C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Hagel Technologies\DU Meter\log.csvoperic je napisao(la):gde se cuvaju logovi u dumeteru ?
I ?Matthias je napisao(la):Uzmes FireFox i skines za njega extension Bandwidth Tester (11Kb).
DUMeter radi isto to, a ima i vise opcija/podesavanja...BokiPK je napisao(la):BWMeter
Samo, nije besplatan...
Meri i lan i internet protok, na bilo kojoj konekciji bilo kog tipa.
meni u tom cvs fajlu stoji samo:Crni je napisao(la):C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Hagel Technologies\DU Meter\log.csv
Ako sam dobro razumeo net limiter se instalira na masinu u mrezi i onda se na toj masini ogranici protok, e sad mene interesuje da li ima softver koji se instalira na masini koja ima izlaz na net i sa nje da mogu ograniciti protok svakoj masini u mrezi ?Stator je napisao(la):ja licno praktikujem net limiter koji ima sve to + sto mozes lepo da vidis koji ti je proces koliko potrosio sa celokupnom statistikom za predhodne godine + mozes da ogranicis koliko ko moze max da potrosi bandwith-a.
Pa mozda je poceo kao Dial-Up, ali korektno radi i kao LAN Monitor 😉SoSo je napisao(la):I ja koristim NetLimiter, vec je bilo pitanja oko toga i svi smo lepo izneli svoje argumente 🙂
Ovom prilikom sam samo htela da podsetim da je DUmeter skracenica od Dial-Up meter, tako da...
Na to sam mislio 😉operic je napisao(la):ne vidim gde ti je to. ako mislis na log dialup connection time, to je stiklirano.
SoSo je napisao(la):Ovom prilikom sam samo htela da podsetim da je DUmeter skracenica od Dial-Up meter, tako da...
u totals imam podatke za danasnje konekcije i za sve od odredjenog datuma, onda imam projektovani, dnevni, nedeljni i mesecni izvestaj.Crni je napisao(la):Na to sam mislio 😉
A jel imas u "Totals" i prethodne konekcije ili samo tu poslednju?
Joker je napisao(la):Ako sam dobro razumeo net limiter se instalira na masinu u mrezi i onda se na toj masini ogranici protok, e sad mene interesuje da li ima softver koji se instalira na masini koja ima izlaz na net i sa nje da mogu ograniciti protok svakoj masini u mrezi ?
Koliko to 'malo' laze? S obzirom da vrtim Seti@Home, pa mi je 99% vremena procesor na 100%?Crni je napisao(la):DUMeter (eventualno Ativa Net Meter Pro) s tim da treba obratiti paznju na bug koji ume da nervira kod DUMeter-a_ kad je veeeeliko procesorsko zauzece (~100%) hoce da malo laze, tj. povecava izmereni protok za koji % 😉
Kad naraste zauzece na max, DUM pocne da dize lagano brzinu za po 0.1kB/s i na kraju se zadrzi na nekih 4-5% iznad realnog :S:Dandy je napisao(la):Koliko to 'malo' laze? S obzirom da vrtim Seti@Home, pa mi je 99% vremena procesor na 100%?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari