Šta je novo?

Koji USB flash sa "peteljkom"

• Začetnik teme Začetnik teme outlaw
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

outlaw

Uzvišen
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
2,525
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 7 5700X w/ AMD Wraith Prism LED RGB Cooler
Matična ploča
MSI™ B450 Tomahawk Max
RAM
32GB DDR4 3200MHz Kingston™ Fury Beast RGB KF432C16BB12AK2/32
GPU
Gigabyte GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G
Storage
ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD 512GB M.2 2280 PCIe & WD Red Plus WD40EFPX 4TB CMR
Zvuk
Creative Sound Blaster Z
PSU
BeQuiet Pure Power 12M 750W ATX 3.0
Kućište
NZXT H5 Flow w/ 4x Arctic P12 PWM PST A-RGB 0dB & 2x Arctic P14 PWM PST A-RGB 0dB circus
Monitor
Samsung SyncMaster 2443BW 24" 1920x1200
Miš & tastatura
Logitech G502 Hero & Logitech K740 Illuminated Keyboard
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S26 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch6 Classic 43mm
GoPro HERO12 Black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Treba mi USB flash disk koji ima "peteljku" da mogu da ga okačim npr. na ključeve i slično. "Peteljka" treba da bude na telu diska, a ne na poklopcu.

Gledao sam u nekoliko radnji u gradu, onako usput, ali nisam video ništa. Dajte neki konkretan model ako znate, čisto da ne bauljam previše. Nebitna je brzina, marka, model...

Hvala unapred :wave:

A mozes i ovo da zakacis 😀

VerbatimFlash1.JPG

ma bre kupis mobile hard 40GB je 70 eura + 25 eura za aluminium (firewire + usb2.0) 2.5" case 😀

illidan je napisao(la):
ma bre kupis mobile hard 40GB je 70 eura + 25 eura za aluminium (firewire + usb2.0) 2.5" case 😀
Tešku ću ga nositi uz ključeve 😀 Treba mi nešto što će non-stop biti samnom, čak i kada ga zaboravim...

Ovaj Apacer nije loš...

Apacer je sjajan. Ja sam posedovao sporijeg mu brata, HT202. Razlika samo u brzini i boji (siva). Nikad problem oko citanja, upisa ili "pokvarenih" fajlova. Plus, za razliku od nekih drugih flasheva, nikad nije pravio problem kod kopiranja preko starijih verzija TCa (<6.50).

Poslednja izmena:
RazbojNick je napisao(la):
Apacer je sjajan. Ja sam posedovao sporijeg mu brata, HT202. Razlika samo u brzini i boji (siva). Nikad problem oko citanja, upisa ili "pokvarenih" fajlova. Plus, za razliku od nekih drugih flasheva, nikad nije pravio problem kod kopiranja preko starijih verzija TCa (<6.50).
Ovo samo mogu da potvrdim...

Genghis Khan je napisao(la):
Corsair Flash Voyager
Ovog imam i ja, model od 2GB.

Međutim, dobila žena od firme pre neki dan Kingston Traveller II od 1GB (košta oko 50e). Na mojoj mašini radi osetno brže iako je deklarisan samo na 7/11MBps (običan Traveller deklarisan na 3/6MBps).

Konkretno, kopirao sam neke filmove po 700MB. Corsair upisuje 9MBps, čita 19MBps (Total Commander), a Kingston TII upisuje 10.5MBps, a čita 25MBps, daleko preko specifikacije. Naravno, Apacer je još brži.

Vidim slike ovog Kingston Traveller II na netu, ali nisam siguran, da li ima "rupicu" da ga okačim za nešto?! Rekao bih da ima...

Dosta malecnu ali ima.

Nazad
Vrh Dno