Šta je novo?

Koji TV???

• Začetnik teme Začetnik teme djsp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djsp

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
650
Koji dobar i kvalitetan TV kupiti.Interesuje me 61 cm moze i(54-56cm).Moze Samsung i Philips ili nesto sto vi preporucite ali ne sony>Zanima me i gde se sklapaju ti TV???Znaci kvalitet slike na prvom mestu,ravan ekran(ne mora bas...ali preporucljivo🙂 i kvalitet izrade na nivou!
Cena do koje bih isao 700Eura.
Hvala svima na preporukama!!!

a zasto ne Sony, sta mu to fali, to sto pise made in Spain,
ili zato sto ti je neko rekao da su puni servisi pokvarenih.

Pa prvenstveno sto mi se ne svidja boja i kontrast na sony TV-ima,a za servise nemam pojma zato sam i pitao sta vi mislite o ovim ostalim brand-ovima?

Pogledaj Samsung flat 100 Hz modele (72 cm). Mada se kvalitet izrade može kritikovati 🙁

pa Sony ima najprirodnije boje i najbolji kontrast u odnosu na sve druge
nabrojane televizore, ali o ukusima ne treba raspravljati.

To je tacno o ukusima ne treba raspravljati a sto se tice samsunga to je ok varijanta samo nesto do 61 ili u inchima neznam koliko bi mi najvise odgovaralo sa tim karakteristikama(100hz) i u cenovnom rangu od 600-700eura.

ko nema u glavi ima medju nogama🙂 ctp;

To je tacno o ukusima ne treba raspravljati a sto se tice samsunga to je ok varijanta samo nesto do 61 ili u inchima neznam koliko bi mi najvise odgovaralo sa tim karakteristikama(100hz) i u cenovnom rangu od 600-700eura.
Koliko ja znam, bar je kod sony-ja tako 😉 , modeli na 100Hz pocinju tek od 72cm (29")...

Pretrazi malo ranije postove mozda ce ti pomoci...
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=33083
http://www.benchmark.co.yu/forum/viewtopic.php?t=21383

Svrati do COOL-a, pogledaj LG-televizore. Znam da mnogi sumljaju u LG ali ti preporucujem ovu marku, pogotovu sto se tice Flat ekrana. Slika je blago receno FENOMENALNA, a i cena je podnosljiva. A i koliko sam cuo nisu podlozni kvarovima. U svakom slucaju pre nego sto se konacno odlucis obavezno pogledaj LG. Nece da skodi...

Hvala narode!LG moguce da je stvarno dobra kupovina cuo sam od dosta ljudi da ih hvale po kvalitetu ...

LG perfektan , cini mi se da ima bolju sliku od sporeta zvanog SONY .

Ja kupio pre 2 meseca LG flat 29 i mogu samo reci da je do ja**. Cena oko 35.000 din je nista za takav TV. Topla preporuka.

Ajd

Nazad
Vrh Dno