Šta je novo?

Koji volan i mis?!?

NSX

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2002
Poena
690
Od miseva Logi MX510 za 40 EUR, MX1000 za 90 EUR, Speed Linkov Razer Viper 1000 dpi za 55 EUR (ima li on kakve veze sa original razerom?!?)) ili jednostavno Mistify Razer Boomslang 2100 koji zajedno sa speedpadom kosta oko 80 EUR i to je limited edition. Kod misa mi je najbitnija preciznost, i da ima tezinu, i da nije mali, eto a najvise mi se svidja ovaj zadnji zbog rezolucije ali ne moze se naci kod nas, da li bi mogao neko da ga dobavi od vas, casticu ga?!?

Od volana me zanima Speed Link SL6690 sa FF koji moze na Sony PC XboX...i kazu da je odlican volan za 80 EUR, meni se svidja zbog Gran Turisma a i zbog Formule i Rallyja na PCu tako da ne moram 2 volana da uzimam.

Zahvaljujem unapred na svim odgovorima.

Koji ti je to speed Link,imas neki link?
Gde si ga nasao?

Gde ima za 1300? Svuda vidim neke cene preko 2000?

Deluje odlicno ovaj model 6690,jel imas neki kontakt gde mogu da se pogledaju uzivo?

Je***e, pa ovaj Speed link ima da se uzme blizu mog posla, neka radnja za Playstation i one lazne Sege, ja usao da pogledam, pre d4esetak dana, vidim vrh izgleda, ono kao rucna, menjac, al sam mislio da je neki deciji, cena mu je 6000 i nesto, pogledacu ponovo....

Calibra, ako hoces da ga pogledas, radnja je na kraju Bulevara, gde okrecu tramvaji, 7-ica, 6-ica, 5-ica, 14-ica... videces u tom redu gde su sve prodavnice, ima pekara, apoteka i tako to...

Sad sam zvao dilere koji ga imaju i cena je oko 6600-6800 dinara,i svi imaju po 1 kom.
Pisao sam i uvozniku da nam da neku extra cenu na 5-10kom

Pa kakav je, jesi se raspitao za to... mozda je sra**e, a samo lepo izgleda, koliko vidim ona rucna se lepi na sto, pa to bi odvalio u prvoj krivini, i nekako mi je izrada jeftina, kakav je ovako, jel precizan, papucice jel dobro reaguju, zna neko...?

Calibra 4WD je napisao(la):
Sad sam zvao dilere koji ga imaju i cena je oko 6600-6800 dinara,i svi imaju po 1 kom.
Pisao sam i uvozniku da nam da neku extra cenu na 5-10kom

samo da ga neko proba i kaze kakav je u odnosu na Logitech FF. Ako bi mogli da ga dobijemo za neshto preko 5K dinara to bi bilo extra. Naravno, pod uslovom da valja...

Definitivno speed link nije na nivou Logitecha,bio je moj ortak u radnji i video ga,isuvise plastican,losa izrada....

Sta bi,gde ima za 1300? Mogao bih menjati mog A4 Techa.

Calibra 4WD je napisao(la):
Definitivno speed link nije na nivou Logitecha,bio je moj ortak u radnji i video ga,isuvise plastican,losa izrada....

OK sta drugo uzeti za 80 evra a da radi na PS2 i na PCu?!?

Btw niko mi ne rece koji mis da uzmem od ovih.

Calibra je dobio popust kod uvoznika Logija pa ko je zainteresovan za volane Gp (crveni) i Momo neka ga kontaktira. Vise ljudi manja cena.
Za crveni preporucujem koristio sam ga 4 godine i sada je kod drugog vlasnika koji je extra zadovoljan a sada imam Momo, za njega sve najbolje. Inace crveni radi i na PS2 dok mislim da Momo ne radi.

pokushao sam da se registrujem na NK ali nikako da mi stigne confirmation email... za koliko vremena ce biti ova akcija?

U toku sledecih 5-6 dana ali kako Calibra rece moguce da ce i kasnije moci da dobije na komad nizu cenu ako sada probije led sa vecom kolicinom.

OK, smatrajte me zainteresovanim, ja sam jurio najbolju cenu za Formula GP FF (crveno crni), prijavicu se i na NK samo kad mi stigne confirmation mail za registraciju.

Pozdrav

Zvao sam ultru i rekli su mi da uskoro izlaze SL-6695 i 96 koji ce biti potpuno gumirani, mozda bi se isplatilo sacekati.

Usput, rekli su mi da je Speed-Link POHVALJEN na sajtu nacionalna klasa :D :D

Nazad
Vrh Dno