Šta je novo?

koji tv tuner za 60e

cvijovic

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2002
Poena
619
a da se slaze sa abit an7 plocom, citao sam da pinnacle pravi neke probleme. pise se sve i svasta pa me interesuje da li neko ima neku kombinaciju sa abit plocom i radeonom 9600XT.

pozdrav

Na Abit NF7 ploci Terratec radi savrseno...

Preporuka za Leadtek TV2000 XP Expert..

Jos jedan glas za Terratec, ako uspes da nadjes 😉

Optimus Prime je napisao(la):
Preporuka za Leadtek TV2000 XP Expert..

Moze i DeLuxe, ako mu ne treba FM. Znam za 2 koja bas na toj ploci rade savrseno. U svakom slucaju Leadtek. :smash:

Kako da Leadtek DeLuxe nema FM. Ima samo je razlika sto ima BT878 converter za razliku od Ekspert-a.

Obe su dobre i sigurno ce raditi na Abit ploci. Mala prednost Terratec-u ali ga je tesko naci posebno Cinergy 600 sa radiom dok Cinergy 400 bez radia moze se naci u sobi - mali oglasi. Nudjena su dva primerka ali se ne mogu setiti ko ih je nudio i po kojoj ceni. Okreni search.

POZ

Terratec jos jedan glas,mislim da su kartice iz malih oglasa prodate.

Terratec i mislim da nema ni jedna kartica pored nje nisat da trazi u njenom cjenovnom rangu 😉
Poz...

A šta je sa ATI Theater 550 PRO? Verovatno je skuplja, ali da li neko od vas zna njenu cenu...makar odokativno. 😀
Pozdrav. :wave:

Trebalo bi da bude 60-70€ u zavisnosti od opreme

Terratec.......toliko sam ih izmenio do sada,ali terratec je jedan od najboljih......tik iza njega Leadtek....ni tu neces pogresiti.....

Nazad
Vrh Dno