Šta je novo?

Koji TV za PS3 do 350 evra?

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700 XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
Zvuk
WiiM Amp Pro + Dali Kupid
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Mobilni telefon
Pixel 9a
Pametni uređaji
Meta Quest 3S
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Drug planira da otvori igraonicu sa par PS3 konzola i moze da izdvoji max 350 evra za TV (po komadu naravno). Znam da je to bedna kinta za TV koji bi sluzio u te svrhe, ali vise nema. Sta preporucujete do ove cifre?

Za te novce mislim da se moze naci najvise 26" sto je skroz ok velicina, ali sad koji model, ne bih znao, nek pogleda po onim Tempo, Merkator, Tehno-market akcijama, tu su mislim najbolje ponude... a zavisno od velicine igraonice i sa koje udaljenosti se igra moze uzeti i neke 22" LCD monitore po ~ 200 eura 🙂

http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-225mw/comp_comp_monitor/1/542

ovo je puno bolje i kvalitetnije od nekih krševa 26"tv. jer mu je rezolucija skoro fullHD 1680x1050 (1920x1080) dok je kod tv-a 1366x768.

🙂 Samo sto PS3 igre ne rade po tom principu, ja igram na 22" monitoru i to sto dobijes na 1680x1050 je ustvari razvucena 720p rezolucija (1280x720), tako da ce mu definitivno biti bolja slika na LCD 26" TV-u a i bolji kontrast, ugao vidljivosti, itd... Mada je i na 22" LCD monitorima odlicna slika, skroz dobra varijanta ako budzet nije veliki..

Ok, hvala narode.
Samo ako bi neko mogao da mi navede neki(e) odredjeni(e) model(e) TV-a po za max 370 evra, ali stvarno ne vise, jer monitori izgleda ne dolaze u obzir.

ja sam mislio da iskorištava sve raspoložive pixele. a šta je sa retkim FullHD igrama COD4 i GTPrologue?

COD4 nije ni 720p a kamoli Full HD 🙂 a GT5p ce raditi isto na razvucenih 720p ako monitor ne podrzava 1080p..

jedini 26" za te pare(370) je krš NEO TF-2608LCD 28999din u tehnomarketu na akciji koja traje do 19. septembra. dobije se i neki šklj digitalni foto ram (kao) za dž. čak ima i nosač za montiranje na zid.
druga opcija je puno kvalitetniji samsung LE23R81BX 23" za 25999 koji je superiorniji u svakom pogledu od tog nea.

Ja bih postavio istu temu, ali videh ovu pa da ne otvaram novu, znaci treba mi tv za ps3, prostor je malo manji pa velicina ce biti 32'', gledao bih sa razdaljine oko 2m, koji mi preporucujete da je stvarno dobar nemora full hd jer razlika nije primetna, i da je odziv manji,tj dovoljan za nesmetano igranje i potpuno uzivanje u ps3 igrama ... ? cena, do 500-600e

Ljudi citajte dosadasnje teme, nemojte biti lenji i cekati da vam drugi rese probleme 100%. Koristite pretragu!!!
Jer ce na kraju ljudima dosaditi da vam ponavljaju stvari i pricati vec po ko zna koji put iste price. :wall::wall::wall:

Ako vec moras da kupujes 26 bolje resenje nema sa 2 god garancije i sa zidnim nosacima (a mozda i neidu) i kucna dostava :

http://www.comtradeshop.com/Pages/Products.aspx?c=Mjg=&sc=LCD+PLAZMA&pid=TENEQ1JZUDI2NzAx

Pozdrav

Poslednja izmena:
taj crypton je dobar tv, ima dobru sliku, boje bla bla bla.
ali najgluplja stvar je ta što je to (kao) naš brend, a isti taj od 26" u hrvatskoj košta 150e manje + što ti vrate još 22% PDV kad ulaziš u srbiju. samo kod nas napičili cene ko da je neka marka bogte mazo.

Nazad
Vrh Dno