Mislio je na cashbackВјероватно да бих, а овом дијелу другом породице surfshark је нашто по вољи био најмилији.
Za 60e jednom 5min...Video sam tu foru ali ipak uzeo SurfShark direktno sa njihovog sajta, nesto me sve to zamara.
Ja sam za.Ako nema ogranicenjaSurfshark treba uzimati ovde u grupi izadje dzabe, posto je neogranican share.
Udruzi se 10 clanova izadje 5USD/po osobi za 27mesecia
Fair Usage Policy: While unlimited, the service is designed for personal, non-commercial use. Extremely high, unusual traffic volumes (e.g., sharing the account with dozens of people outside your household or running massive, high-bandwidth data-mining operations) may trigger, in rare cases, automated, temporary, or permanent account limitations for violating the Terms of Service.
Za te svrhe ti stvarno nije potreban VPN.Drugari, koja je svrha posedovanja/korišćenja VPN-a?
Da li je i pored korišćenja Brave pretraživača potreban VPN?
Ja koristim Brave za: čitanje foruma, kupovinu/prodaju i Jutjub.
To se podrazumeva, dogovore se da to ne rade i reseno. Mi to ovde pretezno radimo za streaming iz drugih regija i slicno.Nema ograničenja, ali:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari