Šta je novo?

Koji Wireless ruter

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
Dakle uzeh laptop, pa mi treba wireless da bih mogao da se shetam po kuci , izlezavam na krevetu i ostalo 😀

Imam SBB kuci, skidam pretezno po ceo dan neshto pa mi treba neki solidan ruter...

Razmishljam se vec neko duze vreme o Asus-u WL500G Premium, ali me zanima da li se isplati toliko para dati za njega, ili ima neko jeftinije reshenje koje bi mi korektno zavrshavalo posao. Dakle samo da se nakaci i da radi, ostalo mi je manje bitno🙂

Poprilicno mi je hitno 🙂

:wave:

Ma koji hoćeš, ako ti ruter ispravan, radiće. Stricu sam na SBB stavio neki Allied Telesyn najjeftiniji, ne mogu da se setim oznake i super radi. Ja koristim Linksys WRT54G na SBB i takođe lepo radi, nema tu neke posebne filozofije.

Kod ovog asusa mi se josh ranije svidela opcija da skida dok je komp iskljucen, tako da sam se na kraju posle saveta nekoliko ljudi ipak za njega odlucio jer kome god sam spomenuo model bilo je samo : " to ti je fenomenalan ruter" 🙂

Hvala u svakom slucaju 🙂

:wave:

Najiskrenije i najtoplije ti preporucujem linksys.... Ovaj sto BaneR ima sam prodao na tone. Nijedan ikada vracen. Nijedan nije pravio problem. Fino ga setujes i nikada, ali nikada neces imati probleme sem ako ne dodju sa strane provajdera! AT takodje preporucujem, ASUS nikako, ne znaju oni sa mreznom opremom, mada opet iskreno, Za mrezu do 10 racunara svaki glupan moze da napravi vrhunski uredjaj jer tu nema neke filozofije. Moj favorit Linksys jer je to Cisco za kucu 😉

Nazad
Vrh Dno