Šta je novo?

Koji volan?

BL@CK DE@TH

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2003
Poena
619
Zanima me koji volan da uzmem a da nebude mnogo skup.Video sam neki MOMO force ali on kosta 13.000.Isto sam video i logitecov Formula force koji kosta 5.000.Sad mi recite koji je bolji.

Pa naravno da je bolji ovaj od 13000 :) .Ja imam Logitech sa Force Feedback-om i zadovoljan sam sa njim pogotovo sto mi radi na Sony PS 2,a pogledaj i Saitech-a R440 meni se opako svideo

BL@CK DE@TH je napisao(la):
Zanima me koji volan da uzmem a da nebude mnogo skup.Video sam neki MOMO force ali on kosta 13.000.Isto sam video i logitecov Formula force koji kosta 5.000.Sad mi recite koji je bolji.

sva oprema koja nosi naziv LOGITECH zadovoljava potrebe igracha, ovo ispade kao reklama za isti ali to je fakat

I ja se slazem sa tim,pogotovo za MOMO Force ali je ipak previse skup

A da li se isplati kupovati one od 5-10 eura.Verovatno je to neko s**** od volana.

Ja prvi put cujem za tako nesto :) Ja mislim da te je neko *****avao :) ili si nasao misa u cenovniku koji ima tockic(wheel) :)

A da li se isplati kupovati one od 5-10 eura.Verovatno je to neko s**** od volana.

Kupi bilo sta samo da nije Genius.

Zare je napisao(la):
...
Kupi bilo sta samo da nije Genius.

Saiteka nisam imao prilike da testiram ali dizajn im je PERVERZIJA, dok Genius pa to nije ni za ukras kamoli za neshto drugo

I ako bas hoces volan za koji se neces kasnije pokajati zaobidji Logitech Formula (Force) GP, jer ima ocajnu preciznost pri sredini. Jos jedna preporuka za Saitek r440, jos mu nisam nasao ni jednu manu, izdrzljiv je, precizan i vredi koliko kosta.

I ako bas hoces volan za koji se neces kasnije pokajati zaobidji Logitech Formula (Force) GP, jer ima ocajnu preciznost pri sredini. Jos jedna preporuka za Saitek r440, jos mu nisam nasao ni jednu manu, izdrzljiv je, precizan i vredi koliko kosta.

A koliko kosta? :?:

Ovaj volan obavezno nemoj Genius Speed Wheel Formula.Moj ortak ga je kupio pre dve nedelje i vec je u stanju raspada a ovej kad je vozio bojao se da ga ne okrece prejako da ne pokvari :mrgreen: tako da DONT TOUCH IT ! ! !
Klimavo :D ;)

A koliko kosta? :?:

Ja sam ga pre jedno godinu dana platio 80e (nov) kod nekog tipa koga sam nasao na yu.oglasi
Inace, slazem se za Genius, goreg krsha nema. Moj prvi volan je bio Genius Speed Wheel koji se pokvario za 3 dana, pa su ga popravili, pa se posle ponovo pokvario, pa sam ga ja popravio, pa se posle ponovo pokvario, pa me je vise mrzelo da se za*ebavam i uzeo sam Saitek.

neznam koliko kosta kod nas u italiji je bio 120e, to je microsoftov sidewinder force feedback, cudo od volana.

cvijovic je napisao(la):
neznam koliko kosta kod nas u italiji je bio 120e, to je microsoftov sidewinder force feedback, cudo od volana.

Microsoft Sidewinder je kod nas oko 5000-5500. Nije bas cudo, ali je vrlo dobar, i ja ga imam kao rezervni volan, sa onim "glavnim" ne moze bas da se poredi. ;)

Inace, kao i vise puta dosada, preporucujem Thrustmaster, narocito Modena 360 model kao jeftiniju ne FF varijantu.

Koji je best-buy volan bez FF-a? A ako je recimo ogranicenje ~ 60e?

zaghy je napisao(la):
Koji je best-buy volan bez FF-a? A ako je recimo ogranicenje ~ 60e?

drapin je napisao(la):
Inace, kao i vise puta dosada, preporucujem Thrustmaster, narocito Modena 360 model kao jeftiniju ne FF varijantu
Mislim da je bio oko 4000 poslednji put kad sam gledao

drapin je napisao(la):
...

Mislim da je bio oko 4000 poslednji put kad sam gledao
Nemoj da me drzis za rec ali mislim da sam ga video u Mikro Knjizi pre neki dan za 3500-3600 din

Nazad
Vrh Dno