BL@CK DE@TH
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.04.2003
- Poena
- 619
Zanima me koji volan da uzmem a da nebude mnogo skup.Video sam neki MOMO force ali on kosta 13.000.Isto sam video i logitecov Formula force koji kosta 5.000.Sad mi recite koji je bolji.
BL@CK DE@TH je napisao(la):Zanima me koji volan da uzmem a da nebude mnogo skup.Video sam neki MOMO force ali on kosta 13.000.Isto sam video i logitecov Formula force koji kosta 5.000.Sad mi recite koji je bolji.
Za te pare samo to je i mogao da nadjeCalibra 4WD je napisao(la):Ja prvi put cujem za tako nestoJa mislim da te je neko *****avao
ili si nasao misa u cenovniku koji ima tockic(wheel)
![]()
BL@CK DE@TH je napisao(la):A da li se isplati kupovati one od 5-10 eura.Verovatno je to neko s**** od volana.
Zare je napisao(la):...
Kupi bilo sta samo da nije Genius.
I ako bas hoces volan za koji se neces kasnije pokajati zaobidji Logitech Formula (Force) GP, jer ima ocajnu preciznost pri sredini. Jos jedna preporuka za Saitek r440, jos mu nisam nasao ni jednu manu, izdrzljiv je, precizan i vredi koliko kosta.
BL@CK DE@TH je napisao(la):A koliko kosta? :?:
cvijovic je napisao(la):neznam koliko kosta kod nas u italiji je bio 120e, to je microsoftov sidewinder force feedback, cudo od volana.
zaghy je napisao(la):Koji je best-buy volan bez FF-a? A ako je recimo ogranicenje ~ 60e?
Mislim da je bio oko 4000 poslednji put kad sam gledaodrapin je napisao(la):Inace, kao i vise puta dosada, preporucujem Thrustmaster, narocito Modena 360 model kao jeftiniju ne FF varijantu
Nemoj da me drzis za rec ali mislim da sam ga video u Mikro Knjizi pre neki dan za 3500-3600 dindrapin je napisao(la):...
Mislim da je bio oko 4000 poslednji put kad sam gledao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari