tek krenuli u ovo.
Bar da BTC pregura oni famozni 325$ blizu je, ali siguran sam iako ukinu fee nace neki drugi nacin da smanje zaradu

Da, svima je ovih dana manja zarada za nekih 0.3e po nalogu. To je (kako kome) otprilike 27-30% plus 20% fee što znači da ovih dana isplaćuju za oko 50% manje nego raniije...Fini neki svet 😉

Nekako imam osjecaj da se ova izvrsna zarada u pocetku, odnosno pre 2 mjeseca, sada polako gusi mislim da cemo za neki mjesec sici na zaradi ispod 0.3€ po nalogu i lagano ce postajati ne ispaltivo za kopanje, oni su na neki nacin dobri imaju sebe u ovoj prici, lagano ce ljude otjerati zbog male zarade i kljuc u bravu izvuce se cisto sa lovom.
Sve me djeluje da ide u ovom smjeru, razni nacini smanjenja zarada vode do toga da ce ljudi polako odustajati.

0.3€ po nalogu = 1.2€ dnevno po karti koja košta ~150€ i troši mesečno 5€ struje

0.3€ po nalogu = 1.2€ dnevno po karti koja košta ~150€ i troši mesečno 5€ struje

Ima ih i po 120 :d dobro malo optimizma to je bilo moje lose predvidjanje mozda se opet vratimo na zaradu sa pocetka teme, jer je btc skocio a gle bas cuda pool proradio punom snagom, jako dobra vjest jos da ukinu fee i eto nas rocket :banana:

^^ Hoće, ne brini, samo da doge padne za još nekih 10 %

Takodje 3 dana na 4 naloga dok na ostalim normalno ide isplata ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno