Koji ce ti djavo to. Po meni totalno bespotrebno. Nista racunar ubrzati neces ako izbrises neki program sa tim alatom. Samo mozes napraviti problem.![]()
Your Uninstaller koristim godinama.
@ Stjepan_Zarez
Dobro dodje jer cisti odma i registry za tom aplikacijom.
Ocigledno nisi koristio program. Nije niko pominjao ubrzavanje sistema vec temeljno brisanje. Ne pricaj napamet.Koji ce ti djavo to. Po meni totalno bespotrebno. Nista racunar ubrzati neces ako izbrises neki program sa tim alatom. Samo mozes napraviti problem.![]()
Molim vas da mi objasnite cime da ocistim program koji mi smeta a obrisao sam ga Windows alatkom?
Bespotrebno se opterecujes glupostima. Sve je to placebo efekat.
I osjetis li da radi brze ili bolje posle togai opet mu promakne dosta. Dovoljno je neki cistac da brise temp, cache, junk i slicne za*ebancije...i da racunar prodise
Nego u glavi utripovao da je bolje i to je to![]()
Naravno da računar neće da radi brži posle njega, ali će da pobriše sve repove koji ostaju posle instalacije, jer, zamisli, uninstall ne briše sve što je prvobitno instalirano.
Šta ima sve. Nekad ranije sam ga probao kao i onaj YU, niđe veze. Više vjerujem svom manuelnom pretraživanju registry-a (ako nekad do toga dođe da trebam nešto brisati) nego tom alatu
Nek' koristi kome se koristi, iznosim svoja mišljena, da je potpuno bespotreban alat. Ukoliko je potrebna temeljna uninstalacija nekih programa, naročito AV-ova, oni već imaju svoje Removere![]()
A ko toliko instalira programa koji mu realno ne trebaju, nek mu praksa bude i cesta reinstalacija sistema, po principu ne moze da skodi a i zdravo je po racunar uopste.![]()
Ti removeri su isto i win remover, i ne uklanjaju sve ono sto ukloni i program tipa Revo uninstalera.
A mnogo je funkcionalnije ceprkati manuelno po registry-ju za svaki uninstall i apsolutno ti verujemo da to radis.
Da bi tvoje misljenje bilo uvazeno moras navesti validan razlog zbog koga tvrdis da je bespotreban alat, ovako braneci stav u koji ni ti ne verujes samo vise rusis kredibilitet.
Jok eto bolji neki Revo ili sl. od Removera napravljenih od strane kompanije u cijem je vlasnistvu taj programGdje si vidio da se ti removeri i uninstalleri preporucuju od malo profesionalnijeg osoblja, osim ako nije moguce izbrisati program na "normalan" nacin. Svi navode kao potencijalno opasna stvar, sa obaveznim backup-om. Naravno da ne cackam po registry-u, ako to stvarno nije neophodno. Koristite sile cleanere, removere, pa instalirate svjez windows svaka 2 mjeseca. Mozda nisi ti, ali ima brdo takvih. A ja ne koristim ni jedan pa OS radi kao i posle prvog dana nakon 3 godine koriscenja.
I osjetis li da radi brze ili bolje posle togai opet mu promakne dosta. Dovoljno je neki cistac da brise temp, cache, junk i slicne za*ebancije...i da racunar prodise
Nego u glavi utripovao da je bolje i to je to![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari