Šta je novo?

Kućna multimedija Koji TV veličine 43" kupiti do 50.000 dinara 1.000 gore dole?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

bodza

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2008
Poena
301
Pozdrav svima,
U potrazi sam za novim TV-om, veličine 43", na toliko sam zakucan zbog mesta na polici. Treba mi par predloga od ljudi koji prate i razumeju se u ovu problematiku. Pokušao sam da napravim sopstveni izbor obilazeći radnje, ali bezuspešno, neki kažu Hisense, neki TCL, neki Philips sa ambient lightom i tako. Imam PS4, ali samo igram ponekad sa društvom FIFA i to je to od zahteva, najviše sadržaja se gleda sa streaming aplikacija - NETFLIX, MAX, Youtubu.
Hvala Vam svima unapred na pomoći

možda 43A7NQ, koji se skoro pojavio pa nemamo utiske. VA, Quantum Dot, Dolby Vision i Atmos, 300 "sveća" osvetljenje i nije nešto što se HDR-a tiče

TCL ima 43C645. Google TV, VA (sa boljim kontrastom no navedeni Hisense), isto Quantum Dot itd. niža cena

Philips dolazi u obzir samo Android TV/Google TV, a to su u poslednje vreme pojedini modeli iz najviše klase. ovo kažem jer Max-a nema ba tom novom Philips-ovom sistemu koji se zove Titan. ispraviće me neko ako grešim

Poslednja izmena:
možda 43A7NQ, koji se skoro pojavio pa nemamo utiske. VA, Quantum Dot, Dolby Vision i Atmos, 300 "sveća" osvetljenje i nije nešto što se HDR-a tiče

TCL ima 43C645. Google TV, VA (sa boljim kontrastom no navedeni Hisense), isto Quantum Dot itd. niža cena

Philips dolazi u obzir samo Android TV/Google TV, a to su u poslednje vreme pojedini modeli iz najviše klase. ovo kažem jer Max-a nema ba tom novom Philips-ovom sistemu koji se zove Titan. ispraviće me neko ako grešim
Zdravo Momsab, hvala na odgovoru, slazem se sa tobom i u mom nekom "istrazivanju" sveo sam izbor na:
  • TCL 43C645
  • kod Hisensa ne znam koji je najbolji od ova tri modela 43E7KQ, 43A7NQ ili 43E7NQ
  • U gigatronu mi prodavci preporucuju ambilight - ne znam koji bih izabrao 43PUS8079, 43PUS8009, 43PUS8118, 43PUS8818 - android ogranicenje mogu da prevazidjem preko Yettelovog tele boxa koji je android uredjaj.
Ja sam nekako najblizi TCL ili sad vidim da i ovaj 43PUS8818 je vrlo interesantan, cini mi se da nude najvise nezavisno od novca. Da li imas neku preporuku od ovih televizora nezavisno od cene kostanja.
Hvala unapred na pomoci i izdvojenom vremenu.
:)

što se Hisense-a tiče, najbolji je A7N pošto je i najskuplji 😁

što se Philips-a tiče, ti navedeni modeli svode se na ova 2:
ne piše ništa za tip panela i nemam blage veze kakve su mogućnosti tog novog Philips-ovog sistema. uporedi detalje i sam odluči što se ove marke tiče

ja bih išao na TCL na kraju

možda se neko javi sa predlozima za LG. koliko sam ispratio, Samsung ima starije modele u traženoj veličini + kod njega je garancija uglavnom 2 godine (nekad bude akcija 5 godina)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno