Šta je novo?

Koji volan da kupim?

• Začetnik teme Začetnik teme vlayza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vlayza

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2007
Poena
645
Planiram da kupim prvi volan, pa mi treba savet. Uzeo bih neki koji ima force feedback, ali ne bih baš davao mnogo novca za njega. Dakle neka niža, ili niža srednja klasa. Hvala unapred.

Polovan Logitech DFP npr.

Ili polovan momo (prvu verziju sa koznim volnom pogotovo); po meni ispod toga ne treba ni gledati!! Mada i G25 ima polovnih po 130-150e tako da ako ima mogucnosti dalje ne treba ni razmisljati!! Imao sam i jedan i drugi pa pisem iz iskustva!!

Ili polovan momo (prvu verziju sa koznim volnom pogotovo)

Pre ces naci belog medveda u Maxi diskontu 😀

@ vlayza

Situacija ti je ovakva, smesan je izbor i kod nas a i u svetu, za te novce odnosno za prvi konkretan volan, uzmi Logitech Formula Force EX, ako uopste ima kod nas, i to je to, nemas nista drugo, svi ostali su uzas boziji, Genius i ostale nikako.. Sve ostalo a da je dobro je duplo skuplje, poput novog Momo-a ili Driving Force GT koji izgleda nema vise kod nas..

Nisam rekao da nema nijedan, ali koja je sansa da je slabo koriscen, ako je iole normalnije koriscen nesto mu sigurno fali do sad 🙂

Sto se tice ispod 100e, Formula Force GP je bio vrh volan, kostao je oko 50e kad sam ga ja uzeo davne 2004-e, a njegov naslednik Formula Force EX je losiji, ali opet sasvim ok za prvi volan..

Nazad
Vrh Dno