U cemu tacno nisam u pravu?Polako RazbojNick,nisi u pravu!Prvo ima dosta (sada vec svi) BT dongle-ova sa 1.2 verzijom BT-a,jer sada ogromna vecina mobilnih uredjaja koristi v1.2 a za one uredjaje (najnoviji mobilni telefoni recimo) koji koriste v2.0 BT postoje i odgovarajuci BT dongle-ovi!!
Zato je moja preporuka da potrosis oko 25 eura i uzmes MSI Star key (valjda sam potrefio naziv) koji je v2.0 i koristice ti za svaki sadasnji model mobilnog a svakako i za buduce jer je ipak razlika u brzini prenosa trostruka pa ako sad uzmes v1.2 kajaces se kad uzmes sledeci telefon a on bude imao v2.0 BT!!
Pozdrav ,)
da, ali zato nemas obex, nego moas da saljes i potvrdjujes 1 po 1 fajl, jel tako? :dja koristim taj mali msi btoe ali bih ipak preporucio,na prvu loptu,gigabyte koji je slican po ceni (nesto oko 1600 din) a plug&play je tj. ne trebaju driveri za xpsp2. znaci preporucujem ga samo zbog toga sto je plug&play, instalirao ga kod brata i rad
Oko brzine prenosa nemoj da brines,svi rade ok. Posto sam ih dosta probao,recicu ti kratko: Svaki ispod ~1500din je skart!!! Uzmi Class 1 i neki BRAND NAME.
U cemu tacno nisam u pravu?
Mislim da bi lista bila poduza da je pisem (a nije mnogo ni bitna takva lista jer je dovoljno reci da ce svaki sledeci model telefona imati v2.0 BT),ali recimo da sve novije Nokie koriste v2.0 BT,cak pojedine imaju i Wi-Fi,isto tako i ostali proizvodjaci vec forsiraju sve middle i high end modele sa v2.0 BT-om i onda ne vidim razlog ustede par stotina dinara pa da se posle kajete kad imate trostruko manji prenos od moguceg a ustedeli ste neku sicu koju ce te potrositi na druge stvari za dan!!
PretendeP,gde nadje taj malerozni avatar,tip bas nije bio rodjen pod srecnom zvezdom!? :d
Pozdrav ,)
da, ali zato nemas obex, nego moas da saljes i potvrdjujes 1 po 1 fajl, jel tako? :d
mogao bi Lomnica_city da nam kaze svima koji poznatiji modeli koriste bt 2.0😉
Ili si pogresno skapirao ili nisi citao. Ne govorimo Bluetooth standardu 1.1, ili 1.2, ili 2.0, vec odgovaram ZoNiju na pitanje da li je USB[/u] 1.1 dovoljan ili mora 2.0.U onom da mu je v1.1 sasvim dovoljan i da je v2.0 ipak"overkill"sto nije tacno,jer svi mobilni telefoni danasnjice imaju ili v1.2 ili v2.0 BT tako da tvoj predlog da mu je dovoljan v1.1 dodje bas kao"underkill"!! 😀 😉
Pozdrav ,)
kod sonyericsonna, cak i novijih, protok je oko 50KBPS. koliko ti delimire postizes pri transferu?
MSI Star key
To je ono o cemu sam pisao, u praxi su brzine mnogo nize. 30kb/s sam postizao i ja preko ISSC donglea koji je v1.2 (~90 kb/s max).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari