Šta je novo?

Kućna multimedija koji TV uzeti 55" do 65" i cena od 50 do 75 hiljada dinara

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

solomonbg

Slavan
Učlanjen(a)
24.12.2006
Poena
445
tv treba za jedan apartman na Zlatiboru.
Soba ima udaljenost oko 3m. Svakako psoto se izdaje kao stan na dan treba nesto jeftinije a opet i pristojno. Sad dal je bolje ici na 55" ili 65" nisam siugran za ovo...posto je oko 3m udaljenost moze po meni i 65"

evo sta sam gledao. pre svega gigatrom je je prodavnica udaljena 100m od apartmana

ovo ili nesto drugo? potrebno je dakle da se na Zlatiboru preuzme :)

Ако дају и даље 5г гаранције на Hisense, узми њега, и разлика у величини између 55" и 65" је скоро па дупло када их погледаш, боље иди на већу дијагоналу, квалитет слике те ионако не интересује у таквој ситуацији.

Hisense u7qf ili tcl c725.

Isto glas za Hisense, lepo i izgledaju i slika je fina. Bagovi i mozda neki SW problemi te ne interesuju, niko to nece tamo da maltretira.

Preporuka za 55" smart tv do 55k?

Trenutno imam LG 55UJ620V i generalno mi je ok slika, ali me interfejs nervira koliko je spor. I smart opcijama nisam oduševljen, sve je nekako tromo.

Imam opciju da kupim Xiaomi 55 P1 za nekih 50k a ima i Samsung UE55TU7022KXXH za 52k i Samsung UE55TU7092UXXH za 54k.

Ili možda neki drugi?

Inače tv se koristi za EON, HBO Max i Netflix. Ponekad YouTube.

Pozdrav, kupujem tv za roditelje do 600 EUR 55-58 inca, da li neko ima predlog a da nije hisense? Phillips 8546 je nestao, pikirao sam njega ali ne mogu da ga nadjem nigde.

Kupiš Alpha 58F8UA za 400e i ostane ti solidna svota para u džepu. 😁
Ja sam na Ananasu kupio Samsung UE55TU7022KXXH za 50k.

Izbegao bih alfe, vivaxe, foxove, voxove..

Imam c715 i u to vreme je bila bb kupovina. Prezadovoljan sam, da li je c635 slican c715 ? Na netu ima raznih komentara. C725 mislim da ne vredi 80k, bio je u izboru ali mislim da ima boljih.

Nije problem podici i na 80k budzet, tv bi se koristio samo za serije/sport.

Izbegao bih alfe, vivaxe, foxove, voxove..

Imam c715 i u to vreme je bila bb kupovina. Prezadovoljan sam, da li je c635 slican c715 ? Na netu ima raznih komentara. C725 mislim da ne vredi 80k, bio je u izboru ali mislim da ima boljih.

Nije problem podici i na 80k budzet, tv bi se koristio samo za serije/sport.
Nema philips taj nigde pus85,ima pus88 kod madjara oko 800e u 50'...on je viša klasa...
Samsung Q80b je jeftiniji u 50' ili ista cena u 55'..
Kod nas ne vidim ništa pametno....

Nazad
Vrh Dno