Šta je novo?

Koji uninstaller?

paradizo

Slavan
Učlanjen(a)
13.12.2009
Poena
425
Molio bih vas da mi preporucite dobar program za ovu svrhu a da nije "opasan" za upotrebu,mislim da se njime zbog nestrucnosti ne nacini steta tj. obrise i ono sto ne treba.Da li ima takav program?Hvala najlepse:)

revo uninstaller, besplatan, detaljan i neces obrisati nista sto ne treba

Izgleda da ne znam ni pravilno da napisem naziv programa a kamo li nesto drugo?Da li da skinem sa njihovog sajta,da li neko ima pass ili sta se vec trazi za trial verziju?Molim vas da mi pomognete:zgran:

Koji ce ti djavo to. Po meni totalno bespotrebno. Nista racunar ubrzati neces ako izbrises neki program sa tim alatom. Samo mozes napraviti problem.:)

Zahvaljujem,skinuo i instalirao,sutra cu probati da ga upotrebim.Samo jos jedno malecno pitanje,da li moze da obrise ostatke vec obrisanog programa ili taj program mora ponovo da se instalira?Konkretno radi se o ACDSee Pro 6?

Your Uninstaller koristim godinama.

@ Stjepan_Zarez

Dobro dodje jer cisti odma i registry za tom aplikacijom.

Molim vas da mi objasnite cime da ocistim program koji mi smeta a obrisao sam ga Windows alatkom?

Your Uninstaller koristim godinama.

@ Stjepan_Zarez

Dobro dodje jer cisti odma i registry za tom aplikacijom.

I osjetis li da radi brze ili bolje posle toga :D i opet mu promakne dosta. Dovoljno je neki cistac da brise temp, cache, junk i slicne za*ebancije...i da racunar prodise;)

Nego u glavi utripovao da je bolje i to je to:D

Poslednja izmena:
Koji ce ti djavo to. Po meni totalno bespotrebno. Nista racunar ubrzati neces ako izbrises neki program sa tim alatom. Samo mozes napraviti problem.:)
Ocigledno nisi koristio program. Nije niko pominjao ubrzavanje sistema vec temeljno brisanje. Ne pricaj napamet.
Molim vas da mi objasnite cime da ocistim program koji mi smeta a obrisao sam ga Windows alatkom?

Imas opciju Trace Programs i Force Uninstall pa se poigraj malo s' tim jer mi nije najjasnije sta zelis.

Veliko hvala:wave:

Bespotrebno se opterecujes glupostima. Sve je to placebo efekat.

Kod nekih programa windows-ov uninstaller ne moze bas sve izbrise tako da ne bih rekao da je bas placebo... Ja licno ga vise ne koristim, dovoljan mi je ccleaner.... jedino ako budem imao nekih problema sa uninstall-om , tada cu ga instalirati.

izgleda da nisi bas informisan pa je za tebe glupost. nedavno sam odinstalirao program redovno, medjutim u registry je ostao unos od njegovog servisa. i svaki put kad se win dize monitor mi se ugasi na nekoliko sekundi. pogledam u events..kaze ne moze da pokrene servis, pokusam ja rucno..i nema sanse (servis inace ni ne postoji, a registry mu govori da treba da ga pokrene)
pola dana sam iscitavao net dok nisam nasao sta je uzrokovalo.
nisam hteo da ga brisem sa revo, mislim se svakako je program od 5 mb...nece puno djubreta ostaviti za sobom.
a svakako sluze dobro ovakvi programi za uklanjanje av, koji imaju obicaj da nece da se odinstlairaju.
ne mora registry da gomila bespotrbne informacije ako ne mora

Naravno da nije, verovatno nije ni probao program.

Bespotrebno se opterecujes glupostima. Sve je to placebo efekat.

Ako izbrise neki folder koji bi inace ostao prazan i unos iz registry-ja onda nije placebo.

Poslednja izmena:
http://www.revouninstallerpro.com/

I oni koji nisu koristili program i imali priliku da vide šta ostaje posle klasične deinstalacije programa bilo bi poželjno da provere pre nego što troluju

Odličan je Revo Uninstaller Free, jedina mana mu je što ne vidi x64 aplikacije. I nije placebo efekat, očisti dosta nepotrebnih stvari koje bi bez njega ostale, a to ne može da škodi.

Poslednja izmena:
I osjetis li da radi brze ili bolje posle toga :D i opet mu promakne dosta. Dovoljno je neki cistac da brise temp, cache, junk i slicne za*ebancije...i da racunar prodise;)

Naravno da računar neće da radi brži posle njega, ali će da pobriše sve repove koji ostaju posle instalacije, jer, zamisli, uninstall ne briše sve što je prvobitno instalirano.

Naravno da računar neće da radi brži posle njega, ali će da pobriše sve repove koji ostaju posle instalacije, jer, zamisli, uninstall ne briše sve što je prvobitno instalirano.

Šta ima sve. Nekad ranije sam ga probao kao i onaj YU, niđe veze. Više vjerujem svom manuelnom pretraživanju registry-a (ako nekad do toga dođe da trebam nešto brisati) nego tom alatu :)

Nek' koristi kome se koristi, iznosim svoja mišljena, da je potpuno bespotreban alat. Ukoliko je potrebna temeljna uninstalacija nekih programa, naročito AV-ova, oni već imaju svoje Removere ;)

A ko toliko instalira programa koji mu realno ne trebaju, nek mu praksa bude i cesta reinstalacija sistema, po principu ne moze da skodi a i zdravo je po racunar uopste. :)

Šta ima sve. Nekad ranije sam ga probao kao i onaj YU, niđe veze. Više vjerujem svom manuelnom pretraživanju registry-a (ako nekad do toga dođe da trebam nešto brisati) nego tom alatu :)

Nek' koristi kome se koristi, iznosim svoja mišljena, da je potpuno bespotreban alat. Ukoliko je potrebna temeljna uninstalacija nekih programa, naročito AV-ova, oni već imaju svoje Removere ;)

Ti removeri su isto i win remover, i ne uklanjaju sve ono sto ukloni i program tipa Revo uninstalera.
A mnogo je funkcionalnije ceprkati manuelno po registry-ju za svaki uninstall i apsolutno ti verujemo da to radis.
Da bi tvoje misljenje bilo uvazeno moras navesti validan razlog zbog koga tvrdis da je bespotreban alat, ovako braneci stav u koji ni ti ne verujes samo vise rusis kredibilitet.

A ko toliko instalira programa koji mu realno ne trebaju, nek mu praksa bude i cesta reinstalacija sistema, po principu ne moze da skodi a i zdravo je po racunar uopste. :)

+1 :D. Dobro si ovo rekao. Instaliras sta ti treba i to je to. A ne svaki dan probavati po 5 programa ko da nemas pametnijeg posla na kompu. Nemam na kompu apsolutno nista sto mi ne treba. Ni na telefonu takodje. Dok drugi naslazu po 100 aplikacija od kojih 80 ne koriste i cude se kako sporije radi telefon :D

Ti removeri su isto i win remover, i ne uklanjaju sve ono sto ukloni i program tipa Revo uninstalera.
A mnogo je funkcionalnije ceprkati manuelno po registry-ju za svaki uninstall i apsolutno ti verujemo da to radis.
Da bi tvoje misljenje bilo uvazeno moras navesti validan razlog zbog koga tvrdis da je bespotreban alat, ovako braneci stav u koji ni ti ne verujes samo vise rusis kredibilitet.

Jok eto bolji neki Revo ili sl. od Removera napravljenih od strane kompanije u cijem je vlasnistvu taj program :D Gdje si vidio da se ti removeri i uninstalleri preporucuju od malo profesionalnijeg osoblja, osim ako nije moguce izbrisati program na "normalan" nacin. Svi navode kao potencijalno opasna stvar, sa obaveznim backup-om. Naravno da ne cackam po registry-u, ako to stvarno nije neophodno. Koristite sile cleanere, removere, pa instalirate svjez windows svaka 2 mjeseca. Mozda nisi ti, ali ima brdo takvih. A ja ne koristim ni jedan pa OS radi kao i posle prvog dana nakon 3 godine koriscenja.

Poslednja izmena:
Sta bi na kraju od toga sto tvrdis:
- da je placebo
- da manuelno pretrazujes umesto koriscenja takvog programa?

Hoces reci da si ti profesionalac na tom polju?
Navedi neki izvor gde se eto Revo navodi kao stetan? A da je izvor iole validan!
Meni nije potreban iko da ga preporuci, u praksi se pokazao iako ne petljam cesto sa programima ali dobro dodje kada se instalira nova verzija nekog koji se koristi a nije dozvoljen upgrade ili kod igara koje se instaliraju na kratak period radi razonode a kao i kod programa koji se probaju.

Jok eto bolji neki Revo ili sl. od Removera napravljenih od strane kompanije u cijem je vlasnistvu taj program :D Gdje si vidio da se ti removeri i uninstalleri preporucuju od malo profesionalnijeg osoblja, osim ako nije moguce izbrisati program na "normalan" nacin. Svi navode kao potencijalno opasna stvar, sa obaveznim backup-om. Naravno da ne cackam po registry-u, ako to stvarno nije neophodno. Koristite sile cleanere, removere, pa instalirate svjez windows svaka 2 mjeseca. Mozda nisi ti, ali ima brdo takvih. A ja ne koristim ni jedan pa OS radi kao i posle prvog dana nakon 3 godine koriscenja.

Da li si ti nekada ovo koristio ili si samo došao da kakiš po temi? :D
Kakvi bre removeri drugih kompanija? REVO pokrene ugrađeni unistall i kada on završi krene da skenira sistem.

Ako nećeš da ga koristiš, ne moraš, ali nemoj da ti razlozi budu tipa "gde si čuo profesionalno osoblje da ga preporučuje", pogotovo kada neko pita nešto više. :type:

@paradizo
Svaki unistaller je opasan i ako želiš bolje rezultate, moraćeš da uđeš u dubinu, kao i za sve ostalo.

evo ti jedan tip:
nikad nemoj s bilo kojim uninstallerom uklanjati internet explorer i office posto ce obrisati nesto sto ne treba i posle sistem bude nestabilan.
naravno resis problem tako sto ponovo instaliras, ali se ne bi igrao
jednom sam ie odinstalirao..katastrofa :d

Da rezimiramo. Računar radi osetno brže ako se uključi u struju ;)

Your uninstaller.

Revo ;)

Vrh Dno