Šta je novo?

Kojih 5 igara?

filipp

Čuven
Učlanjen(a)
15.03.2003
Poena
619
Dakle hocu da uzmem PS3 i 5 igara (za pocetak).
Prvenstveno me interesuju FPS,3rd Person Action Shooter i voznje...mada
dolaze i druge EPIC igre u pitanju.

Sta ne bih smeo da propustim ?
Hvala na trudu...

Ovo si mogao i u PS3 temi da postavis.

Ali, evo neke moje preporuke:

1) Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots ( ako si igrao ostale delove )
2) Uncharted 1+Uncharted 2
3) Killzone 3 ( ako te MP zanima, samo zbog SP-a ne vredi )
4) Red Dead Redemption
5) Heavy Rain

Od voznji imas GT5, ali ti je ne mogu preporuciti posto me voznje uopste ne zanimaju :)

GT5, KZ2(KZ3) , Uncharted1(2), RDR, MGS4
Obrati paznju i na Demons Souls ako volis RPG (tipa Gothic, Oblivion)
Ima jos nekoliko igara za nabrojati ali cemo to za 6 meseci kad te smore one iznad :)

Poslednja izmena:
1) Demon's Souls
2) Little Big Planet 2
3) Mortal Kombat
4) God of War 3
5) Final Fantasy XIII

Imas tu i starijih i novijih :)

1) Uncharted 1/2
2) KZ 2/3
3) LBP 1/2
4) Crysis 2
5) NFS Hot Pursuit/Dirt 2

GoWIII i GT5 su ti obavezni takodje i Uncharted1 i 2 takodje bih ja uzeo Motorstorm,odlicna igra a sada je dosta jeftina.

- Uncharted 1 i 2
- Red Dead Redemption
- God of War 3

A ako hoćeš i MP

- Bad Company 2
- Killzone 3

Hvala svima na predlozima! Odlucio sam se za sledece naslove:

God of War 3
Uncharted 2
Killzone 3
Heavy Rain
GT 5

Jel probao neko dante's inferno?

Ja sam je odigrao i na ps3 i na x360,bas mi se svidela igra.Naravno nije to GOWIII ali je dobra igra klasican hack'n slash pa ako to volis samo napred.

GoW 3 nemoj uzimati ako nisi igrao prva dva dela. Uzmi onda i GoW Collection ( kec i drugi deo na jednom blu rayu ), mozes ga naci uveliko ispod 20 evrica. :)

A koji su i bolji od GOW3.. :)

Uzmi lepo gow collection i gowIII i odigraj to sve po redu,jako dobro iskustvo.Jos ako imas mogucnosti da na PSP-u odigras chain of olimpus i Ghost of sparta.......

Hvala svima na predlozima! Odlucio sam se za sledece naslove:

God of War 3
Uncharted 2
Killzone 3
Heavy Rain
GT 5

Jel probao neko dante's inferno?

Heavy Rain nemoj da uzimas ako ne mislis da je zamenis kad zavrsis... Cela igra se svodi na kliktanje kroz QTE i to je to... Ni mrvice nema da moras da razmislis... Jedino sto je vadi je prica, mada i ona ima prilicno velike rupe i dosta je kratka (mozes i za jedno popodne da zavrsis igru bez problema)... Ako uzimas GOW3 onda ti Dante's Inferno ne treba... Ista stvar samo malo drugacija prica :)

I KZ3 nemoj da uzimaš ako ćeš samo SP da igraš. Nije nešto naročito priča u trećem delu. A ako ćeš da nastaviš u MP vode, onda uzmi

Dead Space 1 i 2, od mene preporuka :)

Defintivno sledece igre...

Metal Gear Solid 4
GoW Collection + GoW III
Red Dead Redemption
Uncharted 1+2

MGS4 nemoj ako si kao ja na primer, odigrao samo prvi deo, nekada davno na PS1, a nisi zagrižen za serijal. jer, ono je bukvalno film, a ja nisam imao živce da gledam, a malo akcije. Ako si fan, onda i MGS4 spada u dobar izbor.

Batali sve to nego knjigu u sake... :D

Kad covek cita savete ispade da ni jedna igra za ps3 ne valja :)

Niko ne reche nishta loshe za Uncharted.

Vjerovatno su GT5 i KZ3 trenutno najbolji izbor za onlajn igranje (ne znam kako na terenu FPS-ova po pitanju brojnosti stoji situacija sa BFBC2 i CoD: BO).
Oba Uncharteda ne treba propustiti.
Heavy Rain vrlo lako može da upadne u neku ''love or hate'' kategoriju.Nekome praćenje priče može da bude super, drugome smor.
GoW3, i ja imam utisak da su prva dva ipak bolja, ali to nikako ne znači da ovaj treba propustiti.
I HR i GoW3 su sada izašli u Platinum verzijama, pa mogu da se nađu povoljno...
Ako si zainteresovan za JRPG-ove, Valkyria Chronicles je sada jako jeftina, po mojem mišljenju to je odlična igra.
Takođe i Infamous treba ''čekirati'', uz ostale kvalitete to je naslov koji treba odigrati dvaput, kao heroj i antiheroj.

Valkyria nije JRPG igra, već "SRPG", taktička/strategijska sa stat-based elementima. Heavy Rain je katastrofa, zaobiđi je.

Poslednja izmena:
Assassin's Creed 2 + Brotherhood
Mass Effect 2
God of War 3 (plus collection ako nisi igrao prva 2 dela)
Castlevania Lords of Shadow
Gran Turismo 5

ovih 5 definitivno moras da probas ;)

Čovek ima dobar PC, PS3 je verovatno kupio da bi igrao ekskluzive a ne ono što je već dostupno na PCju.

Moja lista bi bila:

1) Uncharted 1/2
2) NBA 2K11 (na PCu online ne radi dobro)
3) GT5
4) GoW3
5) RDR/LA Noire
6* Demons Souls (nisam igrao ali kažu ljudi da je vrh igra)

Ko voli može još KZ2/3, LBP1/2, Infamous i Armored Core 4. MGS kao i Heavy Rain samo ako volite da gledate igre. Mada kažu da MGS ima super kvalitetnu priču, ja nemam živaca da sve to pregledam. Možda ako izađe collection. Ako voliš igre-filmove samo navali.

1) inFamous
2) Uncharted 1/2
3) GoW Collection/GoW3
4) Red Dead redemption
5) LA Noire

GT5 bih ti preporučio samo ako imaš dobar volan, jer je ono skroz drugačije i neviđeno iskustvo kada sam probao prvi put na volanu, neverovatno, stvarno

1.COD kreni redom ;) 2.Red Dead Redemption 3.Uncharted 1+2 4.Assassin's Creed 2 + Brotherhood 5.NFS Hot Pursuit 6.Final Fantasy XIII

PS3 je verovatno kupio da bi igrao ekskluzive a ne ono što je već dostupno na PCju.
Dobra opaska. Dakle, uzeo bih PS3 ekskluzive.

Prepravljena lista

1) Uncharted 2
2) Demon's Souls
3) GT5
4) GoW3
5)?

Ima li nesto slicno Blood Rayne :) secam se da sam pre mnogo godina igrao na PC-u?

Poslednja izmena:
Pa barem meni jeste tako, možda zato što nikad do tad nisam igrao trke sa volanom, ali sada ne mogu da razaznam je l' ovo tvoje likovanje jer si probao nešto bolje ili sarkazam :) ?

Dobra opaska. Dakle, uzeo bih PS3 ekskluzive.

Prepravljena lista

1) Uncharted 2
2) Demon's Souls
3) GT5
4) GoW3
5)?

Ima li nesto slicno Blood Rayne :) secam se da sam pre mnogo godina igrao na PC-u?

Nabavi i Castlevania LOS obavezno, nije PS3 ekskluziva ali je konzolaska ekskluziva (nema PC verzije)

Nazad
Vrh Dno