Šta je novo?

koji wireless mis?

petar.ostoja

Cenjen
Učlanjen(a)
08.08.2012
Poena
170
Potreban mi je kvalitetan obican bezicni mis. Ne treba da ima neka cuda, samo dva osnovna dugmeta i skrol. Slabo ce biti koriscen u gamingu, vishe za generalni rad na racunaru, surf, filmovi, word...
Mis treba da bude malo vecih fizickih dimenzija, da legne lepo u ruku. Ruka nije ripida, al' nema male ruke kod coveka od 2m

Dajte predloge da uzmem sto kvalitetniji mis za sto manje para, tj best-buy za navedene potrebe

Takodje preporuka, koristim ga vec godinu dana i mislim da je best value for money ,pozdrav!!

Nikada nisam imo Gigabyte mis, ali poslusacu vas posto svuda vidjam reci hvale za ovaj model.
Do sada sam koristio Logitech i nikada se nisam pokajao, nadam se da ce me i ovaj sluziti duze od garancije :D

Nego htedoh da pitam, kojih je dimenzija ovaj mish (duzina, sirina)?
Da li je k'o za lap-top, ili normalan desktop?

Stigao mi je danas. Prvo sam se odusevio dizajnom, pa kad sam ga prikacio na komp, razocarao sam se radom, pa kad sam nasao sta je problem, opet se odusevio. :p

Ateluv, problem je u ovom usb transmiteru. Kad ga prikljucim na komp, pravi problem, jer je daleko od misa. Pravi veliki lag, brljavi, nece da radi na podlogama, itd.
E resenje kosta 100 din, ako ne i manje... Uzeo sam kraci usb produzni i okacio transmiter na njega i stavio na sto.

Sad radi mis, razbija. :D

Odusevio sam se dizajnom, kvalitetom izrade, ergonomijom. Vrh je. Samo je taj transmiter problem...

E da te pitam vezano za misha. Kada ga horizontalno pomerash ali jako polako (po destopu recimo) da li hoce da secne (tipa ne pomera se sekund pa onda odleti) ili se ravnomerno pomera u kontinuitetu?
Bitno mi je jer bi burazer malo da pika CS pa mu znachi ovo zbog preciznog nisanjenja ;)

Stigao mi je danas. Prvo sam se odusevio dizajnom, pa kad sam ga prikacio na komp, razocarao sam se radom, pa kad sam nasao sta je problem, opet se odusevio. :p

Ateluv, problem je u ovom usb transmiteru. Kad ga prikljucim na komp, pravi problem, jer je daleko od misa. Pravi veliki lag, brljavi, nece da radi na podlogama, itd.
E resenje kosta 100 din, ako ne i manje... Uzeo sam kraci usb produzni i okacio transmiter na njega i stavio na sto.

Sad radi mis, razbija. :D

Odusevio sam se dizajnom, kvalitetom izrade, ergonomijom. Vrh je. Samo je taj transmiter problem...

E vala ako nema metar dometa I ne treba mi :p nisam to pokusavao jer sam mislio da daljina nije problem :)

Mnogo glupa mana. Bas neozbilno za gigabyte. Ali dobro. Radi ovako super. Ja se prvo spremao da ga vratim,
ali kad sam provalio posle sta je problem, nije mi se cimalo oko reklamacije, a i bas mi se svideo mis.

Kupio ga, stavio prijemnik na sto i da ne ureknem radi besprekorno :)
Nije mu mana da nema domet, vec mu neke druge stvari blokiraju/otezavaju prijem signala. Kad sam ga utakao u komp sa prednje strane, secka jer mu ja svojim telom blokiram signal, a ovako kad je prijemnik na stolu radi sasvim solidno ;)

Kupio dva komada ec0600 - ergonomski i funkcionalno jako dobar mis. Ipak moram da primetim da nije sampion sto se dometa tice npr. ne radi iz fotelje ako je receiver utaknut sa zadnje strane. :)

kod mene radi dobro na razdaljini oko 3m, jedina zamjerka je sto ne radi po svakakvim podlogama, kad ga koristim po krevetu (posteljina pamucna) desava se da pocne brljati, a kad na isto mjesto (razdaljina ista) stavim podlogu on radi odlicno! :/ to je jedina mana koja meni smeta..

Vrh Dno