Šta je novo?

Koji uzeti...

The pocetnik

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
649
Aopenov cd rezac 24x ili Plextor 24x.Inace,ista im je cena samo plextor ima 4MB buffer,a aopen 2MB.Inace,rezac cu da koristim u kucne svrhe i tu i tamo nesto sa strane da narezem.Nije mi toliko bitna brzina,koliko kvalitet rezanja i dugotrajnost.

Za Plextor ne znam, ali ako hoces pouzdanost i mogucnost chitanja i pisanja najrazlichitijih diskova onda uzmi Teac-a. On je neshto sporiji po testovima pri 24x rezanju od ostalih pisacha ali ima ujednacene performanse i snalazi se sa svim medijima, shto nije sluchaj sa Aopen-om. Ako je Teac skuplji onda je i Aopen potpuno ispravan izbor.
Mada sachekaj da ti Bane odgovori poshto je on ipak autoritet kad su pisachi u pitanju(ja ovde prenosim ono shto sam prochitao po netu- cdrinfo,cdrlabs itd...).

The pocetnik je napisao(la):
Aopenov cd rezac 24x ili Plextor 24x.Inace,ista im je cena samo plextor ima 4MB buffer,a aopen 2MB.Inace,rezac cu da koristim u kucne svrhe i tu i tamo nesto sa strane da narezem.Nije mi toliko bitna brzina,koliko kvalitet rezanja i dugotrajnost.

Gde si to nasao da je Plextor ista cena kao i Aopen?

Ma Plextor je strawa, ja imam pisac te marke i odlicno me sluzi.Znam da to ne znaci da ce i tebe super sluziti, ali se radi o najboljoj firmi.Neces se sigurno preci ako uzmesh Plexa.

Nazad
Vrh Dno