Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Da li preporučujete besplatan windscribe vpn, potreban mi je da ažuriram softver na mom realme telefonu?
Edit: predložite ako znate neki bolji besplatni za telefon.
 
Seed4Me kuponi za novoregistrovane:
TOOSHEH - 6 meseci (probao, radi)
SHARE21 - 1 godina (nisam probao)

Mislim da je ovo bolje od bilo kog "besplatnog" VPN-a koji se nudi i u pogledu mogućnosti i u pogledu bezbednosti.
 
nisam siguran da postoji i jedan
 
Mene zanima da koristim VPN na TizenOS tj.da odblokiram neke aplikacije koje imaju geo-blokadu. Da li može nešto da se uradi na ruteru da VPN može da se pali/gasi preko rutera ili da se selektuje na koji uredjaj koja zemlja da se upali preko VPN? Ili komp da šalje VPN konekciju na TV ako su oba uredjaja povezana na istu WIFI mrežu
 
@Fidel Ne postoje VPN klijent aplikacije za Tizen OS. A koliko sam upućen ni za LG-ev WebOS. Znači direktno ne može a indirektno zahteva uređaj sa 2 mrežna interfejsa sad da li će to da bude ruter (čiji firmware ima VPN klijent funkcionalnost), komp, Raspberry Pi...


@Sunshine4747
Sve može kao imaš odgovarajuću opremu i znanje / razumevanje šta treba da uradiš.

Sa ruterom koji naši internet provajderi dele korisnicima to sigurno ne može da se završi, znači mora drugi uređaj između TV-a i rutera taj posao da odradi.
 
Poslednja izmena:
Znači ništa od VPN-na TizenOS. Moraću onda da kupim Android box (na njemu da instaliram VPN) pa da priključim na TV. Hvala na odgovoru.
 
@shamanNS
Nemam Samsung TizenOS TV...
@Sunshine4747
Probao si da li moze VPN na ruter koji imas? Umesto android box-a - ima raznih po raznim cenama, mozes da uzmes neki drugi jeftiniji ruter na koji moze da se instalira VPN kao i OpenWrt, gde je jos veci izbor VPN. RPi 4 2GB skuplji je od takvog rutera.
 
@Fidel nemam ni ja pa znam da nema VPN aplikacija :)
Kao što znam i da većina SmartTV OS ne podržava konektovanje na WiFi signala koji su zaštićeni sa EAP / WPA Enterprise pa nema ni kačenja na UniFi mrežu ;)
 
Zar je ovde neko takmicenje u toku? Dodajem tvoja 2 smajlija tekstualno, inace iste ne koristim.
Bez sumnje, dobra je namera s tvoje strane.
Obicno ljudi ne krenu ili previde najjednostavnije resenje, otud i onaj post.
@shamanNS

Ruteri kostaju oko 4000. Pisem i modele, ako je android box koji bi uzeo skuplji . Ruter je jednostavnije i bolje resenje, ako ti treba samo VPN.
@Sunshine4747
 
A koji ruter je dobar da se na njemu stavi VPN? I da li će na ruteru da se podešava koji uredjaj ima koju VPN lokaciju ili će biti jedna lokacija za sve priključene uredjaje?
 
Gledaj ruter na koji može da se instalira openwrt. Uglavnom se može ostvariti jedna VPN konekcija koju koriste svi uređaji u mreži, za vise konekcija i neka napredna podešavanja, treba i bolji ruter. Bilo koji Mikrotik to može ali je podešavanje poprilično komplikovano, a wifi na njima uglavnom nije za pohvalu, tako da ukoliko baš nemaš potrebu za time, bolje idi na neki "civilni" ruter, tipa Asus.
 
Nešto to mnogo komplikovano da se instalira VPN na ruter, ne bih baš to da uradim. Nego koji Android box (do 100 evra) da uzmem i da stavim na TV i koji je najjači VPN za Android?
 
Ima li na neki dobar na novogogišnjem popustu ili tek od 25. ?
 
Imam internet super nove i nalayim se iza CG NATa da li mog sa nekim VPN da prosledim port i uspostavim komunikaciju p2p
 
Ljudi, dajte predlog za neki VPN koji sigurno radi za Luxemburg, Francusku, Nemacku ili Belgiju. Tj. da rade lokacije iz tih zemalja. Da bude stabilan, cena nije presudna.

Ortak je probao Surfshark i pucao mu je za Luxemburg i Francusku, pa ga prebacivalo na Indiju i tako negde. Treba da bude stabilno u neke od

Hvala!
 
Poslednja izmena:
evo sad sam proverio nord, i radi skoro pa punom brzinom
12605077162.png
 
Nije toliko do brzine koliko je do toga da bude stabilan bez pucanja.
 
Nord ima preko 20 fra servera. Evo gledao sam France 2 stream, ni jednom nije štucnulo

12605940212.png
 
FastestVPN lifetime za do 5 uređaja za 12e, radi odlično i podrška preko aplikacija za dosta uređaja.
 
FastestVPN lifetime za do 5 uređaja za 12e, radi odlično i podrška preko aplikacija za dosta uređaja.
Hvala na preporuci, uze juče zbog turskog Epic.
Sve radi, a isplatiće se već na uštedi za jednu igru.
Nego, dva pitanja.
Prvo, stavio sam da se Vpn podiže sa sostemom, ali svaki pit mi traži da ponovo upisujem password i user pre nego što se digne iako mu svaki put stavim da pasvord zapamti, i automatski krene sa radom. Ima neko rešenje?

Drugo da li je neko testirao ovaj vpn za srpski HBO u inostranstvu? Da li radi?
 
Nazad
Vrh Dno